Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa wielkopolska 2009
Asiula7771 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Możecie polecić dobrego dekarza? okolice puszczy zielonki.... -
Grupa wielkopolska 2009
DEKODACH24.PL odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam pomogę i doradzę w wyborze okien dachowych zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań pozdrawiam DEKODACH24.PL -
Grupa wielkopolska 2009
tmk52 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam, Gdzie kupowaliscie swoje ogrodzenie metalowe frontowe ? Interesuja mnie sklepy z rejonu Swarzedza, Kostrzyna. Narazie mam wycena z Leroy. Gdzie jeszcze warto zajrzec przed zakupem ? Pozdrawiam i dzieki za info. TMK -
Grupa wielkopolska 2009
dario1702 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
http://darbudrem.pl.tl/Galeria-zdjec-kilku-robot/kat-2.htm -
Grupa wielkopolska 2009
iwett27 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam, szukam sprawdzonej ekpiy od płotu:) Klinkier, podmurówka. Okolice Czerwonaka. -
Grupa wielkopolska 2009
Tomasz Antkowiak odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
witam w mieszkaniu mamy olejowany parkiet w lazience. generalnie jestem zadowolony i jak juz postawimy dom to ponownie chyba sie zdecyduje. nie wiem jak to bylo by w salonie ale w lazience kosztuje to troche pracy bo trzeba regularnie czyscic stary i nanosic swiezy olej. parkiet o jakim mowie to klejone do podlogi klepki drewna IPE (znane rowniez chyba jako LAPACHO), klepki jesli mnie pamiec nie myli to w rozmiarze 200x60mm, grubosci nie pamietam. nie mam porownania do takiego samego parkietu lakierowanego, ale olejowany bardzo mi odpowiada -
Grupa wielkopolska 2009
ertx odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam serdecznie, czy ktoś z was zdecydował się na olejowany parkiet ? Właśnie stoję nad podobnym wyborem (lakier czy olej) i chętnie poczytam wasze spostrzeżenia odnośnie użytkowania. Czy można by u kogoś obejrzeć taki parkiet (olejowany) przed podjęciem decyzji ? -
Grupa wielkopolska 2009
POLO81 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Szukam bramy garażowej (4,8 x 2,1) i schodów wewnętrznych drewnianych ze średniej półki takich bez szaleństw.Ile płaciliście za swoje? -
Grupa wielkopolska 2009
zygi72 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
DLA PRZESTROGI PODAJĘ NAMIARY NA SUPER EKIPĘ BUDOWLANĄ. ARK-BUD Arkadiusz ĆWIKLIŃSKI Ciche 17, 87-736 ZBICZNO. reklamują się też w Brodnicy. Jakoby fachowcy od wszystkiego!!! ja się niestety nabrałem. Mam umowę ale niestety teraz przyjdzie mi się włóczyć po sądach. Jest to jakoby firma rodzinna ale masakra. Ojciec który robił mi kominy i szczyci się tym że od 30 lat buduje domy nie wie nawet tego że komin wentylacyjny musi być na przelot i porobił mi tylko z jednej strony wloty powietrza i jeszcze twierdzi że tak ma być!!! a że w projekcie jest inaczej to błąd projektanta. Na każdym etapie budowy coś zepsuli, ale już oberwanie balkonu i pękanie stropu i ścian w pokoju nad tarasem, bo wszystko siada bo nie było wylanej stopy pod słup na twardym gruncie to masakra. Teraz tylko się modlić aby dom się nie zawalił. Jakby ktoś miał z nimi do czynienia to przestrzegam, a więcej szczegółów podam bezpośrednio. -
Grupa wielkopolska 2009
pawelpiwowarczyk odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Jareko teraz współpracuje z Hekaplastem. Dla mnie byłaby to wystarczająca rekomendacja (choć ja okna mam od innego producenta). -
Grupa wielkopolska 2009
kaka1 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
hej czy możecie polecić jakieś ekipy od bruku?? Rok już mieszkam i dalej mam piach pod nogami:-))) -
Grupa wielkopolska 2009
iwett27 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam, mam zapytanie odnosnie schodów zewnętrznych: z czego robiliscie schody badz czym okładaliscie schody betonowe???? Zanalazłam fajne plytki schodowe tzw "stopnice" w centrum klinkieru w Baranowie ale cena mnie zabila:( 57zl za szt przy schodach trzy stopniowych i szerokich na ponad 3m to troche duzo:( Kostka brukowa nie wchodzi w gre bo beton wylany jest na wysokosc plytki. Moze znacie jakies plytki nadajace sie na schody??? -
