Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, Mojego kierownika nie moge Tobie polecic. Moja sugestia - zadaj to pytanie w Grupie Trojmiejskiej Pozdrowienia
  3. Dziękuję, już się domlałam, że to tak trzeba. Z kierownikiem mšż się skontaktował ale on niestety jedzie do sanatorium na 3 tyg. więc odpada. A może jeszcze o kim sobie przypomnisz. Pozdrawiam.
  4. Dziękuję, już się domlałam, że to tak trzeba. Z kierownikiem mšż się skontaktował ale on niestety jedzie do sanatorium na 3 tyg. więc odpada. A może jeszcze o kim sobie przypomnisz. Pozdrawiam.
  5. Witam, Martys - Aby dodac post w grupie Trojmiasto: wejdz do watku "Grupa Trojmiasto i Okolice", i wybierz przycisk "ODPOWIEDZ". Jesli wybierzesz przycisk "NOWY TEMAT" to dodasz nowy watek w dziale Klub Budujacy. Co do kierownika budowy to sprobuj: Jozef Pranczk, tel 6214167, polecany w grupie Trojmiejskiej Pozdrowienia
  6. Pisałam w grupie Trójmiasto i oklice i nie wiem jak się tu znalazłam. Pewnie szybciej znajdę kierownika w realu niż tu miejsce gdzie się o niego dowiedzieć.....
  7. .... z okolic Klukowa /Osowa/. Trochę błądzę po tym forum i już nie wiem czy dobrzr trafiłam żeby ktoś mi w końcu odpowiedział. Poszukujemy kogoś sprawdzonego. I przy okazji na ile taka robota jest wyceniana. Dziękuję z góry za pomoc.
  8.  

• Dodaj nową pozycję...