Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. WITAM JESTEM INWESTOREM BUDUJĄCYM DOM W JANTARZE. NIE MIESZKAM TAM LECZ NA ŚLĄSKU. ZE WZGLĘDÓW OCZYWISTYCH JEST MI TRUDNO Z MATERIAŁAMI I CENAMI ZA NIE. MOŻE KTOŚ WIE GDZIE NAJLEPIEJ SIĘ W NIE ZAOPATRZYĆ, GDZIE ZAMÓWIĆ TANIO BETON TOWAROWY. BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA POMOC. MOŻE KTOŚ MA TANIO DO SPRZEDANIA STEMPLE BUDOWLANE. MÓJ E-MAIL [email protected]
  3. Fakt od Grzesika idzie tanio wyrwać materiały ale u stasia też można niezłe rabaty uzyskać jak się odpowidnio podejdzie do tematu.Wszystko zależzy od tego gdzie komu bliżej i wygodniej ,czyż nie?
  4. mieszkam w starym polu materiały kupuję głównie u grzesika w malborku w celu negocjacji radzę rozmowę z włłaścicielem bardzo dobre ceny i facet konkretny i słowny ale tylko właściciel u stasia kupowałam tylko materiały do wcześniejszych remontów trudna współpraca tam często nie ma się kogo dopytać i chyba nowy dwór jest jednak droższy
  5. HEJ.Czy ma ktoś ochotę powymieniać opinie o firmach budowlanych i skladach budowlanych działających na terenie Nowgo Dworu Gdańskiego ,Malborka ,Elbląga oraz mniejszych miejscowości np:Sztutowa?Jak Wam się uklada wspólpraca z monopolistami typu "U Stasia" z Nowego Dworu Gdańskiego ?Zaczął tam ostatnio działać węzeł betoniarski ,jestem ciekaw jakie macie doświadczenia z tą firmą?
  6.  

• Dodaj nową pozycję...