Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, Nie bardzo jeszcze umiem się poruszać po tym Forum, ale spróbuję... poszukuję sprawdzonej i solidnej firmy wykonującej przyłącza kanalizacyjne, może ktoś może polecić kogoś z Ożarowa Mazowieckiego lub okolic... Pozdrawiam M
  3. Przydatna informacja, uruchomiono autobus 813 http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14644598,Dwie_nowe_linie_autobusowe__do_Bobrowca_i_Ozarowa.html http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&l=1&q=813
  4. Witajcie, Czy możecie polecić jakąś sensowną i nie za drogą firmę wykonującą ogrody z okolic Ożarowa Mazowieckiego? Teraz szukam kogoś do pomocy przy pielęgnacji roślin, docelowo wykonanie ogrodu. Pozdrawiam,
  5. Tak zgadzam się, co rusz nowy jakiś rośnie ale ludziska tak zapracowani że na forum brak juz czasu Czasami wiem cos o tym
  6. Jeśli jesteś nadal zainteresowana daj znac na priv , póki co nasz kierownik sprawdza sie super
  7. mam do sprzedania 29 płyt chodnikowych 50x50, używane w dobrym stanie, cena 100 zł za wszystkie, do odebrania w Koczargach Starych, kontakt na priv
  8. sprzedam 2 słupy, skrzynkę i ok 60 m kabla do przyłącza budowlanego. Zielonki Wieś tel 600 062 139
  9. Witam, mam do sprzedania BARDZO TANIO kostkę kamienną staro-użytkową w ilości około 50m2. Doskonała do wyłożenia wokół domu, na podjazd do garażu lub chodnik. Transport we własnym zakresie. Możliwość obejrzenia kostki w Koczargach Starych. Więcej informacji pod nr telefonu: 533 010 647. Na SMSy nie odpowiadam.
  10. Podbijając ciut grupę - chodzi plota, że ZTM jednak dogadał się z Ożarówem i na jesieni ruszy linia z Ołtarzewa, "tyłami" przez Macieszysz, Szeligi do Połczyńskiej.
  11. Witam wszystkich:welcome: Planujemy w sierpniu zacząć budowę domu w Ożarowie, niestety wystawił nas kierownik budowy- czy mozecie kogoś polecić???
  12. Halo? Czy jest ktos kto się jeszcze buduję z Ozarowa Mazowieckiego? Bo jak widze wcześniejsi użytkownicy juz dawno po...
  13. sprzedam w okazyjnej cenie 4 palety Ytonga PP2/0,4S+GT, stemple (3m-3,2m), deski, kantówkę Odbiór Blizne Łaszczyńskiego (okolice ul. Lazurowej) Kontakt 606 366 708
  14. sprzedam 2 słupy (żelbetowy i drewniany) oraz ok 60 m kabla i skrzynkę bez licznika do prowizorywcznego przyłącza energii elektrycznej lokalizacja Zielonki Wieś, cena 1000 zł, tel 600 062 139,
  15. Gdzie kupowaliście drewno do kominka ? Jakie najlepsze i ile tego mogę potrzebować , dom ok 170 M2 kominek będzie tylko do dogrzewania i ewentualnie w weekendy.
  16. Witam, Zainteresowanym oddam dobrej jakości gruz - tj. kawałki cegieł z rozbiórki przedwojennych budynków, świetnie nadające się np. do utwardzenia podłoża (drogi, wjazdu, itp.) Gruzu będzie na ok 2 wywrotki, odbiór z osiedla Ołtarzew w Ożarowie, okolice ul. Parkowej. Kontakt : [email protected].
  17. Jako, że to mój pierwszy wpis na forum witam serdecznie wszystkich. Mam zamiar wybudować dom na ul Spokojnej w Ożarowie. Czekam na pozwolenie na budowę. Szukam obecnie firmy do zaprojektowania projektu wodno-kanalizacyjnego i kogoś do realizacji tego projektu. Rozglądam się też za składem budowlanym w Ożarowie i okolicach. Może macie jakieś aktualne informacje i moglibyście podzielić się waszymi doświadczeniami w tych kwestiach. Pozdrawiam
  18. Witam mieszkam w Ożarowie, chciałabym dobudowac drewniany taras , czy mozecie kogos polecić. Dom jest podpiwniczony, wiec taras bedzie wyzej. Bardzo będe wdzieczna za jakies informacje
  19. Witam! Jeśli ktoś z Was ma gruz do oddania, bardzo proszę o kontakt na pw. Dziękuję!
  20. Witam mam prośbe o polecenie taniej stali konstrukcyjne na strop i wieniec od 6- do 20 - łącznie ok. 2,5 tony w okolicy Ozarowa / Babic / Łomianek, Błonia, Pruszkowa pozdrawiam, nicolai
  21. "Parę" stempelków mi zostało. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162341-stemple-ok.-200-szt.-Warszawa-Zachód
  22. MIŁO MI WSZYSTKICH POINFORMOWAĆ, ŻE DZIĘKI UCZCIWYM LUDZIOM (KTÓRYCH NIE BRAKUJE) PIESEK SIĘ ODNALAZŁ - ZA CO DZIĘKUJĘ ZWŁASZCZA MOIM "SĄSIADOM". Musiałam go wprawdzie wykraść z "pewnego nieciekawego miejsca" ale jest i to na pewno mój!!!!
  23.  

• Dodaj nową pozycję...