Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
U nas dwójka: Kubuś 4,5 i Anusia 2,5. I na tym KONIEC
-
ja mam dziesięć. a zona nie ma nawet połowy tego...
-
U mnie dwie córy: 4,5 roku i 1,5 roku. Łobuziary niesamowite (szczególnie ta młodsza). Mąż marzy jeszcze o synku, może spełnię to marzenie ? http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif Chociaż teraz mam czasami ochotę zrobić tak http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c060.gif z domu
-
U nas 2 chłopaków łobuziaków: Krzyś lat 6 i Adaś lat 3 i 8 m-cy. Jak to chłopaki wiecznie się biją, szamocą i krzyczą, ale jak trzeba to stoją za sobą murem i milość wylewa się uszami Kto wie, może w nowym domku pojawi się córka (upragniona przez mojego małża )
-
parka, syn 11 lat, córeczka 9,5 lat
-
Dwójeczka Malwinka 5, 5 roku Igor 10miesięcy
-
Jeden Dawidek(1.5 roku)-Łobuziak jakich mało,ale i STRASZNY Pieszczoch:) Na "nowy dom" NA PEWNO postaramy się o kolejne...
-
Trójka... na razie w jednym pokoju
-
uaktualniam Minął rok od ostatniego wpisu i w łózeczku smacznie śpi synek - plan wykonany - ojjjjjjjjjj jeszcze nam brakuje dwóch psów
-
Moj mąż to odwrotnie on chciałby więcej niż trójka ale ja zostanę chyba przy swoim, pożyjemy, zobaczymy
-
ja też bym chciała trójkę ale mąż najchętniej by został przy jednym, bądź ostatecznie przy dwójce
-
U nas narazie jeden Michał pojawił się na świecie ale w nowym domu są trzy wolne pokoje więc kto wie... ja po cichu marzę o trójce
-
Ile macie dzieci?
asia.malczewska odpowiedział a topic → Ile macie dzieci? Ile macie dzieci? Topics
u nas też dwójka ... kobietek mąż się odgraża, że jeszcze jeden pokój wolny, więc nie mówię nie, ale póki co to pragnę spokoju -
odświeżam wątek jedno póki co ale na nowy dom - planujemy kolejne pokoje będą czekać
-
dwójeczka 4 letnia dziewczynka i jej młodsza siostra obecnie 5 m-cy
-
My narazie mamy jedną rozrabiakę (13 miesięcy) i czasem tak nam daje w kość, że zastanawiamy się czy mamy siły na kolejne To oczywiście żart - mam nadzieję, że niedługo sprawimy niuni rodzeńswo (w planach mamy 2+2+2 (w tym my, dwójka dzieci i dwa psy (ew. kot))
-
A ja mam trzy najwspanialsze na świecie dziewczynki ( patrz obok) - Paulinkę(8,5), Karolinkę (6) i Katarzynkę (3,5). I nie wyobrażam sobie , by mogło być inaczej!!!!
-
Ja mam Zosieńkę - inspektora nadzoru w wieku miesięcy 3. Planów na więcej nie ma. Ale któż to wie...
-
a u mnie jest dwójka syn Hubert 13 lat córka Weronika 6 lat więcej nie zamierzam A czy ktoś liczy te dzieci na tym forum? Powinno być jeszcze takie liczydełko pt. "dzieci forumowiczów" policzmy sobie sami 437 głosów było mamy 330 oro dzieci (lub więcej...) oraz 8 w drodze te 59 osób które głosowały niechaj się zabierają do pracy – bo z 437 głosów i 338 dzieci to 77% raczej słaby wynik. NADCHODZI NIŻ DEMOGRAFICZNY =========================== Ile macie dzieci? nie mam 13% [ 59 ] w drodze 1% [ 8 ] 1 34% [ 151 ] 2 37% [ 165 ] 3 9% [ 42 ] 4 1% [ 6 ] 5 i więcej 1% [ 6 ] Wszystkich Głosów : 437 ===========================
-
ja mam trzy dziewczyny dwie pięciolatki (bliźniaczki) i 2 miesięczne maleństwo
-
Na razie - 1
-
U nas na razie dwójka Łobuziaków - Franio - 5 lat i Antosia - 3 latka Zawsze marzyłam o trójce ...więc ... może...
-
Córcia Karolcia - rok i osiem miesięcy. Nie mówimy, że wystarczy.
-
Córcia Karla, prawie 11 lat (prawie robi wielką różnicę ) Jedna - i wystarczy
-
Córcia Julcia - 6 lat. Jak miała 4 lata i zniecierpliwiona rodzina ( jedyna wnusia po dwóch stronach) pytała kiedy będzie miała rodzeństwo, odpowiadała......" jak rodzice się ze sobą prześpią........(tu występował śmiech rodziny a zaskoczone dziecko ciągnęło dalej)......bo na razie ja z nimi sypiam."