Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

kto buduje w Myślenicach i okolicznych wioskach. buduję w Jaworniku. Aranżacja wnętrz Myślenice, Małopolska. Szukam geologa. Szukam architekta. Szukam ekipy. Budowa domu-stan surowy/Małopolskie Myslenice. dom na sprzedaż - małopolskie, myślenicki, Myślenice. Poszukiwany dobry zdun okolice Myślenic/Dobczyc
  1. Co nowego w tym klubie
  2. moi rodzice mają zamiar budować się w Borzęcie, czy ktoś ma namiar na dobrego i taniego kierownika budowy, na przełomie kwietnia/maja budowa ma ruszyć. proszę o jakiś namiar. Posiadam 2 namiary na KB ale oni są spod Bochni i za dojazd sobie liczą
  3. Mam do sprzedania działkę w Poznachowicach Górnych. Woda, prąd, pozwolenie na budowę. Zainteresowanym chętnie wyślę zdjęcia. Kontakt tel. 609481509
  4. Witam Wszystkich My także zamierzamy coś postawić w tych okolicach. Na ten rok planujemy zacząć budowę. Czy ktoś może miał styczność lub ma jakieś opinie o firmie Józef Żyła z Osieczan? Ewentualnie inne polecane firmy budowlane. Proszę o info na maila [email protected] Pozdrawiam
  5. Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu. [email protected] Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.
  6. Aniu napewno bedziemy kozystac z uslug geologa mogla bys zdradzic cene
  7. Witam grupo myslenicka mamy dzialke w glogaczowie projekt domu wybrany w trakcie adaptacii .
  8. Sprzedam działkę budowlaną (w części rolna) w miejscowości IZDEBNIK pow. 27,30 arów (z możliwością podziału na mniejszą ). Działka z widokiem na Babią Górę i Lanckoronę. Na działce znajduje się linia energetyczna, gazowa w najbliższym czasie wodna. Okolica piękna i spokojna - dojazd asfaltowy. POLECAM kontakt tel. 501 047 911 lub 691332560 , Izdebnik Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia.
  9. Witam mam do oddania przyczepę campingową. Nadaje się w sam raz na budowę, pojedzie na własnych kołach. Odbiór: Myślenice Jawornik. Mogę podesłać zdjęcia na priv. Pozdrawiam vito3
  10. Witajcie!! W tym roku zaczynam remont prawie 100-letniego domu koło Dobczyc. Dobrze,że znalazłam grupę myślenicką,bo w grupie/w kupie raźniej..
  11. Jakby ktoś z okolic szukał geologa do badań gruntu, to ja korzystałam z usług takiego: http://www.geolog.hostil.pl pozdrawiam anka
  12. Witam! Budujemy się z mężem trochę bliżej Kasinki ale to nadal powiat myślenicki w ubiegłym roku zakończyliśmy stan surowy otwarty. Teraz czekamy na wiosnę i zamówione okna. W planach mamy elektrykę i mam pytanie. Czy możecie coś powiedzieć o oświetleniu ciągów komunikacyjnych i schodów włączanych z alarmu?? Nasz elektryk mówi, że ma tak u siebie i fajnie, bo nie musi szukać kontaktów w ciemności a po przejściu światło samo gaśnie. Czy możecie powiedzieć " z czym to się je"?
  13. witam ja mam wybudowany dom w myslenicach w stanie mieszkalnym na dzien dzisiejszy jestem na etapie wykonczenia centralnego ogrzewania mam zamiear zamontowac piec gazowy z kominkiem z plaszczem wodnym. Chcialem zamontowac kolektory sloneczne lecz na ta chwile zrezygnowalem z montarzu po przeczytaniu kilkunastu postow na tym forum chyba sie nie oplaca bo zwrot inwestycji jest mniej wiecej po 10 do 15 lat jesli moge sluzyc pomoca prosze o kontakt pozdrawiam rob
  14. Również buduję w Jaworniku. Obecni estem w połowie stanu surowego - do połowy listopada powinien być skończony.
  15. No pochwalcie się kto buduje w Myślenicach i okolicznych wioskach... Można by się tu wymieniać namiarami na ekipy i dobre/niedrogie hurtownie i składy... My ruszamy końcem lata w Jaworniku - projekt indywidualny inspirowany Vilmarem z Archetonu i Fiołkami z Archonu.
  16.  

• Dodaj nową pozycję...