Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Góra Kalwaria, halo!!!
Zazdrośnica odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
Ja też jestem z grupy Piaseczyńskiej ale buduję, właściwie już wykańczam koło Czachówka Płd. w Gabryelinie to rzut beretem do GK, poza tym to moje rodzinne miasto i mam tam sporo rodziny, chodziłam tam do szkół, jestem tam często rowerem (moja pierwsza pasja oprócz budowy hehe) także pozdrawiam serdecznie kochaną Górę ! -
Góra Kalwaria, halo!!!
himlaje odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
Szukam "wspólników" z okolic Warszawy /Piaseczna/Góry Kalwarii itp do zakupu w grudniu Porothermu w dobrej cenie. Moga to być oferty na kilka palet (tak by wypełnic cały transport) jak również zakupy na cały dom - kilkadziesiąt palet. Ja kupuje ok 65 palet (25-tki i 11,5). Nie ma żadnych ogranczeń co do rodzaju Porothermu (może być 8; 11,5; 25; 30; 38; 44; itd). Chodzi tylko by była to pełna paleta. Teraz zaczną się promcje i obnizone ceny. Już ceny porothermu spadły o ok 50gr/szt w stosunku do początku paździrnika. W marcu ceny napewno podskoczą bo zacznie się sezon budowlany i każdy ruszy na zakupy, więc naturalną rzeczą będzie podniesienie cen w stosunku do tych co będą ok połowy grudnia, kiedy jest zupełnie martwy sezon - a jak jeszcze trochę śnieżek popruszy, a tak zapowiadają... to tym bardziej sprzedaż stanie. Różnica w cenie między grudniem a marcem wyniesie nie mneij niż 1zł/szt (to taka moja prognoza) Zasada jest taka, że teraz (tzn w grudniu) się kupuje a odbiór np. w marcu (sprzedawcy się na to zgadzają), gdy zacznie się rzeczywista budowa. Poza tym jak się ktos jeszcze dołaczy z zakupem na cały dom to można uzyskac jeszcze lepsza cene. Jeżeli ktoś już sie nosi z takim zakupem to ja chętnie się przyłącze. W jedności siła!!! Pozdrawiam -
Góra Kalwaria, halo!!!
ms. odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
zajrzyjcie tutaj Grupa Piaseczno i okolice istnieje od paru lat i ma się całkiem dobrze. Zapraszam! -
Góra Kalwaria, halo!!!
kinia007 odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
Witam Coś nie możemy się zgrupować -
Góra Kalwaria, halo!!!
milka2 odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
witam. My troszkę obok bo bliżej Konstancina chcielibyśmy ruszyć z budową ale obecnie zamieszkujemy bardzo bliziutko G-K. Czekam na pozostałych budujących w tych okolicach. -
Góra Kalwaria, halo!!!
trebor75 odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
Witam !!!!!!! Ja właśnie zaczynam budowę w Górze Kalwarii, wylałem ławy fundamentowe Może trochę nietypowo tak w środku zimy .... ale co to za zima -
Góra Kalwaria, halo!!!
kinia007 odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
Witam! Co prawda bliżej troszke mi do Piaseczna ale okolice Góry Kalwarii są mi też dobrze znane. Budujemy w Piskórce tzn mamy taki plan. Licze że grupa będzie rosła w siłę! -
Góra Kalwaria, halo!!!
agnieszkaccc odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
Witam ja mam "poletko" w Cieciszewie nad kałużą" to chyba niedaleko? też chciała bym się pobudować ale to działka rolna, nie ma planów zagospodarowania i niestety -
Góra Kalwaria, halo!!!
Ola Kamil odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
-
Góra Kalwaria, halo!!!
Ola Kamil odpowiedział a topic → Góra Kalwaria, halo!!! Góra Kalwaria, halo!!! Topics
Będę cierpliwa -
Góra Kalwaria, halo!!!
Cicho tu i smutno...