Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Witam, mam do sprzedania BARDZO TANIO kostkę kamienną staro-użytkową w ilości około 50m2. Doskonała do wyłożenia wokół domu, na podjazd do garażu lub chodnik. Transport we własnym zakresie. Możliwość obejrzenia kostki w Koczargach Starych. Więcej informacji pod nr telefonu: 533 010 647. Na SMSy nie odpowiadam.
-
Grupa Ożarowska ( Ożarów Mazowiecki)
Gość odpowiedział Adelajda2009 → na topic → Grupa Ożarowska ( Ożarów Mazowiecki) Grupa Ożarowska ( Ożarów Mazowiecki) Topics
Podbijając ciut grupę - chodzi plota, że ZTM jednak dogadał się z Ożarówem i na jesieni ruszy linia z Ołtarzewa, "tyłami" przez Macieszysz, Szeligi do Połczyńskiej. -
Witam, Zainteresowanym oddam dobrej jakości gruz - tj. kawałki cegieł z rozbiórki przedwojennych budynków, świetnie nadające się np. do utwardzenia podłoża (drogi, wjazdu, itp.) Gruzu będzie na ok 2 wywrotki, odbiór z osiedla Ołtarzew w Ożarowie, okolice ul. Parkowej. Kontakt : [email protected].
-
Jako, że to mój pierwszy wpis na forum witam serdecznie wszystkich. Mam zamiar wybudować dom na ul Spokojnej w Ożarowie. Czekam na pozwolenie na budowę. Szukam obecnie firmy do zaprojektowania projektu wodno-kanalizacyjnego i kogoś do realizacji tego projektu. Rozglądam się też za składem budowlanym w Ożarowie i okolicach. Może macie jakieś aktualne informacje i moglibyście podzielić się waszymi doświadczeniami w tych kwestiach. Pozdrawiam
-
Grupa Ożarowska ( Ożarów Mazowiecki)
Gość odpowiedział Adelajda2009 → na topic → Grupa Ożarowska ( Ożarów Mazowiecki) Grupa Ożarowska ( Ożarów Mazowiecki) Topics
"Parę" stempelków mi zostało. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162341-stemple-ok.-200-szt.-Warszawa-Zachód