Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam się z Pińczowa. Bedę tu zaglądał co by wątek nie zginą
  3. Całkiem martwa grupa, a szkoda, myślałem że uda się powymieniać doświadczeniami.
  4. A szkoda, bo pełno wszędzie w okolicy nowych domów się buduje....
  5. p.s projekt na podstawie którego budujemy to " Wśród wrzosów" Murator.
  6. Rozpoczęliśmy budowę naszego domu w październiku. Stawiamy go 5 km od Kielc. Podrzucę zdjęcia i opis. Liczę na konstruktywne uwagi, nr telefonów do sprawdzonych wykonawców itp... Nie jestem z wykształcenia budowlańcem, więc w razie nieprofesjonalnych zwrotów itd... proszę o wyrozumiałość.
  7. HALLO, HALLO!!! Witam czy grupa jeszcze isnieje )))) pytam bo również jestem z województwa i pilnie potrzebuję jakiegoś dobrego, szczelnego szamba, czy ktoś coś wie, słyszał ? PS. jeszcze miałabym wiele innych pytań
  8. nikt nic...o takie ogrodzenie chodzi http://www.www-tarczynscy-com-pl.oferteo.pl/nowoczesne-ogrodzenia/77307
  9. jest tych firm dużo: np http://qwiert.pl/kontakt albo hydrogeotechnika
  10. szukam sprawdzonych producentów ogrodzeń z profili stalowych, ocynkowanych i malowanych proszkowo. Profil zamknięty o wymiarach profila 40x40mm z wypełnieniem szczeblinami 40x20mm. podrzuci ktoś? [email protected]
  11. Szukam opinii na temat firmy dom - bud pana Mariusza Susło , czy ktoś zna tą firmę proszę o opinie?
  12. My korzystaliśmy z firmy Pana Masternaka 602 603 743. Spróbujcie u niego.
  13. hej ma moze ktos namiar na badania geotechniczne w swietokrzyskim bardzo prosze o pomoc pzdr
  14. Witam, Poszukuje spycho -koparki gąsienicowej z operatorem do prac ziemnych, okolice Opatowa, proszę o namiary z góry dziękuję
  15. Witam poszukuję sprawdzonej ekipy do budowania w systemie porotherm profi. pomóżcie
  16. Wszystkim Budującym składam życzenia wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu - własnego domku, finansów aż do zamknięcia inwestycji i TYLKO sprawdzonych uczciwych fachowców....Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
  17. Witam świętokrzyskie. Ja już szukam ekipy na położenie dachu w Busku Zdroju w sierpniu i widzę że nie tak łatwo będzie. Mam parę telefonów do niesprawdzonych dekarzy. Z jednym podobna się inwestor spotyka w sądzie. Ceny od 35zł do 80zł.
  18. Post użytkownika "Ofiaratermicznych" nosi znamiona pomówienia, a cała twórczość tego użytkownika polega na oczernianiu konkretnej firmy.
  19. no cóż ja zawsze twierdzę, że 80 % w budowlance to.....
  20. Jejku czytam i czytam, że taka bieda u nas w woj. z fachowcami ..... aż strach pomyśleć jak zacznę szukac od wiosny fachowców...... strasznie mały ruch na tej naszej społeczności. tak czy inaczej pozdrawiam budujących
  21. Tragedii nie było - całą wykończeniówkę (bez płytek i tynków) zrobiłem sam, wszystkie instalacje również. Z podłogówki prawie zrobiłem doktorat. Chodzi o to, że ciągle zgłaszały się jakieś ekipy które oferowały swe usługi - a ja po kilku pytaniach ich żegnałem. Faktem jest że miałem czas na budowę - zwolniłem się z pracy. Moja wiedza zdobyta głównie w internecie i tak była więcej warta niż ich doświadczenie.
  22. Nie mogę polecić ŻADNEJ ekipy - no, ewentualnie dachowców. Ale im też trzeba było patrzeć na ręce.
  23.  

• Dodaj nową pozycję...