Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa budujących "AGNIESZKI"
Sasza77 odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam, ja również jestem na etapie wyboru projektu. Czy ktoś buduje Agnieszkę w kujawsko-pomorskim i pozwoliłby obejrzeć domek? -
JGKM odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam Przymierzamy sie do zakupu projektu omawianego w tym wątku. czy byłaby szansa aby przyjrzeć się z bliska "Agnieszce" z okolic Wrocławia? Pozdrawiamy -
nikaaa22 odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam Mam do sprzedania projekt domu Agnieszka firmy MG PROJEKT. Sprzedaje bo w ostatniej chwili zmieniliśmy zdanie i pobudowaliśmy domek parterowy bez poddasza. Dokumentacja jest pełna i oryginalna, pozwolenia na zmiany w projekcie, garaż po lewej stronie. Nowy projekt kosztuje 2400 wiec jest różnica. Cena to 1500. Polecam i proszę o kontakt na maila [email protected] -
barbi1972 odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
http://img811.imageshack.us/img811/2317/s7002394.jpg Uploaded with ImageShack.us -
barbi1972 odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam -no to i ja sie pochwale nasza Agnieszka! Spi sobie teraz iczeka na cieplejsza aure, http://ihttp://img27.imageshack.us/img27/6053/s7002382.jpg http://img403.imageshack.us/img403/8248/s7002391.jpg Uploaded with ImageShack.us -
gdys odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam wszystkich nasza Agnieszka też już postawiona, tzn. zadaszona pięknym błyszczącym daszkiem, jeszcze bez okienek. Czeka do wiosny a później się zacznie. pozdrawiam -
Mores odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam wszystkich "agnieszkowiczów"! Od dzisiaj dołączam do "klubu":) Miesiąc temu zacząłem walkę z kwitologią. Zamierzam w kwietniu rozpocząć budowę "Agnieszka-wersja podstawowa" w okolicach Kielc. Wprowadziłem kilka zmian, najważniejsza do podpiwniczenie w którym będzie kotłownia. To narazie tyle. Pozdrawiam. -
Ponownie witam wszystkich sympatykow i posiadaczy AGNIESZEK, nasza wlasnie konczy sie w postaci stanu surowego otwartego , budujemy w okolicach Krakowa i mysle ,ze wyszla nam z tego kolejna wersja,mam nadzieje,ze uda mi sie zamiescic jakies fotki, pozdrowienia dla budujacych:wiggle: -
Geoxx odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam! Poniżej zaktualizowane linki do zdjęć naszej Agnieszki: http://forum.muratordom.pl/entry.php?117300-Pocz%C4%85tek-budowy http://forum.muratordom.pl/entry.php?117301-Fundamenty http://forum.muratordom.pl/entry.php?117302-P%C5%82yta-parteru -
Geoxx odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam! Zapraszam do obejrzenia zdjęć z budowy naszej Agnieszki, poniżej zamieszczam linki: http://forum.muratordom.pl/entry.php?117277-Pocz%C4%85tek-budowy http://forum.muratordom.pl/entry.php?117278-Fundamenty -
Witam! W sierpniu zaczęliśmy budowę Agnieszki odbicie lustrzane, budujemy na Warmii w Olsztynie. Czy ktoś w tych stronach buduje taki domek? Chciałbym dodać zdjęcia ale zzy ktoś wie jak tu wkleić foto, czy to jest możliwe jedynie przez jakiś serwer? -
blech odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
witam wszystkich wielbicieli Agnieszki. Moja już powstaje... dzielę się paroma fotkami. Pozdrawiam .... no właśnie - tylko nie wiem jak... coś słaby jestem w tym forumowaniu.... ale jak sie kiedyś nauczę to pokaże jak Agnieszka z porotherma pnie się ładnie wśród stuletnich drzew na skraju puszczy bydgoskiej. -
