Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, czy buduje sie ktos w okolicach Zgorzelca? Szukam firmy budowlanej. Czy budowal ktos z firma Konkret albo Frankiewicz? Jakie macie o nich zdanie?
  3. Witam, czy buduje sie ktos w okolicach Zgorzelca? Szukam firmy budowlanej. Czy budowal ktos z firma Konkret albo Frankiewicz? Jakie macie o nich zdanie?
  4. Witam wszystkich! Jelenia niby nie taka mała, a tak mało budujących... Jeżeli ktoś ma informacje o tym gdzie u nas najlepiej kupić bloczki fundamentowe + stal to proszę o info.
  5. Cisza tu taka, nikt w okolicy nie buduje ? Potrzebuje namairy na dobrego elektryka.
  6. Witam, budujemy dom w Jeleniej Gorze-Sobieszow. Zdjecia na moim blogu: http://notatnik-emigranta.blog.onet.pl/
  7. Cześć, my chcemy zacząć jeszcze w tym roku w październiku, Kunów koło Zgorzelca, zagląda tu jeszcze ktoś?
  8. Witam. Buduję w okolicy Zgorzelca w chwili obecnej jestem na etapie wyceny schodów czy macie jakieś zakłady stolarskie z których korzystaliście i są godne polecenia. Liczę na pomoc z Waszej strony drodzy forumowicze pozdrawiam Agnieszka. Może być na priv [email protected]
  9. Witam Jestem świeżynką na forum. Poszukuję wykonawcy do postawienia domu w Szklarskiej Porębie. Pozwolenie na budowę prawomocne. Interesuje mnie jedna ekipa co od fundamentó do stanu surowego dojdzie. Dom 3 kondygnacje. Jak ktoś coś wie, może polecić proszę o wiadomość na prv. Pozdrawiam Wszytskich budujących
  10. My tez mieliśmy remontowac dom tesciow ale kiedy przyszedł rzeczoznawca to powiedzial że taniej nam wyjdzie budowa zamiast remont starego. Zreszta w starym domu mieszka jeszcze trzy rodziny co prawda chetne dorzucic sie do remontu ale powiedzialy jaskołki ze pier....takie spółki
  11. witam serdecznie Jeleniogórzan Jeleniogórzanki i okolicznych. Pozwalam sobie na dołączenie do grupy i chętnie poczytam i popiszę z inwestorami. My akurat remontujemy dom tzw "z duszą". kawał ciężkiej roboty, ale damy radę. Życzę powodzenia i hartu ducha
  12. Witam wszystkich budujących z Jelonki i okolic, właśnie zapisałem się do grupy. pozdrowienia
  13. Miejsce gdzie się budujemy nazywamy "trójkątem bermudzkim" bo leży między Jelenia, szklarską a Karpaczem wiec ładne widoki mam. Wszystkim życze żeby uciekli z miast na wies pod warunkiem że wieś bedzie wsią. Zapraszam do oglądniecia naszej kurnej chaty: http://foto.onet.pl/d7poi,cngs0ek4w4ec,u.html
  14. niom nie dziwota Jelenia Góra jak i jej okolice mają swój urok, my też uciekamy z miasta dokłądnie mówiąc ze Zgorzelca na wieś niedaleko Zawidowa, nawe ttam mamy widok na Czeskie Góry z drugiej strony nasz wąłsny pikiny staw - czego chcieć wiecej no może gromadki dzieci
  15. A ja z okolic Wrocławia uciekłam...Mieszkam i buduje domek tu pod Jelenią Górą i powiem wam ze nie zamieniłabym tych okolic na żadne inne
  16. Witam wszystkich z dawnego jeleniogórskiego:) prawie zakonczylismy temat załatawiania pozwoleń zatem zgłaszam sie z prośbą do Was drodzy forumowicze czy posiadacie badz możecie polecic ekipe która postawiłaby mi fundamenty w Gryfowie Śląskim szukam ekipy ktora postawi fundamenty oraz cały domek do stanu surowego zamknietego. Projekt to Perkoz ze studia Atrium z góry dziekuje za pomoc w tym temacie. pozdrawiam Wszystkich forumowiczów/Paweł i Ania
  17. Już piszę . .............................. .............................. .............................. . Poszło na PRIV.
  18. Witaj Piotrze.Dzieki za wiadomosc no i oczywiscie jestesmy zainteresowani tymi namiarami.Dopiero dzisiaj odczytalam Twoja wiadomosc,bo bylismy w Szczecinie.Jak mozesz,to przeslij dane kontaktowe mailem.pozdrawiam i dziekuje.
  19. Witaj Piotrze jesli mozesz,napisz prosze jak sie maja ceny za elektryke,hydraulike w tym ogrzewanie podlogowe(wodne)i polozenie dachu(chodzi mi o robocizne),oraz polozenie tynkow wewnetrznych i zewnetrznych.Ceny na ten rok oczywiscie.Pozdrawiam i z nadzieja czekam na odpowiedz.
  20. Mam takiego architekta. Właściwie Panią architekt. Mam zatkaną skrzynkę na forum więc napisz do mnie na: [email protected].
  21. Dzieki za maila,grupe do budowy juz mam(wstepnie),ale na wczoraj potrzebuje architekta coby zaadoptowal nam projekt z malymi przerobkami.Chcemy budowac Sasze II i mam pytanie,czy ktos w okolicy(nawet troche dalszej) buduje wedlug tego projektu? jezeli tak to prosze o odzew.Jeszcze jedna wazna kwestia,moze ktos wie jak sie maja ceny na rok 2010 za prace poszczegolnych etapow budowy,ale osobno tak jak sie buduje systemem gospodarczym.Pozdrawiam wszystkich budujacych i nie tylko.
  22.  

• Dodaj nową pozycję...