Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Chyba nie bo mi spiewaja 75-85 tys. dzieki za stronke sprobuje
  3. Witaj bemag szukaj pomocy na stronce http://www.getup.pl, rejestrujesz sie , piszesz czego wymagasz, wklejasz zdjęcia i czekasz na ofert. Ja tak zrobiłam, na razie srednio wychodzi 36000 za stan surowy otwarty , nie wiem czy to duzo
  4. witam tez mam zamiar rozpoczac budowe w srodzie sl.brakuj mi wykonawcy.pomocy
  5. ja równiez Witam , mozemy wymieniac sie na tematy powiatowe, czemu nie W budowlanych jak widze to bedziemy na podobnym poziomie, my budujemy sie w Prężycach, na zdjęciach zreszta widać połozenie zdradza pałacyk Mamy już wylane ławy, zrobilismy to 23 grudnia więć najgorsze za nami, nie wiedziałam, że siedzenie w okopach może byc takie monotonne Teraz czekamy na wiosnę, czyli koniec lutego i zaczynamy dalsze postepy budowalne My na pozwolenie czekalismy 30 dni Pozdrawiam
  6. w waszym dzienniku wyczytałam, że czekaliście az 1,5 roku na pozwolenie - ja czekałam rok, więc niewiele krócej. Właśnie wykopaliśmy fundamenty, ale nie zdązyliśmy ich zalać, bo złapał nas śniegi mróz:/ W każdym razie teraz jeszcze chcemy zalać przy najbliższej okazji, a na wiosnę (a może wcześniej) ruszyć z faktyczna budową. A tak z ciekawości, w jakiej miejscowości się budujecie? pozdrawiam i wszystkiego naj w Nowym Roku:)
  7. obawiam się, że będzie to zbyt mała grupa, żeby utrzymać się na powierzchni, mimo wszystko również witam i byle do wiosny ;p
  8. nie wiem czy nie za późno, ale witam serdecznie:)
  9. Witam wszystkich posiadaczy dzialek w Srodzie Slaskiej i okolicach.Mam nadzieja,ze w ciagu najblizszych 2 miesiecy zostaniemy posiadaczami dzialki w okolicach Srody Slaskiej.Planujemy ruszyc z budowa w przyszlym roku.Mam nadziej ,ze odezwie sie chociaz jeden z przyszlych sasiadow.
  10.  

• Dodaj nową pozycję...