Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Witam. Zaczęliśmy budowę. Jesteśmy na etapie fundamentów. Liczę na reaktywacje wątku, a przynajmniej rady tych co już zbudowali.
-
Witam ,tez dołańczam do grupy ,z budowa startuje na wiosne (mam nadzieje ) p.s.cisza straszna w lubuskim... pozdr
-
Witam. Jako, że w przyszłym roku rozpoczynam budowę pragnę dołączyć do grona szanownych Forumowiczów. Mam nadzieję, że więcej osób dołączy do wątku. Na razie pozdrawiam Wszystkich:)
-
oj coś chyba lubuskie się nie rozwija
-
Szukam dekarzy,czas na dach,okolice Slawy
-
A dlaczego lekko nie jest? Brak odpowiednich firm, ceny za wysokie?
-
Szukam szukam, lekko nie jest. Coś polecisz?
-
Znalazłeś kogoś? Osób znających zagadnienia płyt fundamentowych jest dość mało w Gorzowie..
-
Witam, planuję zacząć budowę w marcu i poszukuję wykonawców do SSO/SSZ w okolicach Gorzowa. Ma ktoś namiary na dobrą ekipę, która ogarnie płytę fundamentową i murowanie z silikatów? Będę wdzięczny!
-
wszystkiego dobrego samych trafnych decyzji w 2016:hug:
-
hydraulikę jak również podłączenie pieca gazowego i ogrzewanie robił u mnie Biczewski. Podobno się po nim nie poprawia... tel. 601-565-022
-
Witam, hydraulicy mi sie wypieli i zostałem na lodzie. Potrzebuje pilnie dobrego fachowca do kilku drobnych rzeczy tj. zamontowanie mieszaczy, podejśc do kranów itp.... musi posiadac odpowiednie zaciskarki i narzedzia a nie tylko żabke, francuza i młotek . Może znacie jakiegoś GODNEGO polecenia ??
-
A gdzie budujesz?
-
Witam , właśnie zaczynam swoja przygodę z budową domu i szukam solidnych firm do montażu okien , drzwi itp. Znacie jakieś dobre firmy z naszego województwa które zajmują się sprzedażą i montażem okien i drzwi? Pozdrawiam
-
Witam szukam dobrego płytkarza_wykończeniowca, ktory mi zrobi płytki w mieszkaniu i łazienki na gotowo. Wiec poza plytkami bedzie jeszcze malowanie, obrabianie wanny, czy brodzika, tapetowanie, czy podłączenie pryszniców, mieszaczy itp prace.... zalezy mi na dobrym fachowcu/ekipie. Mozecie kogos polecic ?
-
Bardziej w 3/4.... ale w tym roku wprowadzka musi byc. Płyty gipsowe sie kończą i calośc po części szpachluje. Hydraulika wywaliłem z wielkim hukiem i teraz sam musze kończyc i poprawiać. Bo panowie regipsiarze skonczyc roboty nie mogą. Ale juz widac swiatełko w tunelu.... z napisem wprowadzka
-
Budowa powstaje w miejscowości Baczyna w gminie Lubiszyn. Jak widzę po postach Ty już jesteś na finiszu
-
Green House to nazwa całego przedsięwzięcia. A tutaj był opisany początek http://tvgorzow.pl/2015/07/17/pod-gorzowem-powstaje-green-house/
-
Witamy, witamy... Ruch tutaj jest zdecydowanie falowy Kilka, kilkanascie postów... a potem miesiac cisza. Fakt, lubuszanie nie sa zbyt wylewni na forum. A gdzie się budujecie ? Czy greenhouse oznacza jakies budownictwo ekologiczne ?
-
Ze względu na fakt budowy w województwie lubuskim, chcielibyśmy wszystkich przywitać na forum oraz życzyć troszkę większego zaangażowania w tym wątku. Widzę, że nie za bardzo się on rozwija
-
potrzebuje wykonać katowniki z blachy stalowej ocynkowanej lub aluminiowej o bokach 40 i 6 mm - na oko jakieś 10 do 20 metrów bieżących takiego kątownika. Kto może mi cos takiego wykonać ?
-
Co do jakości raczej wątpliwości nie mam. Moze byc problem z terminem, bo Pan waldek roboty ma sporo, kazde schody bardzo długo dopieszcza. Ale to juz sobie z nim ustalicie terminy.
-
dzięki możę być słono ale porządnie
-
ja znam jednego, Pan Waldek, ma warsztat na końcu uliczki Makowej w takim zakolu przy Jędrzychowskiej. Robi bardzo dobrze, ale i słono wycenia swoja pracę.
-
witam, szukam w okolicy kogos kto zrobi mi schody drewniane, kogo mozecie polecic?