Przegląd
O tym Klubie
dom z66, projekt domu dom z66, Z66, budujemy dom dom z66
- Co nowego w tym klubie
-
cześć, gdyby ktoś był zainteresowany. Z przyczyny zmiany planów życiowych niestety mam do sprzedania nieużyty projekt z66 w odbiciu lustrzanym w wersji szkieletowej. Odsprzedam w atrakcyjnej cenie Jeżeli ktoś się zastanawia, proszę o kontakt na priv lub tel 692 082 656. Pozdrawiam szczęśliwych zetkowiczów.
-
Witam. Mamy projekt, działeczkę więc czas na adaptację ,pozwolenia i ruszamy. Może ktoś buduje w zachodniopomorskim, lubuskim, wielkopolskim. Z radością zobaczymy dokonania(w budowie domu oczywiście) , aby uniknąć później niespodzianek. Szczególnie interesują nas zdjęcia i rozwiązania wnętrza. Pozdrawiam i dziękuję z góry Kontakt [email protected]
-
Witam wszystkich budujących z66. Nam też spodobał sie ten projekt ale chcielebyśmy w wersji szkieletowej i z pewnymi zmianami. Dlatego mam dużo pytań do rozkwita i prośbę o kontakt na [email protected]
-
Witam! Czy ktos buduje Z66 w okolicy Wroclawia? Jestesmy z mezem na etapie kupna projektu, zdecydowalismy sie na projekt Z66 ale chcielibysmy jednak zobaczyc go najpierw na zywo. Gdyby byla taka mozliwosc Bardzo prosze o odpowiedz, projekt musimy kupic do konca wrzesnia. Moj e-mail [email protected] Dziekuje z gory. Ps. Pozdrawiamy zetkowiczow i mamy nadzieje ze, juz niedlugo do was dolaczymy:)
-
Witam wszystkich. Budujemy Z66 w konstrukcji drewnianej w Mysłowicach. W projekcie dokonaliśmy kilka zmian. Najważniejsze to oddzielny garaż z kotłownią na paliwo stałe. Papierologia prawie za nami-roboty ruszyły. Jesteśmy na etapie fundamentów. Chętnie obejrzałbym Z66 już stojący-najlepiej również szkieletowy... Wkrótce napiszę więcej!!!!! Pozdrawiam!
-
Coś widzę, że wszyscy zapracowani przy swoich z66 i nikt nie ma czasu wejść na forum.U mnie robota trochę poszła do przodu już mam więźbę i dach przykryty membraną. W czasie budowy przychodzą nowe pomysły i trochę pozmieniałem mój domek. Trochę mi majster podpowiedział jak wykorzystać lepiej poddasze. Tak wykombinowałem, ze mam teraz na górze dużą jedną łazienkę i 4-ry duże pokoje a korytarzyk mały tylko z prawej strony. Powiedzcie mi jak tu się wstawia zdjęcia to bym wam pokazał moją zetkę. Pozdrawiam wszystkich budujących
-
Koledzy mam pytanie - czy ktoś już montował u siebie ogrzewanie podłogowe i jak rozmieściliście szafki rozdzielcze. Dalej, czy przebicie w pomieszczeniu gospodarczym na poddasze dla centralnego ogrzewania zrobiliście zgodnie z projektem? Bo coś mi się widzi , że pion przebiega zaraz obok okna a nawet na oknie . Ocieplenie poddasza, temat co mnie dręczy:( czy ocieplaliście stryszek, jeżeli tak to dawaliście wełnę pomiędzy jętki. Może kilka fotek. No i oczywiście paroizolacja i zabudowa halogenów w suficie na poddaszu też ciekawy temat, jak po zamontowaniu lampek utrzymać paroizolację?
-
Witaj Zenx! No i jeszcze jedna zetka nam się rodzi:) Jeśli chodzi o zobaczenie domu, to myślę iż nie powinno być problemów-szczegóły możemy ustalić poprzez pocztę[email protected]
-
Witam wszystkich budujących i zamierzających budować, My jesteśmy na etapie oczekiwania na pozwolenie - mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dostaniemy i ruszymy z robotą. Dom będzie podpiwniczony (zejście do piwnicy w pomieszczeniu gospodarczym), ponadto zrezygnowaliśmy z podcienia wejściowego i zamieniliśmy jedną łazienkę na poddaszu na garderobę - tylko tyle zmieniliśmy w oryginalnym projekcie. Zobaczymy jak to wyjdzie podczas budowy Markat, czy byłaby możliwość zobaczenia Waszego domu? My będziemy budować w Jaworznie, więc mamy niedaleko. Pozdrawiam wszystkich!
-
Witaj Urszulo Cieszymy się bardzo, że następni zarażeni projektem z66 odwiedzają nasze forum. Niestety mieszkamy w okolicy Sosnowca a więc nie są to okolice Warszawy. Natomiast my oraz wspaniałe grono forumowiczów chętnie opowiemy i podpowiemy o detalach i różnych rozwiązaniach w naszych zetkach. Jeśli chodzi o wielkość domu to jest bardzo indywidualne podejście do tematu. Dla nas jest w sam raz, nawet nie dokonywaliśmy dużych zmian w projekcie praktycznie żadnych Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji.
-
Witaj "markat", może budujecie się w miarę blisko Warszawy?? W sierpniu rozpoczynamy budowę, ale ciągle się zastanawiamy czy projekt nie jest za duży. Chcielibyśmy zobaczyć, jak z66 wygląda na zywo. Czy istniałaby możliwość podjechania do Państwa i zobaczenia?? Będę wdzieczna za info. Pozdrawiam [email protected]
-
Kolego, lepiej nie pytaj. Wyszło oj wyszło : 628m2 cena robocizny z materiałem (wszystko od a-z) to 15.000zł Natomiast efekt naprawdę jest super, tynki położone bardzo ładnie, równo i starannie. Ale zapłacić trzeba było. Teraz instalacje wodne do roboty. I tu już chyba sam muszę się wykazać. Pozdrawiam