Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Uwaga na firmę Ludwik Herman z Jarząbkowic. Partacze pierwsza klasa. U nas robili ścianki działowe-które sie ruszają-stwierdzili, że ktoś musiał za szybko sie na nich oprzeć. Schody do poprawki - nie trzyma w ogóle poziomu. Niestety częściowo zapłąciliśmy z resztą zwlekamy i co słyszymy zamiast poprawek to starszą nas Urzedami. Stropodach jest tak zrobiony, że w garażu trzeba z parasolem chodzić - za stropodach odpowiedzialna jest firma współpracująca z nimi Jóżef Czarny. Partactwo i olewactwo. Ostrzegam. U nas raczej skończy się sądem jak nie poprawią bo jak na razie nie spieszno im do tego. Szczegóły na priv
-
Cześć. Szybko witam serdecznie koleżanki i kolegów z forum Chciałabym Was zapytać czy może moglibyście polecić fachowca/ ekipę który zajmuje się budową fundamentów ? Sytuacja wygląda mniej więcej tak, że na mojej działce stoi stary dom, który w zależności od oceny eksperta będzie zburzony do fundamentów lub całkowicie i fundamenty będą stawiane na nowo. Nie ukrywam, że zależałoby mi na tej pierwszej opcji, jednak do tego potrzebuję kogoś kto będzie w stanie to fachowo ocenić i się tym odpowiednio zająć. Z racji, że dopiero powoli wracam w rodzinne okolice rozeznanie na rynku budowlanym obecnie jeszcze kiepskie. A wiecie jak to jest z "fachowcami" z ogłoszenia Z góry dziękuję za podpowiedź
-
Witam wszystkich budujących w okolicach Bielska Białej:) i zapraszam do naszego dziennika:) Szukamy dobrych cieśli w przyszłym roku jesienią chcemy przykryć SSO ma ktoś jakieś namiary na rzetelną i sprawdzoną firmę z polecenia, może u kogoś takowa robiła dach i jesteście zadowoleni??? Pozdrawiamy i czekamy na odp
-
Zależy z której stony Bielska . Ale mogę polecić http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162292-Bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w-i-sprzedawc%C3%B3w-O%C5%9Bwi%C4%99cim-i-OKOLICE tam znajdziesz dużo namiarów. Ja tak na szybko mogę polecić stal Herming z Nidka 515 500 215 (p. Edek), beton dwie pozycje 1- z Rajska 33 8432685 oraz 2 - z Łękawicy 33 865 25 02, więźba z Rzyk 33 8702173 (p. Dorotka - bardzo sympatyczna, więźba I klasa;)). Ale wiem też, że dużo ludzi brało więźbę z Jeleśni i również byli zadowoleni.
-
UWAGA OSTRZEGAM Kupiłem całość materiałów na dach w firmie P.P.U.H. NETBUD Anita Głuszek Siedziba: ul. Wadowicka 7/39 43-300 Bielsko-Biała Biuro i Magazyn: ul. Strażacka 81 43-300 Bielsko-Biała dostawa potwierdzona przez w/w firmę 11.10.2011r do dnia dzisiejszego 23.11.2011r nie otrzymałem okien dachowych wartości 4370zł jak również zwrotu pieniędzy pomimo wypowiedzenia umowy do tego kilku tygodniowe opóźnienie w dostawie dachówek i akcesorii (wyobraźcie sobie ekipę która czeka kilka tygodni na dostawę) coś okropnego same kłamstwa i nie odbieranie telefonów do tego brak faktury VAT. Oczywiście sprawa będzie miała swój epilog nie tylko w Sądzie to na moje pocieszenie . UWAGA istnieje na Allegro Nick: dachy_max oraz po drugim okna_kraj
-
hello Piotrze fajnie że ktoś się odezwał na nasz post, pytań i wątpliwości mamy sporo, jesteśmy na etapie wyboru wykonawcy stanu surowego, podaje kontakt do nas: [email protected] pozdr.ewa i marek
-
witam wszystkich budujących, na wiosnę 2012 rozpoczynamy budowę domku Iskierka (projekt HB Studio) w okolicach Wilamowic koło Bielska-białej, szukamy kontaktów z osobami które budowały lub budują taki domek w niedalekiej okolicy Bielska-Białej celem wymiany informacji dotyczących budowy i wykonawców, ewa i marek
-
Wydaje mi się że ludzie w tych rejonach również budują domy bądź przeprowadzają remonty i dobrze by było posiadać jakieś interesujące informacje na temat tych co powinniśmy zaangażować do pracy w naszych domkach bądź mieszkaniach jak i tych których stanowczo powinniśmy UNIKAĆ. Proszę się wpisywać jeśli tylko ktoś posiada jakieś ważne informacje i uważą że warto się nimi podzielić z reszta forumowiczów. Pozdrawiam