Przegląd
O tym Klubie
- Co nowego w tym klubie
-
Potrzebujesz sprzętu budowlanego? Dobrze trafiłeś! W Brzozówce k. Tarnowa powstała wypożyczalnia. Wynajem jest najlepszym rozwiązaniem. Przemawiają za tym korzyści organizacyjne, a najważniejsze – finansowe. Sprawdź ofertę firmy Palker.pl ! W ofercie wynajmu znajdą Państwo każdy potrzebny Wam sprzęt: od maszyn do robót ziemnych i drogowych, przez sprzęt do prac betoniarskich, po urządzenia pomocnicze przy remontach, "wykończeniówce", a także sprzątaniu i czyszczeniu. Wynajem obejmuje także rusztowania. Zadzwoń lub napisz co potrzebujesz! Telefon: 666 666 275 http://www.palker.pl E-mail: wypoż[email protected] Znajdujemy się przy ul. Warszawskiej 103a w Brzozówce k. Tarnowa
-
Grupa Bochnia - Brzesko
maciuspala odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Puk puk jest tam kto?Czyżby nikt z okolic Brzeska nie budował domu?A ekipę murarzy to trzeba z rocznym wyprzedzeniem rezerwować. My zaczynamy za 2tygodnie. -
Grupa Bochnia - Brzesko
Edyta M odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Do bialej listy dopisuje ekipe od ogrodzenia Panowie wlasnie ukonczyli prace u mnie , zlecenie polegalo na kompleksowym wykonaniu prac czyli wylanie 160 mb fundamentu + ulozenie ok. 10 000 szt . klinkieru + wykonanie i montaz 52 slupkow , 63 szt. przesel , bramy przesuwnej i 3 furtek . Solidna , uczciwa ekipa , doslownie zero zmarnowanego materialu , swietny kontakt mailowo - telefoniczny , ekipa wykonuje rowniez roznego rodzaju balustrady , porecze , konstrukcje stalowe schodow - generalnie kowalstwo bardziej lub mniej artystyczne na indywidualne zyczenie klienta . Pan Michal Budzik 505 - 305 - 475 begin_of_the_skype_highlighting http://forum.muratordom.pl/skype-ie-addon-data://res/numbers_button_skype_logo.png505 - 305 - 475 BEZPŁATNIE end_of_the_skype_highlighting - ogrodzenia , kowalstwo . -
Grupa Bochnia - Brzesko
Bayzone_pl odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam wszystkich. Zapraszam do nas, mianowicie na ul. Szpitalną 1 w Wieliczce. W ofercie posiadamy: technikę grzewczą, technikę sanitarną, ceramikę, drzwi, lampy, agd, rtv. Większość produktów posiadamy na swoich magazynach. Jeżeli chodzi o ceny, to staramy się nie odbiegać od najniższych w internecie. Pozdrawiam forumowiczów -
elektryk
Ekwidator odpowiedział Ekwidator → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
skoro już tak polecamy to ja Osobom szukającym dobrego elektryka podaje tutaj stronę. Firma Elektrobud działa już ponad 12 lat na rynku wyrabiając sobie bardzo dobrą ocenę u swoich klientów. Usługi oferują na terenie Poznania i okolic. Szczegółowa oferta dostępna na ich stronie. -
elektryk
Jeremy6 odpowiedział Ekwidator → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Ja od siebie mogę polecić tego elektryka - zawsze go wzywam na awarie i nie mam żadnych problemów z nim -
Grupa Bochnia - Brzesko
pawel i klodi odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam wszystkich w grupie, będę zaczynał budowę koło Brzeska, szukam kierownika budowy który doradzi i sprawdzi jak buduję, buduję systemem gospodarczym, prawie sam, czy mi się uda czas pokaże. -
Witam jestem z Tarnowa. Wykonujemy w okolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Solidnie i w przyzwoitej cenie. Bardzo dobra jakość materiałów na wszystko fakturka vat i odbiór do ZE. Zapraszam na stronę http://www.elektryk-tarnów.pll lub tel. 508848609 Na stronie zdjęcia gotowych instalacji Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta. Dla kilku zleceń mogę zejść z ceny o jakieś 400 zł więc można kilka domów umawiać. Pozdrawiam
-
Grupa Bochnia - Brzesko
agek82 odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam wszystkich, Mam do sprzedania bramę wjazdową budowlaną wraz ze słupkami. Wymiary bramy: Szerokość 5 m wysokość 1,7 m Wysokość słupków: 2,4 m Brama była używana tylko na mojej budowie. http://www.fotoload.pl/123aa66/7674dfdf59878406b5678c0af19a246d2485_min.jpg http://www.fotoload.pl/123aa41/53b38151ed34801b095903b4924c5e6411186_min.jpg http://www.fotoload.pl/123aa48/35aeae95d2f0225e98a462a1428d19dc17167_min.jpg Brama do odebrania w Krakowie, Piaski Stare. Cena: 600zł - do negocjacji. Tel. 604-63-20-93 -
Grupa Bochnia - Brzesko
Trąbki odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam , Jesli ma ktoś nie potrzebne deski. palety, steple po budowie i chce sie ich pozbyć to z miła chęcia je odbiore (posprzątam na budowie). 667 336 399 -
Grupa Bochnia - Brzesko
thomyk odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
W razie pytań o sprawy związane z elektryką śmiało pisz -
Grupa Bochnia - Brzesko
