Przegląd
O tym Klubie
Luxor 2G, projekt domu, zoja luxor
- Co nowego w tym klubie
-
Gratuluję wyboru, myślę że nie będziecie zawiedzeni, z garażem jest raczej problem krótkości choć i poszerzenie nie zaszkodzi, my po konsultacjach z hydraulikiem zmniejszyliśmy kotłownię i mamy to jedno stanowisko w garażu o 30 cm dłuższe (ok 4,7m) A tu moja realizacja: http://www.zoja.luxor.g2.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam Wiroś
-
My nie robimy wielu zmian, jak na razie rezygnujemy z balkonu nad garażem, zastanawiałem się również czy w tym małym schowku pod schodami nie zrobić WC i zrezygnować z pełnowymiarowej łazienki na parterze, ale odrzuciliśmy chwilowo ten pomysł. Dziś się dowiedziałem że w poniedziałek 8.09 mamy Pozwolenie do odbioru, w związku z czym na 5.09 umówiony jestem z ekipą na start Pozdrawiam
-
No i jak spostrzeżenia odnośnie projektu kiedy jesteś już tak daleko z robotami? Może opiszesz trochę technologię wykonania swojej Zoi? Ja w tym tygodniu spodziewam się dostać pozwolenie na budowę i start planujemy na wrzesień. Jak na razie jestem zdecydowany budować z Silki, strop Terriva i dachówka Ceramiczna, ale jeszcze żadnych zakupów nie zrobiłem więc może się to jeszcze zmienić. Pozdrawiam
-
Witajcie, widzę że aktualnie mały ruch w wątku, ale może się rozkręci i będzie można się dzielić radami i wskazówkami nie dawno kupiliśmy projekt Zoja Luxor G2 w wersji podstawowej i jesteśmy w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę, mamy nadzieję że ruszymy z robotami przed jesienią. Mundek Ty już pewnie jesteś daleko z robotami?? Pozdrawiam