Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, Nie bardzo jeszcze umiem się poruszać po tym Forum, ale spróbuję... poszukuję sprawdzonej i solidnej firmy wykonującej przyłącza kanalizacyjne, może ktoś może polecić kogoś z Ożarowa Mazowieckiego lub okolic... Pozdrawiam M
  3. Przydatna informacja, uruchomiono autobus 813 http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14644598,Dwie_nowe_linie_autobusowe__do_Bobrowca_i_Ozarowa.html http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&l=1&q=813
  4. Witajcie, Czy możecie polecić jakąś sensowną i nie za drogą firmę wykonującą ogrody z okolic Ożarowa Mazowieckiego? Teraz szukam kogoś do pomocy przy pielęgnacji roślin, docelowo wykonanie ogrodu. Pozdrawiam,
  5. Zlecę wykonanie więźby dachowej, powierzchnia dachu około 180/190m2
  6. Tak zgadzam się, co rusz nowy jakiś rośnie ale ludziska tak zapracowani że na forum brak juz czasu Czasami wiem cos o tym
  7. Jeśli jesteś nadal zainteresowana daj znac na priv , póki co nasz kierownik sprawdza sie super
  8. mam do sprzedania 29 płyt chodnikowych 50x50, używane w dobrym stanie, cena 100 zł za wszystkie, do odebrania w Koczargach Starych, kontakt na priv
  9. sprzedam 2 słupy, skrzynkę i ok 60 m kabla do przyłącza budowlanego. Zielonki Wieś tel 600 062 139
  10. Witam, mam do sprzedania BARDZO TANIO kostkę kamienną staro-użytkową w ilości około 50m2. Doskonała do wyłożenia wokół domu, na podjazd do garażu lub chodnik. Transport we własnym zakresie. Możliwość obejrzenia kostki w Koczargach Starych. Więcej informacji pod nr telefonu: 533 010 647. Na SMSy nie odpowiadam.
  11. Podbijając ciut grupę - chodzi plota, że ZTM jednak dogadał się z Ożarówem i na jesieni ruszy linia z Ołtarzewa, "tyłami" przez Macieszysz, Szeligi do Połczyńskiej.
  12. Witam wszystkich:welcome: Planujemy w sierpniu zacząć budowę domu w Ożarowie, niestety wystawił nas kierownik budowy- czy mozecie kogoś polecić???
  13. Halo? Czy jest ktos kto się jeszcze buduję z Ozarowa Mazowieckiego? Bo jak widze wcześniejsi użytkownicy juz dawno po...
  14. sprzedam w okazyjnej cenie 4 palety Ytonga PP2/0,4S+GT, stemple (3m-3,2m), deski, kantówkę Odbiór Blizne Łaszczyńskiego (okolice ul. Lazurowej) Kontakt 606 366 708
  15. sprzedam 2 słupy (żelbetowy i drewniany) oraz ok 60 m kabla i skrzynkę bez licznika do prowizorywcznego przyłącza energii elektrycznej lokalizacja Zielonki Wieś, cena 1000 zł, tel 600 062 139,
  16. Gdzie kupowaliście drewno do kominka ? Jakie najlepsze i ile tego mogę potrzebować , dom ok 170 M2 kominek będzie tylko do dogrzewania i ewentualnie w weekendy.
  17. Witam, Zainteresowanym oddam dobrej jakości gruz - tj. kawałki cegieł z rozbiórki przedwojennych budynków, świetnie nadające się np. do utwardzenia podłoża (drogi, wjazdu, itp.) Gruzu będzie na ok 2 wywrotki, odbiór z osiedla Ołtarzew w Ożarowie, okolice ul. Parkowej. Kontakt : [email protected].
  18. Jako, że to mój pierwszy wpis na forum witam serdecznie wszystkich. Mam zamiar wybudować dom na ul Spokojnej w Ożarowie. Czekam na pozwolenie na budowę. Szukam obecnie firmy do zaprojektowania projektu wodno-kanalizacyjnego i kogoś do realizacji tego projektu. Rozglądam się też za składem budowlanym w Ożarowie i okolicach. Może macie jakieś aktualne informacje i moglibyście podzielić się waszymi doświadczeniami w tych kwestiach. Pozdrawiam
  19. Witam mieszkam w Ożarowie, chciałabym dobudowac drewniany taras , czy mozecie kogos polecić. Dom jest podpiwniczony, wiec taras bedzie wyzej. Bardzo będe wdzieczna za jakies informacje
  20. Witam! Jeśli ktoś z Was ma gruz do oddania, bardzo proszę o kontakt na pw. Dziękuję!
  21. Witam mam prośbe o polecenie taniej stali konstrukcyjne na strop i wieniec od 6- do 20 - łącznie ok. 2,5 tony w okolicy Ozarowa / Babic / Łomianek, Błonia, Pruszkowa pozdrawiam, nicolai
  22. "Parę" stempelków mi zostało. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162341-stemple-ok.-200-szt.-Warszawa-Zachód
  23. MIŁO MI WSZYSTKICH POINFORMOWAĆ, ŻE DZIĘKI UCZCIWYM LUDZIOM (KTÓRYCH NIE BRAKUJE) PIESEK SIĘ ODNALAZŁ - ZA CO DZIĘKUJĘ ZWŁASZCZA MOIM "SĄSIADOM". Musiałam go wprawdzie wykraść z "pewnego nieciekawego miejsca" ale jest i to na pewno mój!!!!
  24.  

• Dodaj nową pozycję...