Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa Płock i okolice
mmr odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
odstąpię za niewielką opłatą proszek pur do ocieplenia podłogi fundamentów itp. -
Grupa Płock i okolice
Daniellos_ odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Hej. nikt tu już pewnie nie zagląda, a może? Ja planuję w 2016 roku zacząć budowę. Jak już wbiję pierwszy szpadel w ziemię to dam zanć. -
Grupa Płock i okolice
lukasz860910 odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Chciałbym polecić solidną firmę do posadzek maszynowych mixokretem, Solidny, uczciwy fachowiec. Polecany wielokrotnie na forum, nie bez powodu... Współpracuje z najlepszymi i polecam najlepszych. Zapraszam do skorzystania z usług firmy TEKA. http://posadzkiplock-teka.pl/ Polecam -
Grupa Płock i okolice
mmarcinns odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam Wszystkich. Czyżby wszyscy się już pobudowali w okolicach Płocka? -
Grupa Płock i okolice
przedstawiciel_HCH odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam, Wszystkie osoby zainteresowane budową domku w 2015 roki, które chcą budować dom ekonomicznie, energooszczędne i ekologiczne proszę o kontakt 508 636 232 lub do dyskusji. -
Grupa Płock i okolice
fighter1983 odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam w grupie Płockiej Znajdziecie mnie na forum, doradztwo-wykonanie,materiały na elewacje, hydroizolacje, jesteśmy z Sierpca, za chwilę przenosimy się do Grąbca (10km od Sierpca). Na dzien dzisiejszy wykonujemy elewacje jednoczesnie w: Chwaszczynie k. Gdanska, Otwocku, Majdanie k. Otwocka, Sierpcu, Siedlcach. Bardzo chetnie wykonamy docieplenia nieco blizej czyli Płock i okolice. Tu nie wyswietla sie moja stopka, wiec ja przekopiuje: fighter1983 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_statusicon/user-online.png Lider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE Fighter1983 sprzedaż i wykonanie elewacji na 8% VAT.Systemowo, umowa, gwarancja: DRYVIT, STO, CAPAROL. Sprzedaz:Knauf,Austrotherm,Płyty PIR 0,022,XPS,Dryvit,STO,Caparol,Termoorganika. Opinie o fighter1983 Poznaj opinie Forumowiczów i napisz swoją Odwiedź mój profil na Facebook-u Caparol w systemach docieplen, czy dobre moze byc jeszcze lepsze? Izolacje pionowe fundmentow. Kontakt: [email protected] 792030206 -
Grupa Płock i okolice
adamw2 odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam wszystkich, prze całą budowę borykałem się z różnymi ekipami i wiem jak trudno jest znaleźć dobrego fachowca. Teraz, gdy skończyłem i robię już tylko drobne rzeczy trafiłem na ekipę z prawdziwego zdarzenia, szkoda że tak późno. Szczerze polecam, może ktoś skorzysta. Jest to P. Radek z okolic Staroźrebów tel 781 951 634. Człowiek młody, ale naprawdę umie robić, nie trzeba pilnować. Buduje również całe domy od podstaw . Do tego uczynny, gdy braknie czegoś wsiada w samochód i sam robi zakupy. Ceny umiarkowane. -
Grupa Płock i okolice
radomik odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Hallooo Grupa zachodni Płock i inni. Co słychać? Kiedy się spotykamy na wycieczce rowerowej np do Cierszewa? Pozdrówka i odezwać się proszę -
Grupa Płock i okolice
lukasz860910 odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
jeżeli potrzebujecie wykonać posadzki maszynowe polecam firmę Teka Telefon: 692-796-235 Naprawdę firma godna POLECENIA -
Grupa Płock i okolice
kolo12 odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam Poszukuję namiaru na niedrogiego projektanta bo jakoś żaden gotowiec nam nie podchodzi z góry dziękuje Pozdrawiam kolo12 -
Grupa Płock i okolice
Posadzki wylewki maszynowe woj. Mazowieckie - polecam firmę Teka posadzki, znam właściciela to bardzo rozsądna i odpowiedzialna osoba, współpracuje z nimi widziałem ich prace, jeżeli chodzi o posadzki maszynowe to szczerze polecam. Wiedzą jak wykonać mocne posadzki z kruszywem pod podłogi drewniane, parkiety, żywice itp. Firma godna polecania. Ich numer tel. 692-796-235 -
Grupa Płock i okolice
radomik odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Fajna lista porad, szkoda że tak późno (6lat za późno) -
Grupa Płock i okolice
teka odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam Wykonujemy posadzki maszynowo Zapraszam do obejrzenia naszego filmu na http://www.posadzkiplock-teka.pl,albo na youtube Pamietajcie,że zawsze na chudziakach,czy stropach macie różnice w poziomach.