Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Słupsk -okolice ???
martek1981 odpowiedział a topic → Słupsk -okolice ??? Słupsk -okolice ??? Topics
W tym poście troche o tym napisałem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3131012#3131012 Pozdrawiam. -
Halo Buduje ktoś w Bydlinie? Niestety ja nie, ale w Wierzbięcinie, tzn jeszcze nie budujemy się ale zamierzamy, działka już jest aadam też jestem na poszukiwaniu kogoś taniego od papierów, więc Ci nie pomogę Pozdrawiam
-
Słupsk -okolice ???
martek1981 odpowiedział a topic → Słupsk -okolice ??? Słupsk -okolice ??? Topics
Halo!! Jak tam Słupska grupa budowlana? Buduje ktoś w Bydlinie? -
Witam Ja także zaczynam budowę w okolicach Słupska. Może znacie kogoś taniego od papierów: arcitekta, geodetę? Pozdrawiam
-
Cześć a może ktoś potrzebuje fachowca od wykończeniówki i dociepleń. Znam niedrogiego , nie pijącego i nie palącego gościa z Gdyni. Nam robił i jesteśmy zadowoleni - znajomi którym poleciłam również. Pozdrawiam
-
Słupsk -okolice ???
chomik-słupsk odpowiedział a topic → Słupsk -okolice ??? Słupsk -okolice ??? Topics
-
Słupsk -okolice ???
chomik-słupsk odpowiedział a topic → Słupsk -okolice ??? Słupsk -okolice ??? Topics
Moze jest ktos jeszcze ,kto buduje w okolicach Słupska??? -
Słupsk -okolice ???
katarzyna1969 odpowiedział a topic → Słupsk -okolice ??? Słupsk -okolice ??? Topics
Mój to 2518025 -
Słupsk -okolice ???
Moj nr GG 8786108 -
Słupsk -okolice ???
katarzyna1969 odpowiedział a topic → Słupsk -okolice ??? Słupsk -okolice ??? Topics
Dzieki bardzo.mam już kosztorys który mnie bardzo miło zaskoczył 160k wszystko,bez działki,no i przyłączy.także zaczynamy!!!!oby nas biórokracja nie zjadła Do usłyszenia -
Słupsk -okolice ???
Geodeta ze Slupska Pani Danuta Michel tel.8427500 -
Słupsk -okolice ???
U nas byl frodo z Horyzontu,pozniej HG-H3 z Atelier a teraz libra z Domusa i sami juz niewiemy,mysle ze do gwiazdki cos wybierzemy.Kolega buduje LMP54 Lipinskich, bardzo ladny,ma stan surowy otwarty,do tej pory 120k bez dzialki.Mysle ze libra wyjdzie ciut mniej.Ekipy jeszcze nie szukalismy,najpierw musimy sprzedac mieszkanie,pozniej kupic mniejsze i powoli zaczynac.ZA tydzien mam odebrac warunki z wodociagow ,mam czutke ze beda jaja,wodociag mam 150m od dzialki.Mapki do odbioru za tydzien-450pln .Dzialka o wymiarach 23.8-39m.Pozdrawiam. -
Słupsk -okolice ???
Moj miał być GLX 19 z ATRIUM,ale w końcu stwierdziliśmy iż może być nam ciut ciasno.Mi się nadal podoba jeśli koszt Różyczki nas przerośnie wybudujemyGLX19 -
Słupsk -okolice ???
budowę zaczynamy dopiero w marcu-kwietniu w grabnie 3 km od Ustki chcemy wybudowac Różyczke firmy archis.plany juz mamy jesteśmy na razie daleko w "lesie" polska biurokracja .musimy poczekac na decyzje z agencji rolnej.ekipe do budowy juz mamy z Jarosławca.W tym tygodniu(sobota-niedziela) bedziemy mieli szczegółowy kosztorys,bez okien .Ale ceny okien już znamy.Może zaczynamy troszkę od tyłu ale suma -sumarum wyjdzie na to samo .działka również nie jest uzbrojona ale wzdłuż działki biegną wszystkie media .A jak u Was?pozdrawiam -
Słupsk -okolice ???
Witam.Juz jest razniej,ja planuje na wiosne,jak zalatwie papiery.Budowa w Kobylnicy ,jeszcze szukamy projektu,cos ok 100m z garazem,moze Libra-ale koszty podobno duze .Dzialeczka 907m nie uzbrojona.A Ty jak daleko???.POZDRAWIAM. -
Słupsk -okolice ???
zaczynam budowę w kwietniu2005 w okolicach Ustki -
Słupsk -okolice ???
nikt nie buduje?? -
Witam.Moze ktos buduje cos w Słupsku lub w okolicach?? Pozdro.