Przegląd
O tym Klubie
Budowa Domów Kraków, Skawina, Zielonki, Michałowice, Kraków i okolice. Dom do wynajęcia - Michałowice. Budowa domu jednorodzinnego w Sieborowicach, gm. Michałowice. Michałowice, Budowlane materiały cegły, tynki, płyty gipsowe, bruk. Budowa domu w Michałowicach.
- Co nowego w tym klubie
-
Wszystkich planujących zakup produktów : SILKA, YTONG, MULTIPOR, zapraszam do skorzystania z programu Kompas Budowy... dzięki któremu, w zamian za reklamę, otrzymuje się zwrot części poniesionych wydatków... szczegóły pod adresem e-mail : [email protected]
-
Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu. info@dumarchwent. pl Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.
-
WItam, Niewiedzieć czemu dopiero teraz zauważyłem, że istnieje ta grupa.. Ja właśnie startuje (ale z lekkim poślizgiem, w końcu jest minusowa temperatura i pada śnieg). Mam już pozwolenie i złożony wniosek o rozpoczęciu prac. Teraz jestem na etapie przygotowania działki... muszę drogę sobie zrobić aby zacząć, jak puści śnieg i mróz to tyczę dom, kredyt podpisany więc tylko czekam na pogodę... Pozdrawiam