Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. .... to może podać mu jakieś specyfiki uspakajające ? J
  3. cieszmy się, że nie przenieśli nas poza forum za krytykę polityki reklamowej firmy
  4. Jakieś takie nieszczególne to przeniesienie. Może tak do uwag o Forum, w końcu to lużne uwagi, a nie klubowe.
  5. Miś jak to miś, miodu się opił to i go głowa troszki pobolewa i spać mu się nieborakowi chce, przez co humor opuścił biedaka i nijakich oznak życia nie wydaje, co może świadczyć o ogólnym przemęczeniu organizmu, wynikającego z przytrucia pewną ilością gazu ( jednak z butli, co jom rosyjski okręt podwodny misiowi podrzucił na zlecenie STATAOILa - gdzie i zegarek można kupić i kawy się napić i jeszcze .... nie pamiętam jak się owa babcia nazywała ). MISIA. J
  6. Kurka, nie zauważyłem wcześniej, miś to albo przytruty, albo se dał w gaz.
  7. ..nie, nie, nie to był WILK z niejakim ZAJĄCEM ! i rzeczywiście tamtamtam...taram, tram......... REAKTYWACJA NADCIĄGA ludzie uciekajta ...... nadchodzi MIŚ J
  8. wilk? jaki wilk??? to był Czewony Kapturek za wilka przebrany
  9. Oni byli z bratniej Czechosłowacji, a tutaj podobna maczał palce ( pazury ) WILK ! J
  10. To brzmi prawie jak: A zansz Żwirka? Tego od Muchomorka?
  11. A ten farbowany miś to podobno ma dobre układy z tym, no wiesz... i dlatego misia zdjęli z anteny.. J
  12. Niech no Miś Uszatek się nie obraża, zawsze moze liczyć na twardy elektorat ..... przedszkolaków J PS A po kątach szepczą, że ten miś z reklamy jest ... farbowany !
  13. No i żeś Jeżysio wykrakau. Misia ściągnęli z forum. A taki łądny niedźwiadek był.
  14. A nie mówiłem żeby Miś nie grał w klasy z Robercikiem ? I teraz to na półkę z innymi zabawkami i co i tylko kurz, kurz, kurz...... J
  15. A i przyznałbyś się lepiej, że nie robisz bo masz nieuregulowane pochodzenie przez co ostatnio w TV nie wystęujesz.
  16. Uszatek my o twoim kuzynie, a dla ciebie to juz "pora na dobranoc": Byle do wiosny.
  17. a oni myśleli, że taką błyskotliwą reklame zrobili
  18. A może by tak puścić namiar na watek do tych od misia.
  19. Dobre, dobre Szkoda, że nie mam agencji reklamowej, bo kupiłabym Was od razu pozdrawiam
  20.  

• Dodaj nową pozycję...