Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Jesteśmy w podobnej sytuacji dopiero zaczynamy . My tzn. 2+2 . Jeżeli szukasz rozwiązania swoich problemów z fachowcami to fajną poradę pisze Joasia w temacie Lista płac wykonawców (Ile za wybudowanie w domu w stanie surowym) to porada jak znależć dobrą ekipę - tak myślę- ja mam zamiar się do tego zastosować Nie piszesz jaki dom chcesz budować , ile metrów itp. My jesteśmy na początku czyli dopiero oddaliśmy projekt do adaptacji , choć też czeka nas trudna budowa bo mąż pracuje w WARSZAWIE, ja na śląsku (okolice Rybnika) a budować chcemy w pomorskim, ale jestem optymistką. PODAj link do twojego projektu , bo jestem ciekawa. Nasz wybór to Paprotka http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=62&id_autora=3&spacer=2&proj=PAPROTKA ----------- pozdrowienia
  3. Witaj w szeregach . Na początek drobna prośba - nie używaj Caps Lock-a przy pisaniu, bo strasznie ciężko się to czyta. Powodzenia w budowaniu!
  4. PRZYMIERZAM SIE OD KILKU LAT ,OBSERWUJE JAK ROSNA CENY ,KUPILEM DZIALKE ,POSTAWILEM BRAME -FIRMA PRAKTA,TARNOW-GORY ALBO RACZEJ PODWYKONAWCY(ZA PLYTKI WYKOP,ZAPRAWA POD ZNAKIEM ?,MIALO BYC W GORA 2 TYGOD.-BYLO 5 TYGOD.....,NASTEPNIE MIAL BYC PLOT(TYLKO 50m)LINIA PROSTA,PO KOLEJNYM ZWODZENIU MNIE ORAZ 4 TYGODNIACH ZWROT ZALICZKI(JESZCZE NIE MAM) I SIE NIE ZNAMY>>>FIRMA- S I A T E X- RUDA SL,UL. BIELSZOWICKA(A TAK IM DOBRZE Z OCZU PATRZYLO).PROSZE O NAMIARY NA SOLIDNYCH WYKONAWCOW OGRODZEN(OCZYWISCIE BEZ GWARANCJI..).CZYTAM WAS OD JAKIEGOS CZASU,UZNANIE-GRATULACJE!!!,MIALEM PROBLEMY Z KAFELKARZAMI W MIESZKANIU A TERAZ DOPIERO SIE ZACZYNA-----SZCZERZE TO ZONA JEST SCEPTYCZNA I ODRADZA(ZARABIAM NA TO MALE SZCZESCIE POZA POLSKA,BARDZO UTRUDNIONE BUDOWANIE(...) ,ROCZNIK "68,RODZINKA 2+2,ZYCZE MILEGO GRYLOWANIA-POZNANIA W OGRODZIENCU,PROSZE O NAMIARY NA WYKONAWCOW OGRODZENIA (EWENTUALNIE BRUKARZY),POZDRAWIAM WSZYSTKI KTORZY PRAWIE JUZ PO......,WSZYSTKIM.DZIEKUJE .
  5.  

• Dodaj nową pozycję...