Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Co Panowie o tym sądzicie ??
thalex odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Całe szczęście, że na świecie jest więcej niż 1 (słownie jedna) kobieta No właśnie tak sobie pomyślałam, kto na tym braku seksu do 2013 gorzej wyjdzie... Bo ja bym sie tak nie katowała... A nawiasem; Czy sikawki na jutro gotowe? Ja przed chwilą zrobiłem coroczny przegląd i załadunek pistoletu na wodę, oczywiście wszystko w największej dyskrecji -
patunia odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Całe szczęście, że na świecie jest więcej niż 1 (słownie jedna) kobieta No właśnie tak sobie pomyślałam, kto na tym braku seksu do 2013 gorzej wyjdzie... Bo ja bym sie tak nie katowała... -
niciacia odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Całe szczęście, że na świecie jest więcej niż 1 (słownie jedna) kobieta -
drbudzik odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
powiedz mu,ze cie glowa boli... -
Rena odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
..oj panowie, musicie rzeczywiście bardzo uważać na to co mówicie, my kobiety jesteśmy bardzo pamiętliwe i tak może być w rzeczy samej ze brak bedzie sexu do 2013 roku......... jednak powodzenia Wam życze, bo Was lubie......... -
modulor odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
.... -
joola odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
No to tutaj coś na dowód, że panowie też potrafią być mściwi (nie bierzcie tego tak bardzo do serca ) "Z pamiętnika mężczyzny... > > > Nigdy nie rozumialem, dlaczego potrzeby seksualne mezczyzn tak bardzo > > odbiegaja od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkiete gadki o Marsie i > > Wenus... Nigdy rowniez nie rozumialem, dlaczego tylko mezczyzni sa w > > tanie myslec racjonalnie... > > W zeszlym tygodniu poszedlem z moja zona do lozka. Zaczelismy sie pod > > koldra glaskac i dotykac. Bylem juz goracy jak cholera i myslalem, ze Ona > > rowniez poniewaz to, co robilismy mialo jednoznacznie podloze > > seksualne. Lecz wlasnie w tym momencie rzekla do mnie: > > - Posluchaj, nie mam teraz ochoty sie kochac, chce tylko, zebys wzial mnie > > w > > ramiona, dobrze? > > Odpowiedzialem: - Coooooooooo????????? > > W odpowiedzi uslyszalem, no jak sadzicie, co? To przeciez jasne: > > - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet! > > W koncu zrezygnowalem i skapitulowalem. Nie mialem tej > > nocy seksu i tak zasnalem... > > Nastepnego dnia poszedlem z zona do Centrum Handlowego na zakupy. > > Patrzylem na Nia, gdy przymierzala 3 piekne, ale bardzo drogie sukienki. > > Poniewaz nie mogla sie zdecydowac, powiedzialem Jej, zeby wziela wszystkie > > trzy. Nie > > wierzyla wlasnym uszom i zmotywowane przez moje pelne > > wyrozumialosci slowa, stwierdzila, ze do nowych sukienek potrzebuje > > przeciez > > nowe buty, zreszta > > te, ktore na wystawie oznaczone byly cena 600 Euro. Na to rzeklem, ze, > > oczywiscie, ma racje. Nastepnie przechodzilismy obok stoiska z bizuteria. > > Zona podeszla do wystawy i wrocila z diamentowa kolia. > > Gdybyscie mogli Ja widziec!!! Byla wniebowzieta!!! > > Prawdopodobnie myslala, ze nagle zwariowalem, ale to bylo Jej w gruncie > > rzeczy obojetne. Sadze, ze zniszczylem wszelkie schematy myslenia > > filozoficznego na ktorych sie do tej pory opierala, gdy po raz kolejny > > powiedzialem "tak" i dodalem "piekna kolia"... > > Teraz byla wrecz seksualnie podniecona. Ludzie!!! Jej > > twarz wyrazala tyle uczuc, musielibyscie to widziec! W tym momencie > > powiedziala ze swoim najpiekniejszym usmiechem: - Chodz, pojdziemy do kasy > > zaplacic. > > Trudno mi bylo nie wybuchnac smiechem, gdy Jej odpowiedzialem: > > - Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupowac... > > Jej twarz zbladla jak sciana, a jeszcze bardziej, gdy dodalem: > > - Mam tylko ochote na to, zebys mnie wziela w ramiona. > > Gdy z wscieklosci i nienawisci juz prawie pekala, wbilem ostatni gwozdz: > > -Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych > > mozliwosci mezczyzn. > > Sadze, ze nie bede mial seksu do roku 2013..." -
rafałek odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Dam się sprowokować, choć mam nadzieję, że nikt tego dosłownie nie weźmie: Mężczyzna był pierwsz... to fakt, ale to produkcja jak w przypadku filmów - pierwsza część najlepsza i robi się na siłę drugą pod publikę, a jak to bywa wiemy - knot i tyle... robiony pod publikę... -
joola odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Albo: Dlaczego Pan Bóg stworzył najpierw mężczyznę?... Bo zaczynał od zera.. Bez urazy panowie -
A wiecie dlaczego Pan Bóg stworzył najpierw mężczyznę a dopiero potem kobietę?... Bo najpierw się robi model próbny :wink: Zaznaczam że to żart! -