Średnio na 100m2 jest to 2-5cm.Te różnice trzeba zniwelować(sprawdzić za pomocą niwelatora),jeszcze przed kupnem styropianu,czy wejściem hydraulika,a nawet przed montażem drzwi wejściowych,balkonowych,by nie okazało się,że skrzydła ktore będą otwierały się do środka były na różnych wysokościach.Jak wiecie drzwi wstawiają pod belką,lub kładą na ławy które tez mogą mieć różnice.Grubości styropianów mogą się więc zmienić od zakladanych.To wszystko powinien posprawdzać posadzkarz,czy to ja ,czy ktoś inny Załóżmy,że -macie dwa balkony i np12cm od dołu skrzydła do stropu -zakładacie sobie,że dacie 4cm styropianu i 5cm wylewki -rozkładacie styropian ,kładziecie ogrzewanie podłogowe bez żadnych pomiarów -zostaje Wam 3luzu na panele np. co się może okazać ? -że różnicę na drzwach macie 2cm i już musimy trzymać się poziomu niżej założonych drzwi -w łazience macie ogrzewanie podłogowe na które powinno iść 6-7cm wylewki i Wasza łazienka jest 3,5cm wyżej niz poziom pod mierzonymi przez Was drzwiami co wtedy?? Wasz poziom zmienił się o 3,5 cm+2cm(różnica na drzwiach) a położony styropian i podłogówka??? więc tak może być gdy nie przemyślicie tych sytuacji O czym pamiętać? -piasek musi byc przykryty zawsze przed deszczem,suchy,ostry,bez kamieni .Ze wzrostem W/C,czyli woda do cementu rośnie skurcz betonu-dobry piasek kosztuje min 20zł/t -nie każdy styropian się nadaje pod wylewkę -nie każdy cement nadaje się do wylewek -folia 0,2mm to,żadna hydroizolacja,szukajcie folii 0-4-0,5mm -jeśli będziecie kładli deskę klejoną ,lub parkiet podkład musi być mocny pod pracę drewna,czyli około 30% żwiru 2-8mm.Drewno pracuje i zerwie beton z 0-2mm.Naprawy dochodzą do 100zl/m2 -nie bierzcie posadzkarzy którzy zrobią Waszą wylewkę na swoich materiałach,bo albo wyleją za cienko,albo będą sypać zbyt mało cementu -tynkarze muszą posprzątać po sobie głównie pod ścianami,żeby styropian nie prężył -po dodaniu kruszywa do betonu na ogrzewanie podłogowe beton dłużej trzyma ciepło,jest badziej zageszczony,trzy razy mocniejszy -jest jeszcze wiele ważnych spraw dotyczących posadzek osoby z którymi juz lata współpracuję Kazik hydraulik 601753973 Paweł tynki,elewacje,wykończeniówka.....budowa domów od A-Z 501139987 Zbyszek domy drewniane 605219885 Tadeusz Wożniak(Parkietkomplex na forum) 503046143 piotrek piasek,kruszywa dostawca piasku na którym leję posadzki 510282032 To są wykonawcy których polecam i moge poręczyc na swoją odpowiedzialność Powołujcie sie na mnie,na Artura pozdrawiam -
Grupa Płock i okolice
misiupl odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam serdecznie. Nasz dom budujemy w ok. Gąbina. W chwili obecnej SSO. Po zimie w planach mamy okna, elektryka, tynki wew i docieplenie. -
Grupa Płock i okolice
cześć budowniczy płockich i podpłockich hacjend Zaniedbałem "wycieczki" po forum, bardzo bardzo. Zima idzie, to więcej czasu na necie.Przypomnę, że jestem z Brwilna. Jak się macie? Mieszkacie już czy jak? kamilff gdzie tworzysz? Bliżej Murzynowa, czy Maszewa? Heath gdzieś ty się podział? pozdrówka dla wszystkich -
Grupa Płock i okolice
Wojtek2011 odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Sprzedam przyczepę kempingową, Przyczepka 3/4 osobowa idealna dla ekipy budowlanej. W pełni sprawna z działającymi lodówką, kuchenką. Do obejrzenia w Marianowie koło Leszna. Wojtek 504166524 -
Grupa Płock i okolice
Adki odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam Wszystkich Dziś dołączamy do grupy budujących. Kupiliśmy działkę w Słupnie, projekt wybrany http://gotowe-projekty-domow.pl/dn_altea_2m.htm Długo czekaliście na pozwolenie budowy?? -
Grupa Płock i okolice
andy61 odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Jeśli jesteś dalej zainteresowany, to daj znak na tym forum, u nas budowa właśnie trwa. Firma rozpoczęła roboty 1,5 miesiąca przed terminem. -
Grupa Płock i okolice
W-P odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam, jestem tu nowy:) zaczynam właśnie zabiegi prowadzące do budowy domu:) i obecnie poszukuję sprawdzonej i solidnej ekipy do budowy domu z bali ewentualnie domu szkieletowego. Jestem z Czerwińska ale będę też wdzięczny za info o ekipach z innych stron... Pozdrawiam -
Grupa Płock i okolice
kamilff odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
*niesłowni -
Grupa Płock i okolice
kamilff odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam wszystkich. Właśnie zaczynam budowę w BRWILNIE i już pod górkę. Czemu budowlańcy są tak niesłowi :/ -
Grupa Płock i okolice
PR odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Witam Od ostatniego wpisu w grupie minęło ponad 2 miesiace wiec postanowiełem podnieść g. Płocką troche do góry. U nas budowa pełną para, aktualnie zakończone tynki , teraz zaczynamy instlację a potem posadzki Ps.Czy ktoś poleci mi sprawdzoną ekipę od wylewek? -
Grupa Płock i okolice
mk.alleremont.pl odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
No to gratuluje może po sąsiedzku jakoś jesteśmy bo ja mam działkę w okolicach cegielnianej. Z tego co pamiętam wszystko zależy od gminy ale gmina Słupno jest dosyć prężnie działającym organem Powodzenia -
Grupa Płock i okolice
omnic odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Kupiłem działkę w Cekanowie, gm. Słupno. Wszystkie media są w drodze przy działce. Ile czasu czekaliście na warunki przyłączenia prądu, gazu i wody/kanalizacji? Ile czekaliście na pozwolenie na budowę? Ile czekaliście na utworzenie i wpis do księgi wieczystej? -
Grupa Płock i okolice
mk.alleremont.pl odpowiedział mmr → na topic → Grupa Płock i okolice Grupa Płock i okolice Topics
Jak tam dzieje sie tu coś jest tu kto ?