Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa koszalinska
lewy849 odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Budujesz dom w Koszalinie i okolicy. Forum idealne dla was do wymiany opinii o fachowcach, problemach, pomyslach https://www.facebook.com/groups/1795720574077768/ Złączmy się na fb -
Grupa koszalinska
Sar.Adamus odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Melduje się od września ruszamy z robotą w konikowie -
Grupa koszalinska
Adam Gajewski odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam wszystkich z grupy Koszalińskiej. Zaczynam wiosną budować dom na Jamnie. Ma ktoś namiar na niedrogą ekipę murarzy? Ściany z suporexu, około 350m2. -
Grupa koszalinska
wojtekujb odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam, Proszę o podzielenie się informacjami ile kosztuje w Koszalinie tynkowanie, posadzki, elektryka, hydraulika, malowanie itp. ... czyli szukam informacji na temat kosztów robocizny we wnętrzu. W tym rejonie kraju wydaje się, że jakoś jest drogo ... Chodzi mi o informacje kogo szukać, gdzie, do jakich cen się targować ... żeby nie dać się wykorzystywać cwanym wykonawcom. -
Grupa koszalinska
kasiapl odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam grupę koszalińską! Jestem na etapie planowania zagospodarowania przestrzeni na zewnątrz, poszukuję ziemi, chętnie przyjmę -
Grupa koszalinska
dino777 odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
już mam -
Grupa koszalinska
Marcin.Koszalin odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam, Podaje numer do Kierownika 606492564 -
Grupa koszalinska
dino777 odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
ma ktoś namiar na sprawdzonego kierownika budowy i ekipę -
Grupa koszalinska
olaipawel odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Poszukuje firmy która wykona tynk na elewacji oraz podbitkę. Ktoś kogoś poleci? -
Grupa koszalinska
PIOCHU-M odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam grupę koszalińską! Przymierzam się do budowy domu, przeglądam już od dłuższego czasu projekty. Zarysowana jest już wizja prostego ale z nowoczesną nutą domku o powierzchni ok 150m2, tylko nie mogę trafić na właśnie TEN projekt. Jak z zewnątrz OK, to środek nie odpowiada i na odwrót. Do tego i tak dochodzi z reguly sporo przeróbek. Czyli adaptacja gotowca i to znaczna. Stąd pada pomysł na projekt indywidualny. Czy możecie polecić w Koszalinie sensownego architekta/projektanta który nie zedrze ze mnie skóry? Czy warto to robić w Koszalinie, czy lepiej poszukać gdzie indziej (Słupsk, Białogard)? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii, bo spotkałem się z opinią że w Koszalinie projekt indywidualny bardzo drogo wychodzi. -
Grupa koszalinska
moo88 odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
PHU DACH w Kretominie. -
Grupa koszalinska
ktoś wie gdzie robią plastikowe drzwi zewnętrzne?? mam taki wynalazek zamontowany w domu teraz i muszę wymienić bo są nieszczelne -
Grupa koszalinska
Marcin.Koszalin odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam, Jak ktoś będzie zainteresowany zakupem materiałów wykończeniowych ( płytki, armatura itp. ) do domu zapraszam do kontaktu. Ceny bardzo atrakcyjne i co najważniejsze produkty Polskie ! -
Grupa koszalinska
moo88 odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
100% zgodności. Na szczęście nie z moich doświadczeń. Jak już to polecam Tomex. Na końcu tej samej ulicy. W budynku dawnej "Bajki" (od tyłu). -
Grupa koszalinska
