Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Trójmiasto- Autostrada S6
gosia1719499730 odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
Na dzien dzisiejszy wygląda, ze trasa ominie Koleczkowo. Najbardziej prawdopodobny jest wariant z wezłem w Owczarni. W gazecie podali ze do marca bedzie znany wariant ostateczny. Maja byc konsultacje z mieszkancami do marca, ale Koleczkowo nie jest juz w ogole wymieniane. A i budwa ma zaczac sie znacznie wczesniej niz planowali -
bea3 odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
Święte słowa-tyle,że większość u nas to euroentuzjaści,bycie "przeciw"jest pase. -
retrofood odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
I dobrze. Zrób bramkę i kasuj szmal. retrofood - przeginasz gdybyś się bardziej zastanowił to nie tak całkiem. wprawdzie wchodzić mają jakies nowe przepisy w tych sprawach, ale... Drzymała nie takie rzeczy przeszedł. -
forum_user odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
Ezaw odstąpił Jakubowi swoje pierwszeństwo w rodzinie za miskę gotowanej soczewicy za podobna cene bedziemy mieli wycelowane w nas głowice atomowe ... z obywatelem teraz nikt sie nie liczy ... pozostaje Strasburg - jesli obywatele lekcewazeni w naszych sądach i rugowani z własnej ziemi - zaczną sie skarżyc gremialnie - Polska zbankrutuje ... ale moze dzięki temu naród przetrwa ... -
bea3 odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
Witam Dzięki za pocieszenie Ta droga ekspresowa ma mieć docelowo 6 pasów ruchu i dopuszczalną predkość 100km/h.. -
mikolayi odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
S to droga ekspresowa a nie autostrada -
muzykant odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
I dobrze. Zrób bramkę i kasuj szmal. retrofood - przeginasz -
retrofood odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
I dobrze. Zrób bramkę i kasuj szmal. -
muzykant odpowiedział a topic → Trójmiasto- Autostrada S6 Trójmiasto- Autostrada S6 Topics
Jestem na etapie poszukiwania działki w okolicach trójmiasta i też mam nie lada zagwostkę z tymi "obwodnicami" bea3 - tak pół żartem - pół serio - może pojawi się wersja nr 18, a tak na serio - załamac się można. Trzymaj się. -
Witam Jeszcze niedawno tzn.4lata temu byłam aktywna na tym forum jako przyszła posiadaczka domu. Dom wybudowałam,zamieszkałam...i wg.najnowszej (17 już)wersji sprzed 2 tygodni,autostrada ma przebiegać przez mój salon. Mój sąsiad ma wprowadzać się za dwa tygodnie a drugi kupił dom 2 m-ce temu. Proponuję obejrzyjcie dokładnie najnowsze warianty autostrad.