Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Witam forumowiczow z Warmii i Mazur. Planujemy budowe domu w Jonkowie, moglby ktos polecic sprawdzona ekipe budowlana do SSO? Jesli mozecie pomoc prosze o mail [email protected]. Z gory dziekuje
-
Witam, PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW PRZED ZAKUPEM DRZWI W FIRMIE: http://www.drzwipasywne.pl, RUTKOWSKI OKNA I DRZWI Rutkowski Mariusz FIRMA NIERZETELNA I BARDZO NIEKOMPETENTNA POBIERA BARDZO WYSOKIE ZALICZKI PO CZYM NIE REALIZUJE ZAMÓWIEŃ !! Pan Rutkowski jest w tej chwili skarżony przez kilka podmiotów JESZCE RAZ PRZESTRZEGAM !!!
-
Witam Ja osobiście mogę polecić firmę budowlaną z duszą i pomysłem artystycznym, przekonali mnie do paru zmian w tym do postawienia kuchni kaflowej i przydomowej wędzarni dało to niesamowity efekt pan Wiesław ma głowę pełną pomysłów a jego żona to prawdziwa artystka... tel.: 661 462 852 Wiesław Paliwoda firma Pasbud
-
Witajcie, Mam do polecenia bardzo sumienną ekipę z okolic Olsztyna. Budują u mnie na ul. Klonowej za Tęczowym Lasem. Teraz zatrzymał nas śnieg, bo czekam jeszcze na położenie dachówki. Ekipa rewelacja, a co najważniejsze bez niespodzianek podczas budowy. Z czystym sumieniem polecam P. Mirka i jego chłopaków. P Mirek 691-214-049.
-
Witam, Planuję budowę na wiosnę 2013 - jeśli jesteście zadowoleni z ekip budowlanych dajcie namiar mój e-mail [email protected] na początek szukam ekipy do Stanu Surowego Otwartego
-
Witam was serdecznie Jestem z Warszawy ale bardzo bym chciała przeprowadzić się na Mazury. Poszukuję poniemieckiego gospodarstwa, szkoły lub domu z czerwonej cegły w bliskich okolicach Olsztyna. Może być do remontu. Wiecie o czymś takim, znacie kogos kto ma, może widzieliście gdzieś tabliczkę z moim upragnionym napisem SPRZEDAM ! Bardzo będę wdzięczna za info.
-
WItam serdecznie Mam nadzieję, że dzięki Państwa pomocy uda mi się wreszcie wybudować ten wymarzony domek. Mam działkę na Wójtowie (gmina Barczewo). No i nie wiem co dalej. Czekamy na zaktualizowany wypis i wyrs z planu zagospodarowania. Proszę o wskazówki, krok po kroku, jak uzyskac pozwolenie na budowę. Za pomoc będę dozgonnie wdzięczna
-
UWAGA!!! WYSTRZEGAJCIE SIĘ WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ GIERBLIŃSKI JACEK. FIRMA REMONTOWO – WYKOŃCZENIOWA Z WARSZAWA RADOŚĆ ul. Średnia 5 tel. 607864472! NIERZETELNY, NIEKOMPETENTNY NIETERMINOWY A JEGO ROBOTA TO KPINA MÓWI, ŻE ZAKOCZY PRACE W 2 TYGODNIE A TRWAJĄ 2 MIESIĄCE, BO ZNADUJE INNEGO KLIANTA I ROBI NA DWA FRONTY. U MNIE POŁOŻYŁ FUGĘ NA PODŁODZE 80 M2 I ZJAWIŁ SIĘ PO TYGODNIU ŻEBY JĄ DOCIERAĆ, OCZYWIŚCIE JUŻ CAŁA WYSCHŁA, WŻARŁA SIĘ W PŁYTKĘ I TRZEBA BYŁO CZYŚCIĆ „SZOPEM” A I TAK NIE DAŁO RADY DOCZYŚCIĆ. PŁYTKI ZNISZCZONE DO POPRAWKI FUGA A ON MÓWI ŻE NIE UMAWIAŁ SIĘ NA FUGOWANIE TYLKO UKŁADANIE PŁYTEK. JEGO STRONA http://www.jacek-gierbinski.tupolecam.pl
-
Witam ja tez wraz z mężem zamierzam wybudować ten wymarzony domek:).Działeczkę kupiliśmy dość sporą bo 35ar. niedaleko Szczytna.No i tak śledzę forum i wszelkie problemy z urzędami ,my jesteśmy dopiero po otrzymaniu warunków zabudowy ,ale pomału przygotowujemy się do budowy.Wybraliśmy projekt DOM ZA ROGIEM C110L.z muratora.Mam pytanie czy ktoś wybudował ten domek i ma jakieś uwagi lub zmiany wprowadził.