Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa SOCHACZEW i okolice
paweelo odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Mam skrzynkę pod gazomierz GZ4 60x60x25 brązowa PCV -
ZAPRASZAMY! Wydarzenie Szkoła Muratora odbędzie się w sobotę, 18 listopada w warszawskim Hotelu Bellotto przy ul. Senatorskiej 13/15. To pierwsze tego typu spotkanie redakcji oraz ekspertów MURATORA z osobami, które planują budowę lub są w trakcie. Wydarzenie organizują wspólnie redakcje: Muratora, Muratordom, Murator Projekty i Murator Finanse. Uczestnicy będą mogli skorzystać z wykładów oraz bezpłatnych, indywidualnych konsultacji na tematy architektoniczno-budowlane. Podczas spotkania eksperci odpowiedzą na najczęstsze pytania - jak rozplanować budowę domu, jak obliczyć koszty, jak załatwić formalności, jaką wybrać technologię, na jakie zdecydować się materiały. Pomogą wybrać projekt domu dostosowany do warunków działki i stylu życia rodziny. Swoją ofertę zaprezentują także producenci materiałów budowlanych. Każdy uczestnik otrzyma prezenty i kupony rabatowe (m.in. na projekt domu). W jednym miejscu ogromna dawka wiedzy o budowie domu! Zapraszamy do udziału w spotkaniu! Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po dokonaniu rejestracji. Wystarczy wypełnić formularz na stronie: FORMULARZ TUTAJ Zapraszamy wszystkich aktualnych i przyszłych inwestorów! Weźcie ze sobą mapę działki, projekt, decyzję o warunkach zabudowy itp. Prosimy też o przekazanie tej informacji Waszym budującym znajomym. Informacji o Szkole Muratora i formularz także: TUTAJ http://cdn25.muratordom.smcloud.net/s/file/09/44/4a/09444a1fcc8dec46.jpg
-
robi222 odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Mam do sprzedania drzwi stalowe Obi w bardzo dobrym stanie, używane jako tymczasowe w budowanym domu. Wymiary z ościeżnicą wys. 206 cm, szer. 96 cm, dwa zamki, komplet kluczy, wizjer, kolor jasny brąz. Mogą służyć jako tymczasowe na budowie lub do garażu, budynku gospodarczego. Do odbioru w Teresinie. Zainteresowanych zapraszam na priv. Mogę podesłać zdjęcia. -
robi222 odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Dzień dobry, Instalował ktoś może powietrzna pompę ciepła? Proszę o info jaką warto wybrać, jak sie sprawuje i namiary na sprawdzoną ekipę do montażu. -
przemo.s odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Mam do sprzedania rozdzielkę budowlaną dobrze wyposażoną. Cena do uzgodnienia -
przemo.s odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Potrzebuję namiarów na sprawdzoną i niedrogą ekipę do budowy ogrodzenia. Planuję wykonać je z zalewanych bloczków betonowych łupanych. -
Odradzani "fachowcy"
paweelo odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Opiszę sytuacje jaka mnie spotkala. Zamówiłem wykonanie ogrodzenia metalowego z pomalowaniem. Zaznaczyłem ze niechciłabym malować w przeciagu najblizszych 3-5 lat. Ogrodzenie przywieżli i po zamontowaniu w grudniu nie miałem zastrzeżeń lecz juz po pierwszej zimie w kwietniu zaobserwowałem naloty rdzy na rantach elementów metalowych. Zgłosiłem ten fakt wykonawcy ale jak to bywa pieniądze wzięte i dalej juz go nie obchodzi tłumacząc ze to normale zjawisko. Ale chyba nie po 6 miesiacach. Jasne jest ze brak było podkładu i nieodpowiednie odtłuszczenie metalu oraz zbyt cienka warstwa natryskowego malowanie szczególnie w miejscach trudno dostępnych i cienko ściennych. Z biegiem miesiecy nalot sie powiekszał i po 2 latach ogrodznei nadaje sie do ponownego malowania. Niesolidnym wykonawca był pan Maciaszek z Teresina Zainteresowanym udostepnie do wgladu owe ogrodznie z rdza -
