Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Cześć, Poszukuje adaptatora gotowego projektu, dobrego nie za miliony. Kogo polecacie ?
  3. ZAPRASZAMY! Wydarzenie Szkoła Muratora odbędzie się w sobotę, 18 listopada w warszawskim Hotelu Bellotto przy ul. Senatorskiej 13/15. To pierwsze tego typu spotkanie redakcji oraz ekspertów MURATORA z osobami, które planują budowę lub są w trakcie. Wydarzenie organizują wspólnie redakcje: Muratora, Muratordom, Murator Projekty i Murator Finanse. Uczestnicy będą mogli skorzystać z wykładów oraz bezpłatnych, indywidualnych konsultacji na tematy architektoniczno-budowlane. Podczas spotkania eksperci odpowiedzą na najczęstsze pytania - jak rozplanować budowę domu, jak obliczyć koszty, jak załatwić formalności, jaką wybrać technologię, na jakie zdecydować się materiały. Pomogą wybrać projekt domu dostosowany do warunków działki i stylu życia rodziny. Swoją ofertę zaprezentują także producenci materiałów budowlanych. Każdy uczestnik otrzyma prezenty i kupony rabatowe (m.in. na projekt domu). W jednym miejscu ogromna dawka wiedzy o budowie domu! Zapraszamy do udziału w spotkaniu! Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po dokonaniu rejestracji. Wystarczy wypełnić formularz na stronie: FORMULARZ TUTAJ Zapraszamy wszystkich aktualnych i przyszłych inwestorów! Weźcie ze sobą mapę działki, projekt, decyzję o warunkach zabudowy itp. Prosimy też o przekazanie tej informacji Waszym budującym znajomym. Informacji o Szkole Muratora i formularz także: TUTAJ http://cdn25.muratordom.smcloud.net/s/file/09/44/4a/09444a1fcc8dec46.jpg
  4. Mam do sprzedania drzwi stalowe Obi w bardzo dobrym stanie, używane jako tymczasowe w budowanym domu. Wymiary z ościeżnicą wys. 206 cm, szer. 96 cm, dwa zamki, komplet kluczy, wizjer, kolor jasny brąz. Mogą służyć jako tymczasowe na budowie lub do garażu, budynku gospodarczego. Do odbioru w Teresinie. Zainteresowanych zapraszam na priv. Mogę podesłać zdjęcia.
  5. Dzień dobry, Instalował ktoś może powietrzna pompę ciepła? Proszę o info jaką warto wybrać, jak sie sprawuje i namiary na sprawdzoną ekipę do montażu.
  6. Mam do sprzedania rozdzielkę budowlaną dobrze wyposażoną. Cena do uzgodnienia
  7. Potrzebuję namiarów na sprawdzoną i niedrogą ekipę do budowy ogrodzenia. Planuję wykonać je z zalewanych bloczków betonowych łupanych.
  8. Opiszę sytuacje jaka mnie spotkala. Zamówiłem wykonanie ogrodzenia metalowego z pomalowaniem. Zaznaczyłem ze niechciłabym malować w przeciagu najblizszych 3-5 lat. Ogrodzenie przywieżli i po zamontowaniu w grudniu nie miałem zastrzeżeń lecz juz po pierwszej zimie w kwietniu zaobserwowałem naloty rdzy na rantach elementów metalowych. Zgłosiłem ten fakt wykonawcy ale jak to bywa pieniądze wzięte i dalej juz go nie obchodzi tłumacząc ze to normale zjawisko. Ale chyba nie po 6 miesiacach. Jasne jest ze brak było podkładu i nieodpowiednie odtłuszczenie metalu oraz zbyt cienka warstwa natryskowego malowanie szczególnie w miejscach trudno dostępnych i cienko ściennych. Z biegiem miesiecy nalot sie powiekszał i po 2 latach ogrodznei nadaje sie do ponownego malowania. Niesolidnym wykonawca był pan Maciaszek z Teresina Zainteresowanym udostepnie do wgladu owe ogrodznie z rdza
  9. Witam. Mam do sprzedania dwa okna w kolorze złoty dąb obustronnie, 3 szybowe na profilu aluplast system 1000 coex. okna są z demontażu musieliśmy wymienić w kuchni na niższe bo blaty nam nie podchodziły. wymiary okien: jednoskrzydłowe RU 885x1435 i dwuskrzydłowe R+RUprawe 1470x1435 mam również adres firmy produkującej. zainteresowanych proszę dzwonić 606414568
  10. Witam, Oddam bezpłatnie deski i bale drewniane do palenia w piecu jest ok 1 m3. Za niewielką opłatą oddam elementy ogrodzenia tymczasowego ok 25 m. W skład wchodzą: siatka leśna, słupy drewniane, brama skrzydłowa obłożona siatką leśną przymocowaną papiakami. Sprzedam skrzynkę elektryczną używaną na budowie. Wszystko do odebrania koło Leszna (warsz. zachodni) Zainteresowanych proszę o telefon na 504166524. Pozdrawiam, Wojtek
  11. jeszcze jedno chciałem zapytać czy ktoś korzystał z usług Juliana tynkarza z Boryszewa jego nr 510599823 jakie są wasze opinie
  12. Serwus chłopaki dziewczyny, szukam osoby do podłączenia i zabudowy kominka możecie kogoś polecić. pozdrawiam
  13. Sprzedam krokwie topolowe 14x7 o długośći 3 i 4 metry około 30 sztuk. tel.608 412 596
  14. Sprzedam stemple budowlane około 150 szt. do wyboru długości około 2,7 do 3m do kupienia w Bieniewicach cena do uzgodnienia Sprzedam słup z przyłączem energetycznym i kablem przyłączeniowym warkoczem około 20m TEL. 504 766 461
  15. Witam Jestem na etapie poszukiwania rozwiązań na zewnętrzny garaż. Rozważam postawienie dwustanowiskowej drewnianej wiaty garażowej. Jakie sa wasze doswiadczenia w tym temacie i moze mozecie polecić kogos kto zajmuje sie takimi wiatami drewnianymi
  16. Jeśli jesteście Państwo na etapie planowania instalacji teletechnicznych zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Firma INSWIT oferuje realizację wszelkich prac z zakresu systemów zabezpieczeń, zarówno dla firm jak i klientów indywidualnych. Posiadamy wiedzę i doświadczenie w projektowaniu i realizacji systemów zarówno małych w domkach jednorodzinnych po rozbudowane systemy zintegrowane ze sobą w dużych korporacjach. Nasze usługi kierujemy do klientów na terenie całego kraju. Zapraszam do odwiedzenia naszej witryny http://www.inswit.pl
  17. Elektryk, hydraulik Błonie, Leszno, Sochaczew i okolice, uprawnienia, pomoc w załatwianiu ze STOEN Pruszków tel 602 47 77 60
  18. Elektryk, hydraulik Błonie, Leszno, Sochaczew i okolice, uprawnienia, pomoc w załatwianiu ze STOEN Pruszków tel 602 47 77 60
  19. Poszukujemy sprawdzonego, dokładnego wykonawcy do gładzi gipsowych oraz sufitów podwieszanych. Mamy już dość fachowców, którzy nie wiedzą od czego jest poziomica i zawsze wiedza lepiej, czego klientowi potrzeba.
  20. Witam Szukam polecanej firmy z okoloc Sochaczewa do montazu przydomowej oczysczalni sciekow.
  21. Sprzedam stemple budowlane, długość około 3mb. Liczba sztuk - bardzo duża. Na czas zimy przełożone do budynku aby bardzo nie mokły. Milanówek.
  22.  

• Dodaj nową pozycję...