Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
To ja rowniez sie tu zapisze. Dzialka 2,1ha las, łąka, wody mi brakuje ale i na to jakos poradze. Narazie garaz postawilem, w tym roku w planach jest wykonczenie garazu i terenu przy nim, nasadzenie roslinek, w dalszych planach domek no i jakies zwierzaki. Fakt roboty jest na lata ale warto satyfakcja gwarantowana
-
Ja grodzę siatką leśną bo dostałem w prezencie z 1,5km . Śmigana ale w dobrym stanie. Ogrodziłem już jakieś 80 arów i chciałbym ogrodzić resztę tego kawałka na którym mam chałupę. Czyli jakieś drugie tyle. Wszystkiego to mam prawie 6 ha. No i tak myślę puścić jakieś kosiarki z napędem na cztery. Może łowiecki co by mój borderek mógł się realizować.
-
Ja w zeszłym (2009) roku robiłem klientowi ogrodzenie na działce z dostepem do jeziora. Obrośnięte to było trzciną na kilkanascie metrów wgłąb. Wynajął taką koparkę do pogłębiania stawów na gąsienicach co to może jeździć prawie po wodzie i wykopał cały ten szlam i zasypał piaskiem. Podobno trzcina nie ma prawa przez najbliższe kilkanaście lat wyrosnąć. Gdzieś mam zdjęcia to jak chcesz to ci podeślę.
-
wokol wystrzaly, miasto swietuje, a ja tutaj szukam budowlancow.. my do tej grupy tez chyba z naszymi nieco ponad 33000 m2 nalezymy; uprawiamy na wiekszosci trawe.. na razie wcinaja te trawe konie sasiada, ale mam nadzieje wkrotce nasze konie sie nia zajma.. pozdrawiam wszystkich mini obszarnikow i zycze szczesliwego Nowego Roku!