KaroLuka odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Ulubieńców Agnieszek! Ja również zauroczyłam się projektem tego domu Na 99% z mężem zdecydowaliśmy się na zakup tego projektu, do szczęścia przydałoby się obejrzeć dom na "żywo" Jeśli ktoś z Państwa byłby tak miły i udostępnił by nam taką możliwość, będziemy dozgonnie wdzięczni, jesteśmy z Lublina, więc w tym rejonie interesuje nas zobaczenie Agnieszek. Pozdrowionka -
Ondik odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Hm... Dobre pytanie ... Może za stary projekt, jak wiemy zawierał wiele błędów... lub kiepska sprzedaż w dobie kryzysu... -
mclip odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witajcie, czy ktoś wie dlaczego MgProjekt nie oferuje aktualnie Agnieszki ? Widać na ich stronach komunikat * PROJEKT OBECNIE NIEDOSTĘPNY W SPRZEDAŻY * -
gdys odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Powiększyliśmy salon kosztem półcienia, dodaliśmy jedno okno w salonie tzn. do wyjścia na ogród i garaż został wydłużony z obu stron. (Kominek będzie z płaszczem wodnym). I miejsce na schody zostało powiększone (za Państwa podpowiedzią) -
apieczyk odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
No to już trzecia Agnieszka w okolicy Lublina:-) A jaki wariant wybraliście, jakieś własne zmiany dorzuciliście do projektu? -
Witam Wszystkich po długiej przerwie. Po wielu zmaganiach z urzędami mamy wymarzone pozwolenie pond pół roku papierologii. Mam pytanie do osób, którzy już wybudowali Agnieszki Zastanawiamy sie z mężem z jakiego materiału budową z YTONGA czy POROTHERMU. Byłabym wdzięczna za podpowiedzi. -
Ondik odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
Witam. Wybudowaliśmy "Agnieszkę" w Poznaniu. Po Świętach będziemy mieć więcej czasu na gościnę. Teraz walczymy z podłogami. Pozdrawiamy zapracowanych Budowniczych -
sabawtor odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
My budujemy w lubelskim, a właściwie to już wykańczamy, planowana przeprowadzka w maju. Zapraszam, kontakt na pw. -
super- a mozna wiedziec w jakim rejonie znajduje sie wasza "agniecha"? byloby extra moc ja zobaczyc pozdrowienia i moze do zobaczenia! -
blech odpowiedział Sasza77 → na topic → Grupa budujących "AGNIESZKI" Grupa budujących "AGNIESZKI" Topics
super!!! czy zaproszenie jest jeszcze aktualne? z chęcią bym przyjechał i zobaczył... proszę o informację na maila: [email protected]. pozdrawiam B.L. -
U nas jeszcze prace w toku, ale latem powinno być ok. więc zapraszamy.Wymiana doświadczeń i nauka na błędach innych jest bardzo cenna . -
Witam. Widzę , żę nie ma chętnych do podzielenia się informacją n/t zużycia gazu, więc podzielę się przemysleniami z ostatnich dni- otrzymaliśmy pierwszy rachunek za gaz. Mam wrażenie , że pomysł kominka z płaszczem wodnym był dobrym posunięciem. Po zainstalowaniu dodatkowego regulatora temperatury pokojowej Viessmann, ciepło w grzejnikach z kominka nagrzewa pomieszczenia i piec włącza się praktycznie na kilka godzin w małym zakresie mocy, po tym jak ekipa budowlańców zakończy pracę i kominek wygasa. Zużycie gazu to ok. 5 m3 na dobę dla temperatury w pomieszczeniach ok. 15st. A ekipa raczej wietrzy chatę. Ale się rozpisałem. Pozdrawiam i połamania kijków dla narciarzy -
Witam---jako nastepna rodzinka ktora zdecydowala sie na ten projekt mam ogromna prosbe i pytanie---czy ktos juz moze wybudowal lub buduje agnieche 2 w malopolsce? Wyczytalam na forum mnostwo informacji,wasze zdjecia sa super! ale co na "zywo" to jednak na zywo ! Bardzo prosze o kontakt na forum lub [email protected] Z gory dziekuje i pozdrawiam Barbara