Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. milo i symapatycznie i tak sennie, Rogożnik sie dalej buduje??
  3. W Bobrownikach bywa mokro od gruntu. Może komuś przyda się nadsypać coby wyżej być? Oddam gratis jakieś 100m3 kamienistej ziemi z wykopu. Odbiór w rejonie Świerklańca czyli jakieś 10km.
  4. Nie wiem czy znajdziesz kogos do samej podbitki, na ogol z elewacja robia
  5. Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do podbitki czy możecie kogoś polecic i podac ile biorą. Za wszelkie informację z góry dziękuje. Pozdrawiam.
  6. Mam do sprzedania studzienke wodno do przylacza tymczasowego w promocyjniej cenie Pozdrawiam Marta
  7. Witam wszystkich bardzo serdecznie! My dopiero zaczynamy budowę... w Siemonii. Cieszę się że istnieje grupa budujących w naszej gminie Będziemy budować domek HG-c3g http://www.hgatelier.com.pl/c3g/index.html Pozdrawiam!
  8. my też z Bobrownik wkrótce przeprowadzka pozdrawiam, Kasia [/b]
  9. Witam wszytstkich!!! Wprawdzie mam jeszcze duuużo formalności do załatwienia ale co tam. Bardzo chciałbym zacząć (całkiem blisko Was) w tym roku ale nie wiem czy się uda Pozdrawiam!
  10. Witam! Renata123 gratuluje, może pochwalisz nam się w którym miejscu i jaki projekt. Pozdrawiam zimowo ale nie chłodno Mariusz
  11. Witam właśnie dołączyłam do forum i ja też buduje się niedaleko.
  12. pamiętamy nasza droga i jak się okazało nie taka dobra jak się wydawało innych (prócz tynkarzy) mogę polecić
  13. Witam, czy ktoś pamięta jeszcze o tym form? Poszukuje dobrej i niezbyt drogiej ekipy od c.o. Macie jakieś namiary? Możecie kogoś polecic?
  14. Witam sąsiadów Po prawdzie jestem z Sączowa i "tylko" remontuję moje 2 lata temu nabyte straszydło i poszukuję taniego architekta. Planuję dobudować taras do istniejącego budynku z lat 50-tych który nie ma planów i zwracam się z prośbą czy nie znacie taniego architekta który za niewielkie pieniądze zrobi mi uprzejmość i poratuje prostym projektem. Pozdrawiam budujących i remontujących. Mariusz
  15. No to super Może jeszcze ktoś z sąsiadów się odezwie
  16. Witam. Też z mężem, szwagrem i szwagierką budujemy się w Rogoźniku. Coś mi się wydaje, że całkiem niedaleko Was - przy ulicy Parkowej (To ta słynna dwupasmowa droga, po której nic nie jeździ, prowadząca do parku). Nasz dom to ten bliźniaczek Cieszę się, że będziemy sąsiadami.
  17. A wiesz cos więcej? Jakie koszty, radiówka czy coś innego? Obudziłas we mnie iskierkę nadziei
  18. Bardzo bardzo Cię proszę bo w desperacji chciałam juz kupować iPlusa a u nas będzie chodził tylko w GPRS
  19.  

• Dodaj nową pozycję...