Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Witam wszystkich na forum. Proszę o wszelkie informacje i/lub kontakt od osób, które padły ofiarą nieuczciwości p. Arkadiusza Rutkowskiego reprezentującego firmę EKODOM DOMY DREWNIANE z Przywidza! Czuję, że padłam ofiarą mojej łatwowierności. Chciałabym się zapytać np. kto to jest Robert Rutkowski, bo ja mam kontakt z Arkadiuszem (kim on jest w tej firmie- jakim prawem ją reprezentuje) a w CIDG wpisany jest Robert? No i jak sobie z tym panem poradzić, bo zaczął się czarny scenariusz - telefon milczy, termin dawno przeleciał itd. Będę bardzo wdzięczna za kontakt i ew. pomoc w rozwiązaniu tej zagadki. Może ktoś z Was lub z waszych znajomych, którzy mieliby jakiekolwiek informacje na temat tych panów, zechcieliby się ze mną podzielić swoją wiedzą - będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.
-
Witam wszystkich na forum. Proszę o wszelkie informacje i/lub kontakt od osób, które padły ofiarą nieuczciwości p. Arkadiusza Rutkowskiego reprezentującego firmę EKODOM DOMY DREWNIANE z Przywidza! Czuję, że padłam ofiarą mojej łatwowierności. Chciałabym się zapytać np. kto to jest Robert Rutkowski, bo ja mam kontakt z Arkadiuszem (kim on jest w tej firmie- jakim prawem ją reprezentuje) a w CIDG wpisany jest Robert? No i jak sobie z tym panem poradzić, bo zaczął się czarny scenariusz - telefon milczy, termin dawno przeleciał itd. Będę bardzo wdzięczna za kontakt i ew. pomoc w rozwiązaniu tej zagadki. Może ktoś z Was lub z waszych znajomych, którzy mieliby jakiekolwiek informacje na temat tych panów, zechcieliby się ze mną podzielić swoją wiedzą - będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.
-
poproszę o namiary na te firmę ([email protected]) - dzięki
-
Witam Szukasz jeszcze tej ekipy do płyty??? Jeśli chcesz mogę ci polecić jedną firmę naprawdę solidną i dodatkowo specjalizującą się w płytach fundamentowych, są podwykonawcą firm wykonujących płyty fundamentowe w całym kraju. Mi robili płytę pod Tczewem w zeszłym roku na jesień. 4 albo 5 dni i po temacie. Później robili mi stan surowy i jak słyszę niektóre opowieści o różnych ekipach to myślę, że miałem naprawdę szczęście.
-
Witam Ja z trochę inną informacją , ponieważ budowa składa się z kilku etapów , to z swojej strony mogę polecic firmę od stolarki otworowej , montuję okna VETREX bramy garazowe HORMANN oraz drzwi wielu firm które się liczą na Polskim rynku i mają odpowiednią jakośc swoich wyrobów, polecam salon firmy ADWIL[/size] warto wcześniej skorzystac z wiedzy tej firmy i wykonac wszystkie otwory pod okna drzwi i bramę w odpowiedznich wymiarach aby nie kupowac póżniej np. drzwi z naświetlem órnym lub bocznym
-
Witam Ja z trochę inną informacją , ponieważ budowa składa się z kilku etapów , to z swojej strony mogę polecic firmę od stolarki otworowej , montuję okna VETREX bramy garazowe HORMANN oraz drzwi wielu firm które się liczą na Polskim rynku i mają odpowiednią jakośc swoich wyrobów, polecam salon firmy ADWIL warto wcześniej skorzystac z wiedzy tej firmy i wykonac wszystkie otwory pod okna drzwi i bramę w odpowiedznich wymiarach aby nie kupowac póżniej np. drzwi z naświetlem órnym lub bocznym
-
witam, jestem tu przypadkiem czytam ten wpis . myślę że mogę pomóc jestem wykonawcą , kontakt, [email protected]