cichyart odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Witam. Mam do sprzedania dwa okna w kolorze złoty dąb obustronnie, 3 szybowe na profilu aluplast system 1000 coex. okna są z demontażu musieliśmy wymienić w kuchni na niższe bo blaty nam nie podchodziły. wymiary okien: jednoskrzydłowe RU 885x1435 i dwuskrzydłowe R+RUprawe 1470x1435 mam również adres firmy produkującej. zainteresowanych proszę dzwonić 606414568 -
Wojtek2011 odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Witam, Oddam bezpłatnie deski i bale drewniane do palenia w piecu jest ok 1 m3. Za niewielką opłatą oddam elementy ogrodzenia tymczasowego ok 25 m. W skład wchodzą: siatka leśna, słupy drewniane, brama skrzydłowa obłożona siatką leśną przymocowaną papiakami. Sprzedam skrzynkę elektryczną używaną na budowie. Wszystko do odebrania koło Leszna (warsz. zachodni) Zainteresowanych proszę o telefon na 504166524. Pozdrawiam, Wojtek -
Rulh odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
jeszcze jedno chciałem zapytać czy ktoś korzystał z usług Juliana tynkarza z Boryszewa jego nr 510599823 jakie są wasze opinie -
Rulh odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Serwus chłopaki dziewczyny, szukam osoby do podłączenia i zabudowy kominka możecie kogoś polecić. pozdrawiam -
gonia11 odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Sprzedam krokwie topolowe 14x7 o długośći 3 i 4 metry około 30 sztuk. tel.608 412 596 -
molszak odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Sprzedam stemple budowlane około 150 szt. do wyboru długości około 2,7 do 3m do kupienia w Bieniewicach cena do uzgodnienia Sprzedam słup z przyłączem energetycznym i kablem przyłączeniowym warkoczem około 20m TEL. 504 766 461 -
Witam Jestem na etapie poszukiwania rozwiązań na zewnętrzny garaż. Rozważam postawienie dwustanowiskowej drewnianej wiaty garażowej. Jakie sa wasze doswiadczenia w tym temacie i moze mozecie polecić kogos kto zajmuje sie takimi wiatami drewnianymi -
xmaxior odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Jeśli jesteście Państwo na etapie planowania instalacji teletechnicznych zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Firma INSWIT oferuje realizację wszelkich prac z zakresu systemów zabezpieczeń, zarówno dla firm jak i klientów indywidualnych. Posiadamy wiedzę i doświadczenie w projektowaniu i realizacji systemów zarówno małych w domkach jednorodzinnych po rozbudowane systemy zintegrowane ze sobą w dużych korporacjach. Nasze usługi kierujemy do klientów na terenie całego kraju. Zapraszam do odwiedzenia naszej witryny http://www.inswit.pl -
marniu79 odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Beton z gruszki gdzie braliście i kogo polecacie . -
Polecani fachowcy
czerigo odpowiedział czerigo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Elektryk, hydraulik Błonie, Leszno, Sochaczew i okolice, uprawnienia, pomoc w załatwianiu ze STOEN Pruszków tel 602 47 77 60 -
Bianka1 odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Poszukujemy sprawdzonego, dokładnego wykonawcy do gładzi gipsowych oraz sufitów podwieszanych. Mamy już dość fachowców, którzy nie wiedzą od czego jest poziomica i zawsze wiedza lepiej, czego klientowi potrzeba. -
Przydomowe oczyszczalnie
Jarek_i_Justyna odpowiedział Jarek_i_Justyna → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Asspec polecam Asspec.pl -
jak_kolwiek odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
Sprzedam stemple budowlane, długość około 3mb. Liczba sztuk - bardzo duża. Na czas zimy przełożone do budynku aby bardzo nie mokły. Milanówek. -
anatak odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
najlepiej na żywo, pozdrawiamy -
anatak odpowiedział paweelo → na topic → Grupa SOCHACZEW i okolice Grupa SOCHACZEW i okolice Topics
dziękujemy, zapraszamy na wizję lokalną