Grupa wielkopolska 2009
jarot odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Z czystym sumieniem mogę polecić Mariusza 502156954. U mnie robi kuchnie na indywidualne zamówienie. Fachowo i tanio. -
Grupa wielkopolska 2009
kaka1 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
witam Macie może kogoś godnego polecenia od siatki ogrodzeniowej? Jak ta sprawa wygląda finansowo? ile kosztuje metr montażu siatki z materiałem? -
Grupa wielkopolska 2009
neko odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Jeśli ten sam post pojawia się w dwóch wątkach (w tym na Białej Liście polecanych wykonawców) to niestety nieodparcie sugeruje celową akcję marketingową, a nie li tylko dzielenie się swoim pozytywnym doświadczeniem. Pozdrawiam. -
Grupa wielkopolska 2009
kotruski odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam, Wprawdzie dom buduję pod Warszawą, ale projektantki wnętrz znalazłam w Poznaniu. Generalnie moja opinia o projektantach wnętrz jest następująca: przeważająca większość to miernoty. Pierwotnie nie miałam zamiaru korzystać z projektantów wnętrz. "Sama sobie urządzę" - tak myślałam. Nie dałam rady: dom mam spory, ponad 250 m.kw. z dość nietypowymi rozwiązaniami (antresola w salonie). Projektantki z ALIA STUDIO http://aliastudio.pl/ bardzo miło mnie zaskoczyły. Dziewczyny są utalentowane, mega kreatywne, pełne pomysłów a przy tym pełen profesjonalizm. Za bardzo uczciwe ceny. Miernoty w tej branży biorą o wiele większe pieniądze i trzepią ciągle te same projekty, które za 5 lat będą odchodzić do lamusa jak niegdyś boazeria i kasetony na sufitach. A dziewczyny są super, bo robią rzeczy piękne, ponadczasowe. Serdecznie polecam!!! -
Grupa wielkopolska 2009
hazeleyes1982 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam Wielkopolske z odleglego swietokrzyskiego.Co mnie tu przywiodlo?poszukuje pilnie informacji na temat firmy Hekaplast ( producent okien z Leszna).Czy macie jakies doswiadczenia z ta firma i jej produktami?Okna baaardzo mi sie podobaja, tylko pyt, czy zaryzykowac-firma kompletnie u nas nie znana...no i ta odleglosc...z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam! -
Grupa wielkopolska 2009
_ryba odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Poszukuję biura architektonicznego które dokona adaptacji projektu gotowego. Bardzo proszę o namiary na godne polecania biuro w Poznaniu lub jego bliskiej okolicy (tak do 30 km). -
Grupa wielkopolska 2009
myszonik odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
I tu zapukam po pomoc. czy ktoś może polecić kogoś do wykonania wentylacji mechanicznej i/lub miejsca zakupu rekuperatora? -
Grupa wielkopolska 2009
Kejti30 odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
witam już w większości wybudowanych czy możecie napisać skąd braliście kuchnie? przydałoby się kilka namiarów do sprawdzenia a mam tylko 1 (http://www.pluciennik.pl) dzięki z góry -
Grupa wielkopolska 2009
tubylec odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Polecam ekipę, która robiła mi budynek firmy. Tanio, b.. szybko i dobrze. tel:723262911 -
Grupa wielkopolska 2009
kukikris odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam Czy może ktoś polecić swojego kierownika budowy w miarę bezproblemowego i w rozsądnej cenie. Czy są tacy kierownicy co biorą w Poznaniu poniżej 1500 PLN. Oczywiście przejrzałem białą listę a tam przewija się tylko Pan Z.K. ale chyba są w naszych okolicach jeszcze inni kierownicy. Proszę o info. -
Grupa wielkopolska 2009
ryz odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
Witam poszukuje dobrej i sprawdzonej ekipy do ocieplenia budynku. Około 200 m2 -
Grupa wielkopolska 2009
tomclav odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
wykiwał mnie człowiek do przyłącza wodociągowego, możecie mi kogoś awaryjnie polecić- studzienka wodomierzowa w Gowarzewie gmina Kleszczewo, -
Grupa wielkopolska 2009
mateoosh odpowiedział Asiula7771 → na topic → GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Topics
biala lista obfituje w namiary Generalnie przewijaja sie te same nazwiska. U mnie robil Damian Jaroc i jestem naprawde zadowolony, choc widzialem w watku "bialej listy" jakies uwagi co do niego.