Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Ja mogę smiało polecić Pana Jacka Barnę. Moim rodzicom robił kominek, nam na razie rozprowadzenie ciepła, bo kominek robimy w lipcu. Ale rodzice już 2 lata użytkują i są mega zadowoleni. Fachowiec dokładny i solidny, choć wolny bo wszystko co do milimetra mierzy tel. 600 314 350 A jednak do Pana Jacka nie mogliśmy się dodzwonić.. trochę nas zbywał. w koncu zleciliśmy firmie VENTO z Wrocławia i jesteśmy zadowoleni:)
-
Cześć wpadłam się przywitać i prosić o pomoc/namiar. szukam stolarza, który za rozsądne pieniądzie wykona schody, drzwi i ew. łózko. Okolice Kamienca Wrocławskiego (czyli Sępolno, Psoe pole, Jelcz Laskowice). Macie może jakis namiar na kogoś sprawdzonego? KONIECZNIE dobrego fachowca. Marnych już mieliśmy i dziękujemy
-
Witam po dłuższej nieobecności, ponoć idzie wiosna i będzie lepiej, także trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty mam poważną prośbę do szanownych forumowiczów, potrzebuję dobrej, solidnej i najlepiej niedrogiej firmy do kostki brukowej. Z góry dziękuje za każdy namiar na ekipę i ewentualnie na materiał.
-
Słuchajcie moi mili, chciałbym się pochwalić że udało mi się wywalczyć ciekawe rabaty w firmie SuperIdea. Ogólnie zajmują się sprzedażą bardzo dobrej jakości armatury sanitarnej głównie do łazienek w rozsądnych cenach. Nie będę się rozpisywał tutaj co i jak. Jak ktoś chciałby obejrzeć te produkty to może zajrzeć do ich salonu we wrocku, natomiast jakby ktoś zdecydował się na coś to najlepiej klepnąć maila do ich przedstawiciela, to zaproponuje jakieś zniżki. Podaję poniżej adres lokalu jak i kontakt: SuperIdea ul. Dubois 37/1A Wrocław www.superidea.info kontakt - Bartek kom. 604079300 e-malia. [email protected] obowiązkowo hasło: FORUM MURATOR lub GRUPA WROCŁAWSKA aha, zapomniałem dodać że strona internetowa w większości działa, ale jest jeszcze w budowie więc relax
-
Witam Wszystkich mozna powiedziec ponownie po dluzszym czasie nieobecnosci... Wczesniej pod nickiem rosi, ale niestety z niewiadomych mi powodow mam problem z tym kontem. Niestety od kilku tyg. nikt nie odpowiada na moje e-maile, dodzwonic sie tez jest klopot.... , wiec latwiej bylo zalozyc nowe Buduje w Szewcach (pow.trzebnicki), mam juz stan surowy zamkniety, ocieplone poddasze.... Czekam na lepsza pogode i ruszam dalej Pozdrawiam
-
Sprzedam: * 10 paczek wełny Megarock Rockwoola o grubości 20 cm, łącznie 30 metrów kwadratowych - 400 zł łącznie (13,3 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 18 złotych * 6 paczek wełny Rockmin Rockwoola o grubości 5 cm, łącznie 64,8 metra kwadratowego - 240 zł łącznie (3,7 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 5 zł * prawie całą rolkę super membrany dachowej Tyvek Supro - to najlepsza folia Du Ponta i jedna z najlepszych na rynku, mocna, trudna do uszkodzenia, z bardzo dobrymi parametrami; zostało mi conajmniej 3/4 rolki czyli około 60 metrów kwadratowych; sprzedam za mniej niż połowę ceny cennikowej - 5 zł za metr, czyli razem 300 zł Możliwy transport w okolice Wrocławia - dodatkowo 35 złotych lub odbiór osobisty w Św. Katarzynie Kontakt: [email protected] lub 512-191-002
-
Witam wszystkich grupowiczów! Mam taki dziwny problem związany z budową.... Otóź mam na domie gotowy dach, ale niestety nie mam obłożonych kominów. Jak dekarze byli na dachu, myślałem, że bez problemu da się to zrobić później. Teraz jeżdżę po okolicy (Jelcz-Laskowice, Oława, Oleśnica...), oglądam kominy i.... dziwię się że nie mogę znaleźć nikogo, kto by mi obłożył kominy kamieniem. Czy na prawdę tak trudno znaleźć fachowaca od elewacji kamiennych??? W między czasie już sam zakupiłem kamień, rozwiązałem problem odpowiedniego kleju itp.... Nadal jednak nie mam nikogo, kto by mógł się tym zająć. Już sam bym to zrobił, ale nie mam piły do kamienia... no i nie znam się na tych sprawach aż tak dobrze. A sprawa jest organizacyjnie trochę trudna, bo nie mogę wpóścić kamieniarza na dach, dopuki dekarz nie zabezpieczy dachówki i założy opierzenia. Jeśli ktoś z grupowiczów mógł by mi podać namiary na osobę zajmującą się takimi sprawami, to bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie Darek