Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Niech no tylko Ewci@ przy wyborze działeczki, skoreluje jej wielkość z planowanym domeczkiem ( ilu jest takich co kupili "kichę" a później płacz że dom im się nie mieści ) i koniecznie wjazd od pn. i jeszcze żeby było cicho, miło, do mediów bliziutko.............. No pomarzyć zawsze można Pozdro J PS No i jak już Ewci@ kupi to powie co i jak?
  3. Ewci@ szuka coś koło Józefowa , Wiązownej - szukam narazie bo jestem sama mąż wróci we wrześniu to pewnie kupimy , ale już nie mogę się doczekać, nooooooo
  4. No już dobrze, niech Ewci@ przestanie płakać, buzie umyje i zabierze się za przygotowania do budowy . A działkę jakowąś Ewci@ posiada ? Niech no sie pochwali ! Pozdro J
  5. O ja ślepa nie zauważyłam to przez tą budowę którą chemy w końcu chociaż na papierze zacząć. PRZEPRASZAM
  6. No tak, męski skrót myślowy Wyszło na to, że wejdź, ale się nie odzywaj Ania, możesz zacząć nowy wątek oczywiście, ale chodzi o to, że robisz to używając opcji "odpowiedz" i piszesz sobie o czym tam chcesz, tak jakbyś zmieniała temat w rozmowie....rozumiesz.
  7. Na stronie głównej forum schodzisz na dół i otwierasz KLUB BUDUJĄCY. Tam znajdziesz grupę warszawską i wiele, wiele innych. Nie otwieraj nowego wątku. Pozdro J
  8. Tak właśnie grupa warszawska w sumie chyba w większości buduje poza Warszawą więc dlatego nie było jeszcze takiej grupy Pozdrawiam
  9. Po prostu otwierasz wątek "Grupa warszawska" i wstawiasz swój post i tyle Zapraszamy
  10.  

• Dodaj nową pozycję...