Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. O kurde, okazuje się, że w okolicy Ostrowa Wlkp. i Kalisza nikt nie buduje "chaty". A jeżdżąc okolicznymi drogami odnosi się odmienne wrażenie. Może inwestorzy nie mają czasu ślęczeć przed monitorem ? Darek
  3. Pisałem o tym w "Ps" do mojego postu na Grupie Wielkopolskiej, ale co tam postanowiłem zaryzykować i założyc grupę Ostrowsko Kaliską lub Kalisko-Ostrowską - jak kto woli. Jeśli się nie mylę (a starałem sie przejrzeć wszystkie tematy w "Klubie budującego") grupa ta jeszcze nie powstała. Więc można tę lukę wypełnić - zobaczymy może się rozwinie. na razie więc tylko mój post chociaż liczę na to, że szybko dobijemy do najbardziej aktywnych grup na forum. Zaczynamy z małżonką w marcu, najpóźniej w kwietniu w okolicy Ostrowa Wlkp. - Radłów. Projekt IRMA II po kosmetycznych zmianach. Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła ale jako materiał beton komórkowy lub Max z Krotoszyna. Papiery wszelkie posiadamy obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania godnych zaufania ekip - na początek bardzo poszukiwana ekipa od fundamentów i murarki - zamierzamy zlecić im całośc prac i tylko doglądać postępów. Jeśli moglibyście kogoś polecić z okolicy Ostrowa Wlkp. chetnie tę informację wykorzystamy i oczywiście będziemy dozgonnie wdzięczni. Informacje najchętniej na e-mail [email protected] Pozdrawiam Darek
  4.  

• Dodaj nową pozycję...