Markota odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Chciałabym przestrzec wszystkie osoby z okolic przed firmą Tom-San Tomasz Szpil. Mam od nich ogrodzenie wraz z napędem bramy przesuwnej z firmy Wiśniowski. Pierwsze problemy zaczęły się 20 dni po montażu bramy w zeszłym roku - wysiadł napęd. Najgorsze jest to, że oni w ogóle nie reagują na zgłoszenie reklamacyjne. Po długim oczekiwaniu na naprawę, udało się w końcu naprawić napęd. W tym roku sytuacja się powtórzyła. Czekam na przyjazd ekipy już trzeci tydzień, co dnia otwieram ręcznie bramę, i właśnie, po wielokrotnych prośbach, przekazuję sprawę do Rzecznika Konsumentów. Wiśniowski jako producent sprawę ma także w głębokim poważaniu. Tom-San Tomasz Szpil to totalne ignorowanie klienta, który zapłacił za usługę. Ktoś, kto reklamuje zakupiony u nich produkt, nie jest dla nich już klientem. -
Grupa koszalinska
pawel___z odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam. Jeżeli ktoś ma namiar na sprawdzoną ekipę budowlaną, której nie trzeba pilnować to będę wdzięczny. Do wykonania sso - fundament już jest. -
Grupa koszalinska
daklecjusz35 odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Marcin.Koszalin dziękuję za informację. Co do Womibu mają szeroką ofertę i w sumie przekonują mnie jako sprzedawcy, w stosunku do innych dealerów. -
Grupa koszalinska
Witam, Mieszkam od urodzenia w Koszalinie i o firmie nie słyszałem . Wszedłem na ich stronę i mają trochę za sobą. Ja w sumie o drzwiach. Konkretnych producentów nie będę polecał, ale przy zakupie sprawdzaj czy blacha, z której są zrobione jest gruba ( tanie drzwi odchudzają i stosują ok 0,5 mm blachę), Ocieplenie z pianki ( dobre wygłuszenie akustyczne oraz cieplne ) - występuje jeszcze wełna. Dobra obsługa i fachowy montaż jest na Jaśminowej 6 ( znajomy kupował u nich ) Szybki i czysty montaż. A jak będziesz potrzebowała dachówki to śmiało pisz to coś dobierzemy w fajnych cenach -
Grupa koszalinska
daklecjusz35 odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam , jestem nowy,buduję dom pod Kołobrzegiem ale z racji pracy w Koszalinie trafiłem w poszukiwaniu okien m.in do firmy Womib w Koszalinie mają okna kilku producentów, ceny rózne jak i u innych dealerów, ale przekonuje mnie na tą chwile obsługa i chęć wyjaśniania mi moich wątpliwości. Czy ktoś może coś o nich powiedzieć?. Będę wdzięczny. Darek Ps. Jakie drzwi na zewnątrz polecacie? -
Grupa koszalinska
Witam Jak potrzebują Państwo materiałów budowlanych, projektanta czy kierownika budowy bez ograniczeń lub rzetelnej firmy, która wykona Państwa dom to proszę o kontakt. Współpracuje z wykonawcami, projektantami, kierownikami budów. Potrzebują Państwo wyceny materiałów, nie ma najmniejszego problemu. Wyliczam ilość materiału i jego ceny na podstawie projektów. Zapraszam do kontaktu -
Grupa koszalinska
@jaca76, gdzie się budujesz?? ja kupiłem działkę zaraz koło stadniny i załatwiam papiery, mam nadzieję, wylać fundament w tym roku -
Grupa koszalinska
olaipawel odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam. Polecam tynki Adamowski Mariusz - 602 322 506. posadzki 601 674 820 Dziubek. 1-2 dni posadzki 200m2 około 2tyg. 600m2 tynków -
Grupa koszalinska
jaca76 odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam Buduję dom w Niekłonicach. Na obecnym etapie poszukuję dobrej ekipy od tynków. Czytałem pozytywne opinie o p. Gołdzie. Może ktoś ma aktualny kontakt do niego? A może ktoś poleca kogoś innego z dobrą opinią? -
Grupa koszalinska
jacekot odpowiedział lewy849 → na topic → GRUPA KOSZALINSKA GRUPA KOSZALINSKA Topics
Witam serdecznie poszukuje ekipy z okolic Koszalina która wykonuje ogrodzenia z siadki jeśli ktoś ma namiary na kogoś rzetelnego to będę bardzo wdzięczny pozdrawia Jacek -
Grupa koszalinska
zadzwoń do SAKa. Oni mają kruszarkę więc większość betonu rozbiórkowego idzie przez nich. możesz skontaktować się z Infrabudem na budowie Wojska Polskiego bo tam zdejmują trylinkę, która była pod asfaltem. Wkrótce ruszą z frezowaniem asfaltu i robiórką chodnika Wałdysława IV przy wylocie na Jamno więc jakoś materiał będą mieli. Proponuję podpytąc - ale najlepiej kierowników na budowie.