Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Zaczyanam budowę w okolicach Krakowa. Czy ktoś buduje dom?
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, w lecie chcemy zacząć budowę, ale myślimy już pomału nad kupnem blaszaka - najpóźniej na wiosnę chcielibyśmy go postawić. Wrząsowice - okolice Krakowa/Swoszowic (gmina Świątniki Górne). Pozdrawiam, JL
  3. Dzień dobry, jeśli ktoś ma do sprzedania garaż- blaszak w Krakowie, to proszę o wiadomość.
  4. Sprzedam garaż blaszak. Odbiór Zawoja,powiat suski.
  5. Ja również szukam używanego garażu, schowka na budowę woj, dolnoślaskie. Chętnie odkupię tez pozostałości po budowe, stal, stęple, deski. Kontakt: e-mail [email protected]
  6. Witam, Zaczynam budowę i poszukuję garaż blaszak, deski, stemple, stal zbrojeniową. Jeśli komuś zostały po budowie i chce odstąpić prosze o kontakt.
  7. Witam! Również szukam blaszaka na budowę w okolicy Gorlic. tel.796519438 gg.3681992 Pozdrawiam Tomek
  8. ...witam - chyba się spóźniłem ...ale gdyby ktoś miał do sprzedania jeszcze blaszaka w okolicach Krościenka - to dajcie znać - pozdrawiam serdecznie
  9. Witam, mam do sprzedania blaszak ( nie używany) za 900 zł pustaki max oraz projekt dom w rododendronach 6P http://allegro.pl/projekt-dom-w-rodo...2.html#gallery Krzysztoforzyce --- okolice Krakowa ( tel 668850080 lub e-mail [email protected] , [email protected])
  10. witam ja również szukam blaszak używany okolice Gdowa
  11. Witam wszystkich po raz pierwszy. Zaczyanam budowę w okolicach Krakowa i potrzebuję kupić tanio garaż blaszak używany lub jakąś pakamerę. Macie może namiary na kogoś kto chce się pozbyć takiego sprzętu???
  12.  

• Dodaj nową pozycję...