Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina. Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam. Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy.
-
mokrego, mroźnego dyngusa ma ktoś namiar na ziemię ogrodową gratis (za transport) lub w dobrej cenie ?? grupy Jaworzna pasuje połączyć bo się gubią sąsiedzi
-
ja byłem w zeszłym roku
-
Anka to już chyba mieszka zerknij na datę.
-
Może byśmy się skonsolidowali w jedną grupę (mam na myśli tą http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2636&pp=20&page=13&do=discuss). Ania jako moderator pomyśl, ta ma chyba lepszą nazwę (jest tylko Jaworzno). Jest nas tak mało i nasze nieliczne (jaworzniaków) głosy jeszcze się rozpraszają
-
Ja mam jak chcesz... napisz na priv to ci podam.....
-
Ja bylem.... a skad podejrzenia, ze byl ktos z J-na.....
-
coś nie widać i słychać Jaworzna na forum kto z Jaworzna był wczoraj na targach Sibex w Sosnowcu ? przyznać się
-
Melduje sie kolejny "budujacy" w Jaworzna ....... czesciowo tez z Ciezkowic
-
Witam, czy ktoś ma namiary na tani piasek do zasypu fundamentów (niestety mój kierowca nie wywiązał się, a na dniach muszę zasypywać fundament - ok 200 ton) - budowa w Jaworznie pozdrawiam
-
Witam, szukam dobrej i polecanej firmy remontującej. Mam do zrobienia pokoje+łazienka. Może ktoś kogoś polecić? Będe wdzięczny
-
może ktoś ma do sprzedania skrzynkę do podłączenia prądu budowlanego? Proszę o informację jaka to jest skrzynka (może jakieś zdjęcie) i jaka jest jej cena. Pozdrawiam, Anna
-
Witam, bardzo dziękuję za informację. Zakładając grupę nie trafiłam na wskazaną przez Ciebie. Fajnie, że podpowiedziałeś mi tą grupę. Skorzystam z informacji, które tam zamieszczacie, chociaż ja je będę potrzebowała dopiero na etapie wykończenia domu. Mam już firmę i technologię wybraną, jak otrzymam pozwolenie to jeszcze w tym roku zaczynam. Pozdrawiam, Anna
-
Słońce założyłaś trzecią grupę "Jaworzno". Nas jest mało i chyba najczęściej Jaworzniaki udzielają się tu: http://forum.muratordom.pl/grupa-jaworzno-2008r,t118382-60.htm?highlight=jaworzno
-
metoda gospodarcza, niepodpiwniczony domek, ławy lane, ściany fundamentowe murowane, ściany ceramika 25 + 15 styropian........ co do ekipy budowlanej to polecę jak u mnie skończą (jeśli się sprawdzą)
-
Witam, ja też Jaworzno (okolice szpitala) budowa ruszy na wiosnę. Obecnie szukam ekipy budowlanej. Czy możecie coś polecić ?? pozdrawiam
-
Witam serdecznie, to chyba będziemy sąsiadami. W jakiej technologi budujesz dom? Pozdrawiam, Anna
-
melduje się Jaworzno Ciężkowice Cichy Kącik
-
Witam, czy jest ktoś kto buduje się w Jaworznie? Może Ciężkowice? Pozdrawiam Anna