Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam wszystkich na forum. Proszę o wszelkie informacje i/lub kontakt od osób, które padły ofiarą nieuczciwości p. Arkadiusza Rutkowskiego reprezentującego firmę EKODOM DOMY DREWNIANE z Przywidza! Czuję, że padłam ofiarą mojej łatwowierności. Chciałabym się zapytać np. kto to jest Robert Rutkowski, bo ja mam kontakt z Arkadiuszem (kim on jest w tej firmie- jakim prawem ją reprezentuje) a w CIDG wpisany jest Robert? No i jak sobie z tym panem poradzić, bo zaczął się czarny scenariusz - telefon milczy, termin dawno przeleciał itd. Będę bardzo wdzięczna za kontakt i ew. pomoc w rozwiązaniu tej zagadki. Może ktoś z Was lub z waszych znajomych, którzy mieliby jakiekolwiek informacje na temat tych panów, zechcieliby się ze mną podzielić swoją wiedzą - będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.
  3. Przyjmę ziemię z wykopów (bez gruzu) okolice Starej Kiszewy. pozdrawiam
  4. Witam wszystkich na forum. Proszę o wszelkie informacje i/lub kontakt od osób, które padły ofiarą nieuczciwości p. Arkadiusza Rutkowskiego reprezentującego firmę EKODOM DOMY DREWNIANE z Przywidza! Czuję, że padłam ofiarą mojej łatwowierności. Chciałabym się zapytać np. kto to jest Robert Rutkowski, bo ja mam kontakt z Arkadiuszem (kim on jest w tej firmie- jakim prawem ją reprezentuje) a w CIDG wpisany jest Robert? No i jak sobie z tym panem poradzić, bo zaczął się czarny scenariusz - telefon milczy, termin dawno przeleciał itd. Będę bardzo wdzięczna za kontakt i ew. pomoc w rozwiązaniu tej zagadki. Może ktoś z Was lub z waszych znajomych, którzy mieliby jakiekolwiek informacje na temat tych panów, zechcieliby się ze mną podzielić swoją wiedzą - będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.
  5. Witam. Szukam sprawdzonych i solidnych ekip budowlanych w okolicach Zblewa. Będę wdzięczna za odzew.
  6. Witaj, ja rozpoczynam ( przynajmniej mam taki zamiar) wczesną wiosną. Szukam ekipy do fundamentów. Jeżeli jestes zadowoolony to poproszę o namiary pozdrawiam, dominick24
  7. Witam Szukasz jeszcze tej ekipy do płyty??? Jeśli chcesz mogę ci polecić jedną firmę naprawdę solidną i dodatkowo specjalizującą się w płytach fundamentowych, są podwykonawcą firm wykonujących płyty fundamentowe w całym kraju. Mi robili płytę pod Tczewem w zeszłym roku na jesień. 4 albo 5 dni i po temacie. Później robili mi stan surowy i jak słyszę niektóre opowieści o różnych ekipach to myślę, że miałem naprawdę szczęście.
  8. Witam Ja z trochę inną informacją , ponieważ budowa składa się z kilku etapów , to z swojej strony mogę polecic firmę od stolarki otworowej , montuję okna VETREX bramy garazowe HORMANN oraz drzwi wielu firm które się liczą na Polskim rynku i mają odpowiednią jakośc swoich wyrobów, polecam salon firmy ADWIL[/size] warto wcześniej skorzystac z wiedzy tej firmy i wykonac wszystkie otwory pod okna drzwi i bramę w odpowiedznich wymiarach aby nie kupowac póżniej np. drzwi z naświetlem órnym lub bocznym
  9. Witam Ja z trochę inną informacją , ponieważ budowa składa się z kilku etapów , to z swojej strony mogę polecic firmę od stolarki otworowej , montuję okna VETREX bramy garazowe HORMANN oraz drzwi wielu firm które się liczą na Polskim rynku i mają odpowiednią jakośc swoich wyrobów, polecam salon firmy ADWIL warto wcześniej skorzystac z wiedzy tej firmy i wykonac wszystkie otwory pod okna drzwi i bramę w odpowiedznich wymiarach aby nie kupowac póżniej np. drzwi z naświetlem órnym lub bocznym
  10. Witam! Czy budowa już w toku? Gdzie się budujesz? Ja jeszcze czekam na PNB:mad:, ale mam nadzieję, że już lada dzień dostanę decyzję ze Starostwa. Pozdrawiam
  11. to życzę powodzenia ja właśnie zakończyłam i mogę cieszyć się swoim wymarzonym domkiem
  12. Witam, Mam pytanie do "załatwiających" pozwolenie w Starostwie w Starogardzie, ile czekaliście na pozwolenie od złożenia papierów???????
  13. witam, jestem tu przypadkiem czytam ten wpis . myślę że mogę pomóc jestem wykonawcą , kontakt, [email protected]
  14. Witam! Mam w planach ruszyć z budową w tym roku. Działkę mam w Śliwinach k.Tczewa. Na razie załatwiam pozwolenia. Szukam konstruktora i ekipy do płyty fundamentowej. Buduje ktoś jeszcze koło Tczewa?
  15. Czasem ktoś zajrzy Narazie mam działkę kupioną a dom będę budować pewnie dopiero za rok, niemniej już powoli zastanawiam się jak i co po kolei zrobić aby dom stanął
  16. Widzę że tu cisza jak makiem zasiał.czy ktoś tu jeszcze zagląda?Ja co prawda już na ukończeniu ale podyskutować zawsze można a czasem doradzić
  17. witam wszystkich chciałem się przypomnieć że istnieje montuje systemy centralnego odkurzacza oraz sprzedaje odkurzacze centralne jeżeli macie jakieś pytania to piszcie z chęcią wam pomoge
  18. witam wszystkich chciałem się przypomnieć że istnieje montuje systemy centralnego odkurzacza oraz sprzedaje odkurzacze centralne jeżeli macie jakieś pytania to piszcie z chęcią wam pomoge
  19. Witam Planuję budowę w Gniewie jestem tak samo dopiero na starcie. Na razie jeszcze siedzę w papierach i pozwoleniach, no i zastanawiam się nad godną polecenia ekipą z okolic.
  20. Czy ktoś buduje w powiecie starogardzkim? Próbuję zacząć... przede mna jak sądzę nie krótka droga w załatwianiu wszelkich papierów, później wyboru wykonawców itd. Szukam ludzi, którzy ją przeszli lub przechodzą. Mówią, że razem raźniej... Dajcie znać jeśli tu zaglądacie. Pozdrawiam.
  21.  

• Dodaj nową pozycję...