Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. U nas dwójka: Kubuś 4,5 i Anusia 2,5. I na tym KONIEC
  3. ja mam dziesięć. a zona nie ma nawet połowy tego...
  4. U mnie dwie córy: 4,5 roku i 1,5 roku. Łobuziary niesamowite (szczególnie ta młodsza). Mąż marzy jeszcze o synku, może spełnię to marzenie ? http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif Chociaż teraz mam czasami ochotę zrobić tak http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c060.gif z domu
  5. U nas 2 chłopaków łobuziaków: Krzyś lat 6 i Adaś lat 3 i 8 m-cy. Jak to chłopaki wiecznie się biją, szamocą i krzyczą, ale jak trzeba to stoją za sobą murem i milość wylewa się uszami Kto wie, może w nowym domku pojawi się córka (upragniona przez mojego małża )
  6. Dwójeczka Malwinka 5, 5 roku Igor 10miesięcy
  7. Jeden Dawidek(1.5 roku)-Łobuziak jakich mało,ale i STRASZNY Pieszczoch:) Na "nowy dom" NA PEWNO postaramy się o kolejne...
  8. Trójka... na razie w jednym pokoju
  9. uaktualniam Minął rok od ostatniego wpisu i w łózeczku smacznie śpi synek - plan wykonany - ojjjjjjjjjj jeszcze nam brakuje dwóch psów
  10. Moj mąż to odwrotnie on chciałby więcej niż trójka ale ja zostanę chyba przy swoim, pożyjemy, zobaczymy
  11. ja też bym chciała trójkę ale mąż najchętniej by został przy jednym, bądź ostatecznie przy dwójce
  12. U nas narazie jeden Michał pojawił się na świecie ale w nowym domu są trzy wolne pokoje więc kto wie... ja po cichu marzę o trójce
  13. u nas też dwójka ... kobietek mąż się odgraża, że jeszcze jeden pokój wolny, więc nie mówię nie, ale póki co to pragnę spokoju
  14. odświeżam wątek jedno póki co ale na nowy dom - planujemy kolejne pokoje będą czekać
  15. dwójeczka 4 letnia dziewczynka i jej młodsza siostra obecnie 5 m-cy
  16. My narazie mamy jedną rozrabiakę (13 miesięcy) i czasem tak nam daje w kość, że zastanawiamy się czy mamy siły na kolejne To oczywiście żart - mam nadzieję, że niedługo sprawimy niuni rodzeńswo (w planach mamy 2+2+2 (w tym my, dwójka dzieci i dwa psy (ew. kot))
  17. A ja mam trzy najwspanialsze na świecie dziewczynki ( patrz obok) - Paulinkę(8,5), Karolinkę (6) i Katarzynkę (3,5). I nie wyobrażam sobie , by mogło być inaczej!!!!
  18. Ja mam Zosieńkę - inspektora nadzoru w wieku miesięcy 3. Planów na więcej nie ma. Ale któż to wie...
  19. a u mnie jest dwójka syn Hubert 13 lat córka Weronika 6 lat więcej nie zamierzam A czy ktoś liczy te dzieci na tym forum? Powinno być jeszcze takie liczydełko pt. "dzieci forumowiczów" policzmy sobie sami 437 głosów było mamy 330 oro dzieci (lub więcej...) oraz 8 w drodze te 59 osób które głosowały niechaj się zabierają do pracy – bo z 437 głosów i 338 dzieci to 77% raczej słaby wynik. NADCHODZI NIŻ DEMOGRAFICZNY =========================== Ile macie dzieci? nie mam 13% [ 59 ] w drodze 1% [ 8 ] 1 34% [ 151 ] 2 37% [ 165 ] 3 9% [ 42 ] 4 1% [ 6 ] 5 i więcej 1% [ 6 ] Wszystkich Głosów : 437 ===========================
  20. ja mam trzy dziewczyny dwie pięciolatki (bliźniaczki) i 2 miesięczne maleństwo
  21. U nas na razie dwójka Łobuziaków - Franio - 5 lat i Antosia - 3 latka Zawsze marzyłam o trójce ...więc ... może...
  22. Córcia Karolcia - rok i osiem miesięcy. Nie mówimy, że wystarczy.
  23. Córcia Karla, prawie 11 lat (prawie robi wielką różnicę ) Jedna - i wystarczy
  24. Córcia Julcia - 6 lat. Jak miała 4 lata i zniecierpliwiona rodzina ( jedyna wnusia po dwóch stronach) pytała kiedy będzie miała rodzeństwo, odpowiadała......" jak rodzice się ze sobą prześpią........(tu występował śmiech rodziny a zaskoczone dziecko ciągnęło dalej)......bo na razie ja z nimi sypiam."
  25.  

• Dodaj nową pozycję...