tomekasia odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
witam wszystkich planuję z żonką budowę domku w Jasieniu więc bedę wdzięczny za pomoc w razie czego -
Grupa Bochnia - Brzesko
południowa odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
witam czy ktos miał przyjemnosc wspołpracowac z ta firma budowlana "SP BUD" p.Satnisław Borowiec ze Szczepanowic...? -
Grupa Bochnia - Brzesko
Dumaxxxnt odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany ogrzewaniem dla domu nowoczesnym systemem energooszczędnym o zapraszam do kontaktu. info@ dumarchwent. pl Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka -ogrzewania .pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu. -
Grupa Bochnia - Brzesko
lugi odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam Czy ktoś może kojarzy firmę budowlaną Pana Bogdana Knapa z Mokrzysk k. Bochni ??? -
Grupa Bochnia - Brzesko
dires odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Chętnie kupię jakieś pozostałości po budowie, mogę sam przyjechać i odebrać "towar". Może ktoś ma też do sprzadania pustaki Leiera termophor 25 P+W i 11,5 P+W. W razie czego proszę o kontakt na maila: [email protected] pozdrawiam -
Grupa Bochnia - Brzesko
thomyk odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam jestem z Tarnowa. Wykonuje w okolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Firma solidna zero problemów robie w Krakowie i w stronę Sącza też. Bardzo dobra jakość materiałów na wszystko fakturka vat i odbiór do ZE. Zapraszam na stronę http://www.elektrotec.cba.pl lub tel. 508848609 Na stronie zdjęcia gotowych instalacji Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta. Dla kilku zleceń mogę zejść z ceny o jakieś 500 zł więc można kilka domów umawiać. Pozdrawiam -
Grupa Bochnia - Brzesko
rutki odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Widzę że raczej las pytań bez odpowiedzi, ale jestem w potrzebie więc nie mam wyjścia, tutaj też spróbuję Czy nie macie namiarów na kogoś to fachowo i w miarę tanio zrobi wjazd na działkę? Najbardziej interesują mnie okolice Bochni, bo chodzi o miejscowość Słomka. Jest to trochę grubsza sprawa niż w przypadku klasycznego zjazdu, bo przez dość głęboki rów melioracyjny. Będę bardzo wdzięczna jeżeli ktoś się podzieli ewentualnymi znajomościami w tym temacie:) Pozdrawiam serdecznie! -
Grupa Bochnia - Brzesko
julia1 odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam!!! Potrzebuję namiary na dobrego, taniego fachowca od ocieplenia poddasza mieszkalnego. Jeżeli ktoś potrzebuje mam namiary na dobrych budowlańców i wylewkarzy:) -
Grupa Bochnia - Brzesko
st-ella odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam Jeżeli chodzi o ciężką budowlankę , to nie ma jednej taniej firmy , zawsze sprawdzam ceny u kilku dostawców. Ale wykończeniówkę zawsze kupowałam w Brzesku w Mark - super wybór i dobrzy fachowcy;działają dość długo na rynku i na prawdę są spoko.W razie czego służę namiarem. Jeżeli macie kogoś od ogrodzenia to dajcie namiar. -
Grupa Bochnia - Brzesko
bozka11 odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam Chciałam zrobić mapkę do celów projektowych czy możecie polecić geodetę który by to zrobił po dobrych pieniądzach [email protected] Pozdrawiam -
Grupa Bochnia - Brzesko
rutki odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Niestety, u nas dopiero etap fundamentów... więc nie mogę nikogo polecić na elewację A i tu gosia_rut, bo niestety ze względu na problemy techniczne musiałam założyć nowy profil:mad: -
Grupa Bochnia - Brzesko
Niureczka odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam, Nie wiem czy ktoś jest już na takim etapie ale potrzebuje namiary na ekipe od elewacji, która zrobi również podbitke + ocieplenie fundamentów. Domek stoi w Biskupicach k/Wieliczki. Dziękuję -
Grupa Bochnia - Brzesko
gosia_rut odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Frankopulos po ile kupiłeś porotherm (bo pewnie o 25 mowa) i z jakiej firmy? Bo my myślimy nad Leierem. I jak Guliwer znalazłeś ekipę? Tych co my mamy (a wierzę że będą solidni) nie mogę Ci polecać bo wiem że już na ten rok nie przyjmują żadnych zleceń. -
Grupa Bochnia - Brzesko
gosia_rut odpowiedział maciuspala → na topic → Grupa Bochnia - Brzesko Grupa Bochnia - Brzesko Topics
Witam, my budujemy w okolicy Bochni - miejscowość Słomka. Póki co mamy pozwolenie na budowę, i będziemy zaczynać lada moment. Budujemy wg projektu M03d - Moje Miejsce -wariant IV Zainteresowanych zapraszam do naszego dziennika budowy! http://forum.muratordom.pl/blog.php?127635-Moje-miejsce-wariant-IV-M03d Pozdrawiam wszystkich budowniczych!