Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. a czy ja mogę robić za rure w go-go? coby na mnie tańczyć.
  3. Poproszę o zastępstwo tudzież poszukanie końców co bym mogła je wreszcie związać. Dlaczego doba ma tylko 24 h ? Czarno widzę.. oj czarno , mało casu kruca bomba , mało casu.. Polecenie służbowe : zastosować kadzenie tendencyjne wraz z kielonkiem na dzieńdobry. Na trzeźwo naga prawda nie przejdzie. ps. można zastosować wkłucia centralne. Ps2. Nie wróżyć na kreskę tudzież na zeszyt !!!
  4. Szefowo, gdzie jesteś? Wieczorem małżowi w knajpie w oczy popatrzysz teraz w szklaną kulę zajrzeć trzeba i Walentynkowe przepowiednie ogłosić
  5. baba to z budowlańcami się nie integrujesz? Pobuduj trochi to zaczniesz i mocniejsze trunki pić, a kląc jak cię ładnie nauczą.
  6. Kroyena - poprawka: Baba niepijąca (chyba, że dobre winko ), niepaląca, co do klęcia , ale delikatnie i z fasonem, ale skuteczna co do wirowania, kręcenia, odkręcania, zakręcania i wykręcania numerów. Na życzenie zakręcę każdego (klienci w licznie mnogiej też mogą być). Co do zwitków pieniędzy - proszę o dokładne wypranie przed wirowaniem
  7. Oki. Kościami rzucę. Mam na podorędziu ino schabowe, ale niechaj przemówią !!! zaraz zaraz....gościa widzę !!! Jakiś mały, bezzębny. hm... proszę podać miesiąc urodzenia teściowej..
  8. NO JA WIEM? Ty jesteś wróżką to powinnaś cosik rzec, co tam w kartach widzisz
  9. Już się czyni. Co Pani sobie życzy ? Odbieramy mleko czy zadajemy urok ( osobisty ??)
  10. Ziaba to prowadzisz ten interes czy nie Z kolejki mnie wykolegowali. To jak to będzie z wróżbą dla mnie
  11. Jagna ja już dawno stwierdzilam że te horoskopy to tak na odwrót działają jak piszą że nie pasuje to znaczy że pasuej jak ulał My tak mamy
  12. Ziaba co za wstyd, zeby Stańczyk musiał porad udzielać. Jagna to jest choroskop chiński ty go źle czytasz. Czytaj pozytywnie: "Wól i Owca w jednej oborze stali." I co pasuje?
  13. BABA BUDOWNICZY PALI, KLNIE, PRZEKLINA I ODWIROWUJE niesolidne ekipy, lichwiarskie baki, urzędy dla urządzania się, i tym podobne elementy rzucające kłody pod nogi klikającym na Forrum Muratorrum. Za poprawność wykonanej usługi nie ponosi rzadnej odpowiedzialności. Klasyfikacja PKD: Baba Jaga. Usługi odpłatne pobieranie w Fidelach (liściach pokręconych). Kontakt: Na priva. PS. No to teras masz ZIABO własny lokal i czarną kocicę na utrzymaniu. (Baba się sama utrzyma, ale niech płaci myto za korzystanie z lokalu)
  14. A wczoraj był program o horoskopie chińskim. Wyszło na to, że jedynym znakiem, który ABSOLUTNIE nie pasuje do mojego męża (Wół) jestem ja (Owca).... Mam się rozejrzeć za Kotem, Koniem lub...eee....tego...Świnią....
  15. Babo, znakiem otrzymujesz stanowisko Pierwszej Wirującej ( proszę czytać uważnie i bez podtekstów mnie tu !!!! ) Przyjmujemy do odwirowania banknoty posegregowane i opatrzone gumką ( recepturką !!!! )
  16. A tak na marginesie - nie wiem, czy słyszeliście, ale jest już firma "profesjonalnie" rzucająca klątwy i uroki. Nawet maja stronke internetową. Jak się biznes za bardzo rozkręci, to jeszcze będziemy się urokami przerzucać z konkurencją, ino będzie w powietrzu furczało. Proponuję jakąś tarczę antyurokową zainstalować, nawet jeszcze przed stolikiem. I rekuperator, żeby była czysta atmosfera w poczekalni. W razie czego ja mogę wirować zamiast stolika, jak sobie klient zażyczy . Kot i kula jest, wróżka też Czyli pora oficjalnie otworzyć ... te procenty
  17. Monka tylko prosze nie drapac za głęboko bo nici brak ( wszak kryzys w służbie zdrowia ) Prosze się nie pchac od rana Ciekawe gdzie nasza ławeczka
  18. Jeny ile roboty się szykuje znak że będzie kasa na budowanie Pazurki naostrzone to polecę jeszcze po jakiś barwnik żebym przygotowana była jak pierwszy klient się zjawi. Kto pierwszy do udekorowania?
  19. Kroyena, w tym kociołku ma być zioło kadliwe, nie zacier !!!! I zabrać proszę te kiełbaski na patykach !! Co za bałagan ! Zgroza ! Sernik zeziarli ? a dla wróża nic ? Monka , w ramach Twoich pazurków proponuję dodatkowy dochód : akupresura oraz makijaż permanentny ew.dzierganie kotwic naramiennych i motylków nadłydnych. Może dołożymy percing ? Tomek, dawaj tą pralkę, będziemy farbować skórki ( raczej odfarbowywać farbowane ) Jeszcze jakieś propozycje działalności forumowatej ? ( wyciepią nas z tąd jak nic, jak jeszcze do tego wyszynk dojdzie i tańce go-go ) [/b]
  20. To ja staję w kolejce po wróżbę, póki nie ma tłoków
  21. CZARNA KOTKA MONKA MIAUCZENIE, MRUCZENIE, WYGRZEWANIE NA SŁONKU. może być także solarium. Klientów awanturujących się (vide: bez krawata) drapie w celach relaksacyjnych. Usługi odpłatne pobieranie w Keetycatach. Kontakt: Na priva. PS. No to teras masz ZIABO własny lokal i czarną kocicę na utrzymaniu.
  22.  

• Dodaj nową pozycję...