Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam Ewa! Ja wybrałam geodetę do wyznaczenia działki, którego znalazłam na internecie (Cyberski-miał dorą cene), jednak to było rok temu w związku z czym musisz po prostu podzwonić i sie popytać Co do wykonawcy, również moge polecić naszego bo to solidna firma, jednak na początku radzę załatwiać dokumentację bo to schodzi dłuuuuugo i wybrać projekt, gdyż wszyscy wykonawcy podają cenę na podstawie projektu! Życze powodzenia Pozdrawiam
  3. Witam wszystkich budujących w okolicach Jeleniej Góry! Ja również do nich się zaliczam. My budujemy "Gracjana" i jesteśmy na etapie pokrycia dachu dachówką. Z bardzo miłą chęcia wymienię się informacjami oraz zaczerpnę porad osób będących już na dalszych etapach Pozdrawiam wszystkich!
  4. Witam, Zalezlismy chyba (?) dzialke naszych marzen, w Sobieszowie. Chcemy ja kupic, czy ktos na forum moze polecic dobrego/taniego geodete, projektanta/wykonawce? I naturalnie serdeczne pozdrowienia dla wszystkich budujacych sie. Ewka
  5. Jestem w szoku jesli chodzi o cenę ssz u ciebie!!! ile dałaś za okna? u nas sam beton i zbrojenie 6 tyś. a gdzie jeszcze pustaki, strop jakieś 10 tyś., nie mówiąc o dachu ale z chęcią poznam kosztorys bo też budujemy prawie sami, może się czymś zainspiruję Budujemy w okolicach Bolesławca
  6. Ja na dzień dzisiejszy mam wstawione okna pokryty dach dachówką (brązową). Może macie jakieś propozycje na kolor elewacji do brązowych dachowek. Odrazu zaznaczam odpadają wszystkie odcienie pomarańczy
  7. Witam! Na dzien dzisiejszy mamy stan surowy zamkniety. Prace wszelakie wykonujemy sami. Oprócz nadzorcy budowlanego, projektantki i geodety nasza budowa nie widziala wiecej fachowców. Koszt na dzien dzisiejszy 22 tys
  8. Sorki że tak długo nie odzywalam się. Nie mogę ci powiedzieć ile kosztują budowlańcy bo my stawiamy sami. W sobotę czyli 30.10. będziemy mogli powiedzieć ze mamy stan surowy zamknięty za jedyne 22 tys ( dwadzieścia dwa). Z tego co mi wiadomo to budowa z ekipą kosztuje jeszcze raz tyle
  9. witam ja tesz zaczynam przymiarki do budowy domu ale w okolicy janowic wielkich jak ktos ma sprawdzona firme ktora postawi stan surowy to prosze dac znac podam moje gg 6287492
  10. Witam Cie neta2w1.W tym roku zaczynamy budowe domu "Sasza",napisz prosze jak ma sie obecnie cena budowy(ile sobie licza budowlancy) stanu surowego bez dachu.Bedziemy budowac w Jeleniej Gorze.Moze podasz jak Cie ta budowa cenowo wychodzi,zebym miala jakas orientacje.Bylby to jakis punkt odniesienia,a tak jestem calkiem zielona.Pozdrawiam
  11. Witam! Jako pierwsza pochwalę się że jestem właścicielką projektu Smukły. Jesteśmy na etapie zalewania wieńca. Mamy nadzieję jeszcze w tym roku się do niego wprowadzic. Budujemy w Wojcieszycach
  12.  

• Dodaj nową pozycję...