Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
A może grupa OSTRÓDZKA?
zygi72 odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
witam witam ale jakoś nie za wiele jest tu aktywnych osób. ja zacząłem już budowę mam zalane ławy teraz robię piwnicę. wszystko potoczyło by się dużo szybciej ale pogoda nie pozwoliła. teren gliniasty i miałem problemy z dojazdem. jeśli ktoś ma jakieś pytania lub rady zapraszam do wymiany doświadczeń. Na tą chwilę mogę odradzić betoniarnię przy 7 - przy Gizewiusza. ludzie niepoważni i niesłowni. odradzano mi współpracę z nimi ale nie dałem temu wiary. Teraz już mam nauczkę i ODRADZAM!!! -
A może grupa OSTRÓDZKA?
smigloxxx odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
Polecam się jak by co jako firma budowlana pozdrawiam -
A może grupa OSTRÓDZKA?
cawir odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
I ja już jestem na końcowym etapie załatwiania papierków z pozwoleniami i itp. Chatka powstanie w Miłomłynie. Roboty na wiosnę powinny ruszyć tylko jak zwykle dylemat jaką ekipę wybrać do fundamentu bo reszta będzie z drewna -
A może grupa OSTRÓDZKA?
aniaikrzys odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
Cos cichutko tutaj,ale witam wszystkich budujacych w Ostrodzie i okolicach.MY mamy zamiar rozpoczac budowe wiosna 2011 jak tylko uda nam sie dostac pozwolenie na budowe.Jestesmy na etapie adaptacji naszego projektu domu w pauliniach 2 i rozgladamy sie na necie za ludzmi na podobnym etapie aby moc sie dzielic doswiadczeniami i radami wiec pozdrawiam wszystkich,do uslyszenia... -
A może grupa OSTRÓDZKA?
zygi72 odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
witam Wszystkich choć liczba mnie martwi. mam zamiar zacząć budowę na wiosnę. projekt jeszcze w wyborze ale domek około 120-150m jak sie uda to z piwnicą. jak będzie nas tu więcej o będzie możliwa jakaś pomoc,podpowiedź itp. narka -
A może grupa OSTRÓDZKA?
sqrczak odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
To jeszcze raz spróbuję - poszukuję kogoś z koparką z okolić Ostródy - oczyszczenie i pogłębienie stawu. Macie jakieś namiary? -
A może grupa OSTRÓDZKA?
sqrczak odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
Cisza jak makiem zasiał. Nic się nie dzieje w Ostródzie i w jej okolicach? -
A może grupa OSTRÓDZKA?
agnicz odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
Witam wszystkich, którzy się odważyli! Czekamy na resztę!! -
A może grupa OSTRÓDZKA?
Witam! W chwili obecnej mieszkamy w Olsztynie, ale już od jakiegoś czasu nosiliśmy się z zamiarem wyprowadzki w bardziej userfrendly okolice. Po półrocznym poszukiwaniu działki, udało nam się coś znależć. Czekamy na warunki zabudowy i staramy się znaleźć jakiś jakiś zadowalający nas projekt. Kiedy ruszymy z budowa - nie mam pojęcia. Ale na grupie zameldować się można -
A może grupa OSTRÓDZKA?
malgosiaola odpowiedział zygi72 → na topic → A może grupa OSTRÓDZKA? A może grupa OSTRÓDZKA? Topics
witam! jestem z pod Ostródy ,będziemy budowac wiosna 2010 Salsę z garażem dom.pl