Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. ..bo się uczę dopiero .Sorry! Już naprawiłem swój bład umieściłem post na " właściwej " stronce.. - bardzo bliskie okolice Lublina
  3. Kolego, nie napisałeś bardzo ważnej rzeczy. GDZIE zamierzasz budować. Przecież nikt z Suwałk nie pomoże Tobie, jeśli budujesz w Zgorzelcu. Pozdrawiam. PS. Poszukaj na forum grupy, która buduje w pobliżu Ciebie. Tam uzyskasz najlepsze informacje. t.
  4. Witam wszystkich, mamy w planach wystartować z budową wiosna 2009 , nie wiem na ile jest to realne biorąc pod uwagę obecny etap i realny czas załatwiania formalności. Obecnie kompletujemy dokumenty a dokładniej warunki techn. przyłączy. Bardzo proszę o namiary na biura projektowe , które solidnie wykonają adaptację i wszelkie związane z tym formalności , uzgodnienia itd, - szybko i bezproblemowo przygotują projekt a przy tym nie "zedrą" za bardzo. Jeśli macie godnych polecenia fachowców od budowy przyłączy (prąd i woda) to z góry dziękuję. Mile widziane również namiary na sprawdzonych kierowników budowy, Rozglądamy się również za ekipami budowlańców, interesuje nas na razie stan surowy otwarty+ dach. Pozdrawiamy
  5.  

• Dodaj nową pozycję...