Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Ostatnimi czasy prowizorycznie ogrodziłem działkę. Może w przyszłym roku uda się rozpocząć budowę małego domku. Okolica super. Jedynie droga nie najlepsza. Czy jest ktoś z tamtej części Ozorowic?
-
Witam, Ja stałem się posiadaczem działki z obszaru Ozorowice II. Ostatnio będąc tam nie wiele się zmieniło- oprócz większych krzaków i chwastów:). Czy jest ktoś z tego regionu??
-
Sprzedam działki w Ozorowicach ok 10km od Wrocławia. Duży teren na którym powstaje nowe osiedle domków jednorodzinnych (rezydencjonalnych) 50 zł za m, działki mają od 35 ar cena do negocjacji.... tel 504833033....783130883 http://ozorowice.prv.pl/..... Ogłoszenie prywatne..... [email protected]
-
Witam Ja mam działki w Ozorowicach do sprzedania, jeżeli ktos by był zainteresowany to prosze dzwonic na numer 783130883 Działki budowlane w atrakcyjnej lokalizacji w pobliżu Wrocławia (18km od Centrum Miasta, 4km od granic miasta) , w obrębie Ozorowic (gm. Wisnia Mała). Tereny te znajduje się w otoczeniu lasów oraz domków jednorodzinnych ( okolica w rozbudowie ). Spokojna, cicha okolica.
-
Na samym poludniu Ozorowic II, kolo strumyka.
-
A tak precyzyjniej, to gdzie to jest?
-
hejka zastanawiamy sie nad zakupem dzialki na ozorowicach II, jednak na razie wyglada na to ze nikt tam sie nie buduje. Jest kilka skrzynek z pradem, ale nie mam pojecia jak z woda. No i poziom wod gruntowych moze byc dosc wysoki. Gmina w 2009 inwestuje w wodociagi w Pierwoszowie, ale o Ozorowicach nic nie slychac. Czy ktos orientuje sie w tym temacie? Fajne ze z ozorowic jezdzi busik do szkoly ;o) Pozdrawiam Jarek
-
widzę , że grupa ozorowice przycichła zupełnie. Już nikt tam się nie buduje?
-
Mam nadzieję, że będziemy w kontakcie. Pozdrawiam Marek
-
Witaj Markuwu - ja własnie buduję się w Piotrkowiczkach - mam SSZ Pozdrawiam
-
Piszecie o bliskiej mi okolicy. Niewykluczone, że niebawem zacznę cała papierologię w związku planami budowy domu w Piotrkowiczkach...To taka mała wioska za Waszym ozorowickim lasem...Dołączam do Was nieśmiało.... Pozdrawiam marek
-
Witam Chciałam się przywitać ale nie wiem czy jest jeszcze z kim bo ostatnio jakoś cicho tu. Szukam miejsca do wybudowania domku i bardzo mocno się zastanawiam nad pewną działeczką właśnie w ozorowicach. Czy jeszcze ktoś tu zaglada?
-
Podjąłem decyzję - sprzedaję Działka przy wjeździe do Ozorowic od strony Wiszni Małej, po lewej stronie za znakiem Ozorowice. Jeden nowy dom już tam stoi, drugi się buduje. Powierzchnia - 39,5 ar (można podzielić na 3 mniejsze działki), ekspozycja na południe. Dostęp do drogi. Prąd i woda na granicy działki. Warunki zabudowy przyznane (na 3 domy na tej działce, ale można działki nie dzielić i wybudować tylko 1 lub 2) Cena około 115/m2. Chętnym podam kontkat bezpośredni na priv'a.
-
Piekne tereny budujsie.prv.pl
-
jeśli chodzi o mnie to trochę sobie odpuściłem , ze względu na chwilowy brak motywacji do budowy ale w związku z stałym problemem ze zalezieniem miejsca do zaparkowania samochodu w okolicy mojego obecnego miejsca zamieszkania może wróci motywacja do budowy
-
możesz bliżej sprecyzować o jaką lokalizacje Ci chodzi??
-
właśnie o to chodzi, że z TEGO konkretnego kawałka Ozorowic nikogo nie ma jeszcze ale liczę, że może ktoś się odnajdzie
-
Witaj OK_BR, napisz coś więcej o Waszej grupie - dużo Was jest, kiedy się zamierzacie budować, jak idą Wam formalności? Grupa ozorowicka trochę się wyciszyła w ostatnim półroczu, ale może dzięki Wam ponownie ruszy! jackson78 jak Twój domek?? nie zdziwiłoby mnie, gdybyś powiedział, że Święta spedziliście już na swoim! Pozdrowienia
-
szukam ludzi, którzy kupili dziłałkę w Ozorowicach, w miejscu gdzie jeszcze nie żadnych nazw ulic - tylko numery działek; prąd w trakcie dopowadzania do naszej całej grupy ...zjazd koło małego mostku z drogi łączącej trasy trzebnicką i obornicką na drogę trawiastą i blotnistą; czy ktoś taki jest tu? ))
-
cicho i smutno? nikt nic nie pisze, czyzby nic sie nie działo a moze przeciwnie... dzieje sie tak duzo, ze nie ma czasu nawet spokojnie usiasc i cos napisac - tak na przykład jest w naszym przypadku. Musze przyznac, ze to była cieżka przeprawa, ale zarazem bardzo bogata w nowe doświadczenia. Jeszcze jakieś 3 tygodnie i staniemy sie szczesliwymi posiadaczami zadaszonego "zacisza"... zrobiliśmy duzy krok do przodu... pozdrawiam ciepło i zachecam byscie napisali jak tam wasze kroki w kierunku własnego domku? Niech Siła i Wytrwałość będą z Wami AG.
-
Nasza działka leży ok 200-300m od Was w lini prostej więc warunki mamy identyczne, jednak wody gruntowe ostatnio były dość wysoko ok 70 cm od górnej warstwy humusu.Też planuję POŚ więc się trochę tym zmartwiłem bo nie wiem czy POŚ będzie funkcjonować przy wysokim poziomie wód gruntowych. Na razie czekam na warunki zabudowy mam odebrać po 15 maja, prąd w trakcie realizacji, woda w trakcie załatwiania, jak wszystko pójdzie dobrze to planujemy rozpocząć budowę na przyszłą wiosnę. nie omieszkam skorzystać pozdrawiam
-
planuje POŚ, z fundamentami bez problemów, poziom wód gruntowych niski, humus jest na niewielkiej głebokości a pod nim piasek z lekką gliną, teren wymarzony do budowania domu a kiedy kolega zaczyna pierwszego sztycha szpadlem? służym doswiadczeniem i... praktyką pozdrawiamy serdecznie NIECH SIŁA, WYTRWAŁOŚĆ I MOC BĘDĄ Z WAMI...
-
byłem wczoraj u siebie na działce i po drodze widziałem już wasze stropy jak możesz to napisz czy planujecie szambo czy POŚ i jaki jest u Was poziom wód gruntowych i czy nie było problemów przy kopaniu fundamentów pozdrawiam