Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Poszukuję sprawdzonych fachowców od elewacji zewnętrznej oraz wykończenia poddasza. Jeżeli macie też ludzi od tynków i wylewek z naszego regionu również prosiłbym o namiary.
  3. Dzień dobry. Mam do sprzedania 50 metrów przewodu do prowizorki budowlanej. Cena 220 zł, dla forumowiczów zniżka. Link do ogłoszenia oraz zdjęć: http://olx.pl/oferta/prowizorka-budowlana-przewod-samonosny-o-zylach-aluminiowych-50m-CID628-IDaSDPt.html Odbiór w Sosnowcu tel: 530 122 970 Przemek
  4. Pewnie już macie opał ale na przyszłość polecam PHU Art.Ogólnobudowlane i Rolne Sp.J. Norbert Nagły Hanna Stefańska Broniewskiego 109, 42-520 Dąbrowa Górnicza Biorę od nich od 4 lat miał (mam kocioł miał-eko groszek) i nigdy nie przejechałam się na tym co kupiłam a na próbę kupowałam w różnych miejscach i bywało różnie Z szefem też można zawsze negocjować cenę przyjemny gościu i zawsze doradzi i jeszcze jedna ważna rzecz - nie oszukują na wadze jak ma być 3 tony to są 3 tony (sprawdzałam ) Pozdrawiam Marzena
  5. Witam Potrzebujecie porady, doradztwa, podejrzeć rożne konfiguracje okien, rolet, bram Zapraszam do pierwszego na śląsku salonu Krispol. Caro-Salon Krispol na wystawce okna tarasowe, brama 60mm, drzwi wejściowe pasywne 90mm, rolety. Zapraszamy www: caro.salonkrispol.pl http://www.oknabramyrolety.pl
  6. Poszukuję namiar na solidnego architekta oraz ekipę budowlaną do SSZ.
  7. Witam, mam do sprzedania kantówkę budowlaną 10x10 ok. 50 mb o długościach 3 i 4 mb. Cena: 9 zł netto/mb Proszę o kontakt telefoniczny - 795 640 916.
  8. Witam, mam do sprzedania kantówkę budowlaną 10x10 ok. 50 mb o długościach 3 i 4 mb. Cena: 9 zł netto/mb Proszę o kontakt telefoniczny - 795 640 916.
  9. Tanio sprzedam materiały po budowie: porotherm 24 i 11cm po ok. jednej palecie z każdego rodzaju oraz stal fi 12 i fi 6 pręty po ok. 50 szt. Odbiór osobisty Dąbrowa Górnicza Kontakt: 693354440
  10. Witam, Sprzedam garaż blaszany o wymiarach 3x5m. Odbiór we własnym zakresie z Jaworzna. Kontakt 502061194.
  11. Witam Już kiedyś pytałam się o ekipę brukarską i kogoś od przęseł metalowych -ale pozostało bez echa. Może tym razem ktoś się podzieli namiarem na fachowców?
  12. Dobry czy tani?? Jeśli dobry to zagadaj do mnie na PM, mam jednego człowieka który jest dobry w tym co robi.
  13. Witam, Zbliżam się do etapu położenia płytek w domu, i potrzebny Glazurnik , proszę o namiary, jakieś 170m2.
  14. Tak mam takiego człowieka. Zapraszam na PRIV. U mnie znajomy był kierownikiem jak chcesz to podam namiary. Zna się na rzeczy, konkretny, rzetelny. Na każde zawołanie był na budowie. I co najważniejsze nie był drogi. W razie czego namiary mogę podać na PRIV.
  15. Hej Szukam kierownika budowy z uprawnieniami konstruktorskimi. Szukam kogoś kto pomoże, doradzi i przyjedzie na budowę na moją prośbę, choćby za dopłatą, ale będzie "dostępny", rzetelny i kontaktowy. Będziemy budować dom systemem gospodarczym, głównie sami, więc potrzebujemy kogoś kto wspomoże radą. Była mowa o Panie Adamie z Będzina. Może ktoś jeszcze?
  16. Witam, Poszukuję firmy, do wykonania prostych podwieszanych sufitów, ściany (gładzie, siatka, malowanie) i ewentualnie podrównanie podłóg (panele położy inna firma). Do tego postawienie jednej ściany z K-G. Położenie płytek w kuchni (4mkw podłoga) i przedpokoju (2mkw). Termin realizacji od początku listopada do max 10 grudnia. Mieszkanie w Czeladzi, 40mkw, 3 pokoje. Łazienka już zrobiona. Gdyby ktoś miał namiary na sprawdzonego fachowca, najlepiej żeby to były min 2-3 osoby, bo w pojedynke raczej się nie wyrobi w tym terminie, proszę o info tutaj lub na prv.
  17. Witam. Poszukuję sprawdzonej ekipy do położenia kostki w okolicach Psar (wiosna 2015)
  18. Witam Serdecznie! Jestem nowa więc nie zabardzo wiem jeszcze o co chodzi na tym forum, więc jak gdzieś się źle wpisałam to wybaczcie. Jestem w trakcie robienia planów u architekta rozbudowy i przebudowy starego domu, a mianowicie dobudowania klatki schodowej oraz garażu, który będzie połączony z domem, oraz podniesienia poddasza i zrobienie nowego dachu. Chciałabym się orientacyjnie zapytać z jakimi kosztami mam się liczyć odnośnie zrobienia nowego dachu z dachówki ceramicznej. Dach będzie dwuspadowy na stronę północną i południową. Na stronie południowej będzie duże wole oko, natomiast na stronie północnej będą dwa okna dachowe, oraz dach będzie złamany ponieważ nad garażem będzie zadaszony taras. Od zachodu natomiast dach będzie miał ścięty naczółek. Powierzchnia dachu będzie wynosiła ok 200 m2. Jeżeli jest mi ktoś wstanie z tych informacji coś odpowiedzieć to bardzo proszę o odpowiedź.
  19. CZeść, Macie może kogoś godnego polecenia od sufitów podwieszanych i ocieplenia poddasza wełną ? Pozdrawiam, RZ
  20. Sprzedam steple budowlane ok 250 szt, blaty szalunkowe z desek nieaktualne
  21. Sprzedam dachówkę Roben Piemont Antracyt ok. 100szt za 200 zł
  22. Witam. Kończę właśnie projekt domu parterowego 170m i stoję przed wyborem rodzaju ogrzewania. Czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzoną ekipę od ogrzewania? Lokalizacja Dąbrowa Górnicza
  23.  

• Dodaj nową pozycję...