Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Hej Karmazynek, mogę polecić ekipę p. Darka Macioszka. Budują solidnie i niedrogo. Budowali u nas w ostatnie wakacje. Odezwij się na maila: [email protected] to podam namiary. Pozdrawiam
  3. witam, Szukam murarzy, solidnych, sprawdzonych i tanich Mam nadzieję, że ktoś tu zagląda tel. 664024806
  4. proszę o namiary na ekipę układającą bruk ( ścieżki i taras).
  5. Witam. Czy ktos z Was słyszał o takiej firmie : Dorabud vel Do-ra-bud Garwolin08-400 Ulica: Błonie 38 Dariusz Mazurek :?:
  6. Uwaga na firmę z Garwolina Kocyk&Kotlarski drzwi,okna ,bramy garażowe.Zamówienie zaliczka, a potem czekanie 4miesiące zamiast 1,5m-ca bo to nie ich wina ,że coć przyjechało od producenta niezdolne do montażu,a tak naprawdę nie zapłacili za poprzednie zamówienia i wstrzymali im nowe.
  7. Witam wszystkich forumowiczów Mam do sprzedania garaż blaszak 3/5 m w atrakcyjnej cenie. Rok produkcji 2009, w bardzo dobrym stanie, lokalizacja Otwock-Jabłonna. Tel. 503 53 85 21 pozdrawiam
  8. Szukam opinii na temat budowlańca Artura Bylinka i jego ekipy
  9. Potrzebni murarze od wiosny, dom budowany w Garwolinie... pomocy!
  10. Czy ktoś tu jeszcze bywa? Jesteśmy nowi na forum i chętnie poznamy sąsiadów bliższych i dalszych:)
  11. Witam osoby budujące w sąsiedniej grupie garwolińskiej Zbliża się wiosna i wiele osób rozpoczyna poszukiwanie fachowców . Jak ważne jest to decyzja pokazują dopiero późniejsze doświadczenia. Na podstawie własnych i nie tylko, doświadczeni zalecam dużą ostrożność w kontaktach z ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY ELEKTRYCZNO-HYDRAULICZNY Zbigniew Pieńkowski Puznówka 163A Gmina. Pilawa Właściciel, po 50-tce, wygadany, łatwo go poznać po sumiastych wąsach, złotych zębach, kucyku i starym modelu perłowego Audi A8. Po gościnnych występach w okolicach Warszawy SZCZEGÓŁY Firma zmieniła rejon działania i aktualnie bardzo intensywnie szuka nowych zleceń. Ogłasza się w bezpłatnych serwisach w okolicach Siedlec i Garwolina m. in. TU oraz TU Jak widać z treści ogłoszenia zakres usług jest imponujący od „dworków” po hale przemysłowe i budynku użyteczności publicznej. Od prac ciesielskich, murarskich, dekarskich, po wszelkie prace instalacyjne, stolarkę okienną, posadzki itp. Deklaracje oraz 33 letnie doświadczenie na rynku najlepiej zweryfikować samodzielnie , porównując potencjał jakim dysponuje „firma” oraz siedzibę przedsiębiorcy. Jeżeli ktoś miał to szczęście i zawarł umowę z wykonawcą zalecam bezwzględnie 1) weryfikować na bieżąco zgodność prac z projektem. Ewentualne nieprawidłowości lub proponowane ulepszenia konsultować ze swoim kierownikiem budowy, 2) uważać na polecanego przez wykonawcę, taniego i sprawdzonego kierownika budowy . Otrzymane w ten sposób „oszczędności” najlepiej zainwestować w „swojego” inspektora nadzoru 3) nie płacić zaliczek na poczet prac lub materiałów – rzetelna i sprawdzona na rynku firma "nie jest głodna" i ma pieniądze na paliwo, a wydatki rozlicza dopiero po wykonanym etapie prac. 4) sprawdzić , czy dostarczony materiały stanowi własność wykonawcy - potrafią się o nie upomnieć skład budowlany, któremu po prostu nie zapłacono, 5) na bieżąco kontrolować ilość użytych materiałów - pracownikom przez pomyłkę zdarza „coś wrzucić” z budowy inwestora do auta szefa . Opisane informacje wynikają z doświadczeń inwestorów cześć z nich postanowiła opublikować je na forum. CZARNA LISTA Moze ktoś zachce z nich skorzystać przed podpisaniem umowy i powierzeniem swoich pieniędzy wykonawcy.
  12. Witam, poszukuję TYNKARZY "prostych i gładkich" Bardzo proszę o namiary na godne polecenia ekipy od tynków tradycyjnych. Będę bardzo wdzięczna za pomoc!
  13. witam, mam dom w okolicach Otwocka, pilnie szukam speców od wykończeniówki - ocieplenie wewn. płyta k-g i glazurników. dom dość duży glazury ok. 200m2
  14. Witam, potrzebuje zweryfikować firmę, dostawca okien Schuco: EURO-DOM S.C. Kocyk & Kotlarski Adres: Polska 45, 08-400 Garwolin, woj. Mazowieckie Kontakt: tel.: 25 6823395, fax: 25 6823395 e-mail: [email protected] Solidni? uczciwi? obowiązkowi? terminowi??????
  15. Prosze napisz na priv kogo nie polecasz ; będę miał przynajmniej , być może, o jedną rozmowę mniej pozdrawiam
  16. witam Będę budował "Calineczkę 2" między , jeżeli można to tak ująć, Garwolinem a Otwockiem . Może ktoś z formułowiczów mógłby się podzielić informacjami na temat dobrych ekip budowlanych do SSO . Z trzema murarzami już rozmawiałem ale albo zajęci albo cena dosyć odstraszająca . Pozdrawiam
  17. Poszukuje ekipe do wykonania mebli kuchennych na wymiar. Dziekuje za informacje
  18. nam będzie budował szwagier więc się za bardzo nie rozglądałam za ekipą, ale popytam
  19. To może Garwolacy powiecie kogo polecacie do budowy a kogo unikać? Właśnie szukam ekipy
  20. Witam wszystkich My też stawiamy domek w okolicach Garwolina, w kierunku na Lublin. Obecnie czekamy na WZ a projekt jest w adaptacji. Jesli zima nie nadejdzie za szybko to chcemy jeszcze w tym roku zacząć budowę Pozdrawiam
  21. Zgłaszam obecność (wprawdzie jestem na etapie projektu, ale zawsze to coś)!!!
  22.  

• Dodaj nową pozycję...