jareko odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
rafalek - Jaka prowokacja? niby najlepiej czujemy sie w swoim wlsnym towarzystwie (w wiekszosci) ale jakos do plci przeciwnej ciagnie - ciegnie jak cholera i nie tylko fizycznie ale pozniej .....hmmmm....po latach..... po sobie widze ze coraz czesciej tesknie za chwilami spokoju - takiego sam na sam i glosna muzyka taka jaka JA lubie -
rafałek odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Tak się zastanawiam czemu ma służyć ten wątek: kolejna prowokacja, próba zwaśnienia stron, czy też takie łądne przemyślenie. Ale tak na prawdę to żadna ze stron nie jest idealna, a czemu? Proste, bo ani jedna anie druga nie potrafi bez siebie żyć. Nie po to siebie szukamy wzajemnie, nie po to płaczemy przy rozstaniu by było nam lepiej w samotnościi. Nie ma złych "modeli" są tylko źle spasowane, a to doprowadza do dalszych usterek i wypaczeń... Tak tak... Jak wyobrażacie sobie swoje budowy bez tej drugiej połówki? -
modulor odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
.... -
thalex odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Niciacia bardzo ładnie napisane. Jesteś kobietą? Sory, że pytam ale wskazuje na to.... rodzaj nicka. Zazdroszczę, oj gdybym ja tak umiał o WAS kobiety pisać -
patunia odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Tak się ładnie - i trochę przekornie - wątek zapowiadał, a zamienił się w osobiste potyczki Więc ja może trochę inaczej: opowiastka bardzo ładna i wierzę, że jest na świecie wiele kobiet, które odpowiadają temu rysopisowi. Co więcej, jestem przekonana, że jest tyle samo wspaniałych mężczyzn i mogłabym napisać analogiczną opowiastkę o tym, jak Bóg tworzył mężczyznę: silnego, w którym można mieć oparcie, zdecydowanego i stanowczego, który pomoże zawsze podjąć właściwą decyzję, czułego i troskliwego, który przytuli, kiedy jest źle, delikatnego, spragnionego miłości, któremu można dać ciepło i bliskość, a on przyjmie je z radością...itd. Wojtku i Gościu - życzę wam, żebyście właśnie takich ludzi spotykali na swojej drodze! -
woprz odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Co prawda to prawda, frajer, na jabłko poleciał i cała prawda o kobietach w twoim ostatnim zdaniu zaprzecza wszystkiemu co napisałaś wcześniej chyba że nie chcesz generalizować i zgodzisz się że to cała prawda tylko o tobie generalnie poziom niziutki -
kroyena odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Byś miał nuż na jabłku to pewnie inaczej byś klikał. -
niciacia odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Co prawda to prawda, frajer, na jabłko poleciał -
BK odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Brawo Wojtek , a zapowidało się tak pięknie. ps. Współczuję kobietom w Twym otoczeniu że nie potrafisz dostrzegać ich walorów. Ja myślę że Wojtek potrafi dostrzegać walory jak każdy mężczyzna niezależnie od poglądów a nie tylko Ewa pokazała że Pan Bóg się pomylił - bo Adam też - w końcu mężczyzna a ciamajda i pantoflarz bez własnego zdania Nikogo nie obrażam, zastrzegam że to tylko trochę przekory, nie to chciałam powiedzieć ... -
Wojtek62 odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
przestałem kumać o co Tobie Gościu chodzi i czrgo właściwie się mnie przyczepiłeś, piszesz sformułowania tak wzniosłe nie mając pojęcia jakim jestem człowiekiem -
Teska odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
ok.....myślę ze mężczyzni w jakimś tam procencie potrafia być okropni, perfidni i krzywdzący .......ale zgadzam sie tez z tym ze kobiety tez to potrafią...i robią to bardziej perfidnie niz facet.... rózni sa ludzi i niewazna jest płeć.... -
forum_user odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Wojtek, śledząc Twoje wypowiedzi w tym wątku współczuję już nie tylko kobietom ale wszystkim wokół Ciebie. "Uderz w stół a nożyce sie odezwą" - cos w tym jednak jest. -
smartcat odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Wiesz, bezimiennych prowokatorów to chyba lepiej ignorować -
Wojtek62 odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
znam ten dowcip, mój kolega nawet poznał praktyczną stronę tej przypowiastki. jesli kogoś uraziłem nawiązaniem do biblii to przepraszam ale nie było to moim celem i zamierzeniem, dałem odp w podobnym tonie jak autor postu. a gość przysrał mi totalnie z innej beczki co mnie zajezyło na maksa -
smartcat odpowiedział a topic → Co Panowie o tym sądzicie ?? Co Panowie o tym sądzicie ?? Topics
Własciwie niepowinny bo przeciez o faktach nie ma co dyskutować. Ty nawiązałeś do Bibli ja to teraźniejszości... Znasz ten dowcip ze kobiety są jak cyklony? Pojawiają sie nagle, zakręcą tobą, są ciepłe i wilgotne a potem zabierają domy, samochody...