Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Sadan, poszukaj ekipy na forum. Mi moją polecił jeden z forumowiczów. Zaczynam za 2 tygodnie.
  3. Evita, a moglabys podac przedzial cenowy tych dzialek, ktore widzialas w Jozefowie, bo ja sie wlasnie wybieram na poszukiwania dzialki w tych okolicach!bede wdzieczna!
  4. Evita, Chetnie z Toba pogadam i moze cos doradze, ale raczej na priv. Moze odezwij sie do mnie mail'em..? Pozdrowienia
  5. Czesc Sadan, W ktorej czesci Jozefowa budujesz ? (jesli to nie jest top secret, oczywiscie). Od pol roku przebadalam chyba wszystkie dzialki na sprzedaz w tej okolicy - niestety, jak sie okazuje to chyba za wysokie progi (cenowe) na moje nogi. Pozdrowionka
  6. Witaj Sadan... ja bede budował w okilicach Radzymina. Trzymaj sie i pozdrowionka Darth
  7. Czesc Avzi, Wlasnie zabralem sie za szukanie ekipy. Troche dzwonie po ogloszeniach, podpytuje znajomych. Mam pare kontaktow, ale na razie nic konkretnego. Chetnie wzialbym jakichs gorali i chyba dam ogloszenie do jakiejs lokalnej gazety (Podhale itp). A budowac planuje z porothermu, sciana trojwarstwowa. Zrobiles cos na dzialce ? Na mojej rosna drzewa, poki co. Dzisiaj byl rozdzkarz i znalazl wode ! Na razie
  8. Hej, sadan! Na razie skupiłem się na poszukiwaniu ekipy. To najważniejsze, bo nie da się jej zaklepać z dnia na dzień. Trochę rozglądam się też za materiałami, mam na oku kilka hurtowni, ale nie wszystkie jeszcze sprawdziłem, a żadnej jeszcze nie odwiedziłem osobiście. Jeśli mógłbyś polecić jakąś dobrą ekipę, to byłbym wdzięczny. Z czego planujesz budować?
  9. Avzi, Chciałem zapytać - czy przebadałeś.. Ja jeszcze nic nie mam - poza pozwoleniem na budowę. Pusta działka i dużo zapału. Jak śniegi odtają to chcę ruszyc z kopyta. Pozdrowienia
  10. Avzi, Hej. Józefów. Blisko Ciebie, nie ? Przebadałem temat hurtowni - gdzie, co itd w najbliższej okolicy tanio i sensownie ?
  11. Sadan, Ja też będę budował w okolicach (Karczew). A Ty gdzie?
  12. skojarzenia to przekleństwo........... niczym nie gardź i baw się dobrze !
  13. Dzięki Agacka ! Poszperam wśród Warszawiaków,Krakowem też nie pogardzę (jak ja lubię to miasto ..). I nie Saddam, tylko Sadan.. Cześć
  14. Witam, Jestem tu bardzo swieży (i nie znam tu nikogo..). Przymierzam sie wlaśnie do budowy domu pod Warszawą (mam już pozwolenie !) i chętnie pogadam i nawiążę kontakt z podobnymi sobie - z Warszawy, linii otwockiej i nie tylko oczywiście.. Pozdrowienia
  15.  

• Dodaj nową pozycję...