Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam mam do sprzedania stempke budowlane spsnowe ok 280 długie po 5 zł szt. odbiór we własnym zakresie wawa rembertów ul. paderewskiego
  3. Mam do odstąpienia deski szalunkowe kilkaset dł. od 1,5 do 3,2 m, bloczki fundamenowe prawie cała paleta, prawie całą paletę mat. na ściany Wienerberger protherm 25 P+W, trochę stali fi 6 i fi 12 gratis dodam pozostałe zaimpregnowane łaty drewiane. Potrzebny własny transport. Rembertów.
  4. Witam, niebawem zaczynam w Rembertowie budowę, jeżeli ktoś ma na zbyciu garaż blaszak najchętniej 3X5 to poproszę o informację. pozdrawiam, Paweł
  5. quote="tosinek"]To ja jeszcze raz reklamuję barakowóz, piękny i z ogrzewaniem z kozą do odbioru ze wschodnich wesołych granic naszej stolicy. Cena do uzgodnienia, nie mój ale mojej kochanej Beaty. Zamieszczam imge owego luksusowego wozu mieszkalnego http://images46.fotosik.pl/156/c4027843c6da11f1.jpg i osłona druga http://images38.fotosik.pl/152/d85905de7a36cf83.jpg
  6. Poszukuję garażu blaszanego na budowę do przechowywania rzeczy. Czy wiecie gdzie można w okolicy kupić za rozsądną cenę? A może ktoś ma taki na zbyciu?
  7. - Garki stropowe Porotherm 23/62.5 16szt. Wszystkie cale po 3zl szt - Cegly na scianki dzialowe Porotherm 11.5 P+W 160szt. Wszystkie cale po 3zl szt - wiezba zaimpegnowane 0,17mx0,06mx8m x 18szt czyli ok.1,5m3 1000zl - slup , skrzynka z przedlicznikiem , przewod 32m 1000zl Sulejowek transport wlasny 504232842
  8. Uwaga odsprzedam po sąsiedzku: 42 paczki wełny do ocieplenia strychu 10 c,. 15 paczek 15 cm. i barakowóz.
  9. @ Pavulon: firma od podłączeń gazu: DarGaz (znajdziesz namiary w internecie). Szybko, porządnie i nie najdrożej! Pozdr. EiM
  10. Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon
  11. witam, mam do sprzedania 27 worków (25 kg) cementu 1 klasa portlandzki worki do odebrania w sulejówku, bardzo atrakcyjna cena 693 022 189 Michał
  12. WITAM Sprzedam 100 szt. STEMPLI sosnowych dł. ok. 2.8 m w cenie 3 zł za szt. Transport we własnym zakresie. Lokalizacja - Zabraniec k/Okuniewa. Tel. 0 502 08 60 30.
  13. SPRZEDAM tanio - STEMPLE , rozmiar standardowy , około 210 szt - ok 2,80 długości, cena 4 zł za sztukę. - POROTHERM 11,5 (10 palet, nowych, z czego 8 zapakowanych fabrycznie) - 4,50szt - POROTHERM 25 (1 paleta) - 4,5 szt - POROTHERM do ścianek działowych (9cm szerokości x 18cm wysokości x 29cm długości) - 1 paleta , cena do ustalenia
  14. przepraszam za offa ale wazne, bo Wasze okolice i prosba o pomoc w rozgladaniu sie po okolicy w dniu dzisiejszym rano zaginely z podworka 2 beagle tutaj wiecej szczegolow: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118558
  15. W Miłosnej kolejowej widziałam szyld piece na eko groszek./jest przy przejeżdzie/ Trzeba przejechać przez drugi przejazd w Sulejówku i pojechać drogą z pierwszeństwem. To jest jakieś 3km od torów po prawej stronie. Ul Przejazd linka do mapy -->> http://www.sulejowek.net/modul.php?dzial=zasoby&id=plan,b2 Jadąc od Okuniewskiej w Szosową , 3-go Maja, głowackiego w prawo, Krasińskiego i dalej jest już Przejazd
  16. Kumo, chciałbym mieć dla Ciebie dobre wieści. Niestety, nasze doświadczenia z urzędem przy Chruściela są takie, że lepiej nie mówić. Nie ma co liczyć, że decyzja będzie przed upływem tych 65 dni. W naszym przypadku czekaliby dokładnie tyle (gdyby nie przypadkowa wizyta z pytaniem), aby poinformować nas o tym, że we wniosku o pozwolenie na budowę nie wymieniliśmy również śmietnika, przez co we wniosku był błąd formalny (który, nota bene, pani urzędniczka stwierdziła od razu przy przyjmowaniu wniosku, o czym nie raczyłaby powiedzieć nam przed upływem tych 65 dni). Pozdr. Maciek
  17. Witam budujących w Rembertowie. Czekam właśnie na pozwolenie na budowę. Czas oczekiwania 65 dni (tako rzecze pani w urzędzie). Jako, że żadnej ekipy jeszcze nie mam, nie liczę za bardzo na rozpoczęcie prac w tym roku (niestety część papierkowa się przeciągnęła niemiłosiernie).
  18. Witam! Mam prośbe, poszkuję wykonawcy wieźby dachowej na Tarchominie na cito , gdyż umówiony okazał się partaczem . Z góry dzieki za odzew
  19. Sprzedam po budowie ok. 200 szt. - stemple budowlane drewniane - długość 3m Cena do uzgodnienia. Warszawa - Rembertów tel. 887 601 615
  20. Mam również prośbę o namiary na fachowców: tynki i wylewki. Dzięki! W piątek dekarze skończyli dach teraz elektryk i inni
  21.  

• Dodaj nową pozycję...