Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Sadan, poszukaj ekipy na forum. Mi moją polecił jeden z forumowiczów. Zaczynam za 2 tygodnie.
  3. Evita, a moglabys podac przedzial cenowy tych dzialek, ktore widzialas w Jozefowie, bo ja sie wlasnie wybieram na poszukiwania dzialki w tych okolicach!bede wdzieczna!
  4. Evita, Chetnie z Toba pogadam i moze cos doradze, ale raczej na priv. Moze odezwij sie do mnie mail'em..? Pozdrowienia
  5. Czesc Sadan, W ktorej czesci Jozefowa budujesz ? (jesli to nie jest top secret, oczywiscie). Od pol roku przebadalam chyba wszystkie dzialki na sprzedaz w tej okolicy - niestety, jak sie okazuje to chyba za wysokie progi (cenowe) na moje nogi. Pozdrowionka
  6. Czesc Avzi, Wlasnie zabralem sie za szukanie ekipy. Troche dzwonie po ogloszeniach, podpytuje znajomych. Mam pare kontaktow, ale na razie nic konkretnego. Chetnie wzialbym jakichs gorali i chyba dam ogloszenie do jakiejs lokalnej gazety (Podhale itp). A budowac planuje z porothermu, sciana trojwarstwowa. Zrobiles cos na dzialce ? Na mojej rosna drzewa, poki co. Dzisiaj byl rozdzkarz i znalazl wode ! Na razie
  7. Hej, sadan! Na razie skupiłem się na poszukiwaniu ekipy. To najważniejsze, bo nie da się jej zaklepać z dnia na dzień. Trochę rozglądam się też za materiałami, mam na oku kilka hurtowni, ale nie wszystkie jeszcze sprawdziłem, a żadnej jeszcze nie odwiedziłem osobiście. Jeśli mógłbyś polecić jakąś dobrą ekipę, to byłbym wdzięczny. Z czego planujesz budować?
  8. Avzi, Chciałem zapytać - czy przebadałeś.. Ja jeszcze nic nie mam - poza pozwoleniem na budowę. Pusta działka i dużo zapału. Jak śniegi odtają to chcę ruszyc z kopyta. Pozdrowienia
  9. Avzi, Hej. Józefów. Blisko Ciebie, nie ? Przebadałem temat hurtowni - gdzie, co itd w najbliższej okolicy tanio i sensownie ?
  10. Dzięki Agacka ! Poszperam wśród Warszawiaków,Krakowem też nie pogardzę (jak ja lubię to miasto ..). I nie Saddam, tylko Sadan.. Cześć
  11. Witam, Jestem tu bardzo swieży (i nie znam tu nikogo..). Przymierzam sie wlaśnie do budowy domu pod Warszawą (mam już pozwolenie !) i chętnie pogadam i nawiążę kontakt z podobnymi sobie - z Warszawy, linii otwockiej i nie tylko oczywiście.. Pozdrowienia
  12.  

• Dodaj nową pozycję...