Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
kolego robie posadzki maszynowe mixokretem i widziałem wiele ekip i moge polecić ci dobrą firme z łasku buduje domy, ociepla sciany poddasza robią tynki itp bardzo solidna firma widziałem ich prace budynki robią naprawde zajebi... doradza po prostu fachowcy w tym co robią tel 604975865 jak nie ty to inni mogą skorzystać z ich usług można zobaczyc ich prace robiłem po nich domy w zdunskiej łasku i okolicach
-
Witam,ja obecnie stanęłam na wyciągnięciu murów i niestety ekipa moja została zwolniona,fuszera i nic więcej a koszty tylko rosły,uważajcie na firmy budowlane , choć moja była polecana to masakra trzeba, po prostu pilnować .Następny etap strop na drugi rok bo do końca roku brak terminów.Mam nadzieję że będzietutaj więcej budujących na forum,czekam z niecierpliwością
-
Mam do sprzedania stemple budowlane sosnowe w bardzo dobrym stanie. 1) długość 2,50 - 2,60m - ok 50 szt - cena 3,00zł/szt 2) długość 2,80 - 3,00m - ok 120szt - cena 3,50zł/szt Stemple do odbioru w Konstantynowie Łódzkim, tel 500 701 601 Ogłoszenie ze zdjeciami na tablicy - > http://tablica.pl/oferta/stemple-sosnowe-budowlane-konstantynow-l-ID17omx.html#8a056868;r:;s:
-
Znowu ja...chyba będę często tu bywał, widzę, że ruch nie jest tu największy ale może coś się ruszy. Do rzeczy, jeżeli ktoś będzie poszukiwał dobrego składu materiałów w Łasku i okolicach to mam namiar na człowieka, który jest w stanie zaoferować najniższą cenę za materiały, transport, koparkę, itd. pod warunkiem, że będzie się u niego zamawiać towar kompleksowo. Jeżeli ten warunek spełnimy to mamy gwarancję najniższej ceny w regionie (z tego co się dowiedziałem to właściciel zapytuje się inwestora czy znalazł gdzieś w regionie niższą cenę niż on oferuje, a jeżeli tak to on da niższą). Firma ta znajduje się na trasie Łask-Piotrków ale jeszcze przed Teodorami czyli zaraz za Łaskiem. Firma ta nosi nazwę "TABOR". Ale uwaga, informacja nie sprawdzona przeze mnie z tym, że ja jestem dopiero na etapie zbierania informacji a o tej firmie dowiadywałem się niemalże od każdego człowieka, z którym rozmawiałem. Myślę, że informacja jest rzetelna. pozdrawiam
-
Ważne żeby wszystko dobrze porównać, pamiętając o deskach, szalunkach, piasku, podporach, wieńcach nadprożach itp, a także o jeszcze jednej bardzo ważnej sprawie jak konieczność absorbcji własnego czasu, konieczności dopilnowana i (lub) dowożenia zaopatrzenia. Sprawdź sobie wszystko a jakby zawsze można się potargować pozdrawiam
-
Wypada się przywitać i odhaczyć Zaczynam budowę w Łasku z początkiem przyszłego roku. Narazie jestem na etapie poszukiwania ekipy. Możecie mi kogoś polecić z okolicy. Cały czas zastanawiam się nad technologią Mabudo, ale nie jestem do końca przekonany. Wstępna wycena, wypada gorzej niż ściana murowana z BK + styropian.
-
Jak sądzę, działkę już macie. Zabierz ze sobą kołki, sznurek i taśmę. Zabij kołki tak jakby to były wewnętrzne narożniki ścian w garażu (wewnętrzne !!) rozciągnij sznurek, zaznacz gdzie jest brama (szerokość) i wjedź jak do garażu. otwórz drzwi w jednym i w drugim tak żeby było wygodnie wysiąść i przejść i już masz gotową odpowiedź na pytanie z praktyki ja w ten sposób lekko powiększyłem garaż. pozdrawiam serdecznie Rogal777
-
Witam, planujemy budowę w Łasku na wiosnę 2012. Co prawda po przejrzeniu forum, nie znalazł się żaden forumowicz z naszych okolic, ale może przy dobrych wiatrach, ktoś się odezwie. Wybraliśmy projekt http://projekty.muratordom.pl/projekt_faworyt,568,1,0.htm?frm_search=1&id_grupy=1&typ_budynku=brak_dom&symbol=c183&typ_budynku_dom=brak_dom&typ_budynku_garaz=brak_garaz&x=26&y=8&nr=0 może ktoś w okolicy Zduńskiej budował taki sam domek, albo inny wariant i służyłby nam radą i wskazówkami, co ewentualnie można by zmienić/poprawić?? bardzo interesuje nas powierzchnia garażu, czy faktycznie zmieszczą się dwie fury, czy odległość między autami jest przewidziana a grubość lakieru? no i klatka schodowa wydaje się wąska... czekamy na info