Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Podpisuję się obiema łapkami. Tym bardziej że w stopce redakcyjnej kobiety są w druzgocącej przewadze
  3. Minął tydzień i proszę. Okazuje się, że aż taki staruch to ja nie jestem. Proszę było w Sondażach, a jest w Kubie. Znaczy się trendy jestem czy co? , że clubingową ankietę postawiłem.
  4. wlasnie przed chwila mialam okazje obejrzec przedzialki karlsberga gdyby faceci mieli takie przedzialki to pewnie wciaz lubilabym kostke brukowa
  5. no przeciez napisalam, ze patrzylam, nawet sie dokladnie przyjrzalam, zeby wiedziec oczywiscie o czym mowic no ale facet mial nie tylko przedzialek pionowy ale i poprzeczne no musze przyznac, ze w czasie sztormu mozna by popatrzec co ta szkocka spodniczka wyprawia na dachu
  6. ja z racji pci, nie bede sie wypowiadał na temat elektryka, ale mnie sie podobajo, te młode budownicze od Carlsberga
  7. ja się nie mogłam zdecydować.... ten naelektryzowany elektryk..... hmmm wydepilowany Chip gdyby był jeszcze naoliwiony ale u mnie to trochę wiało dzisiaj to się zdecydowałam na dekarza w kilcie oczywiście tradycjonalistę... ........fajne to budowanie
  8. hmm...zaglosowalam na elektryka
  9. zdecydowanie wolę elektryka
  10. Lawy, rozumiem, ze ta Szatyna dobrze, zeby była jeszcze taka zwianna i wygimanastykowana jak twój chomiczek
  11. szatyna i Lotos....brzmi nieźle....
  12. markus, jak napisałem w sąsiednim dziale uwielbiam sytuację, gdy ktoś sam się prosi. Biedny SS się naklikał o poważnym branżowym czasopiśmie. A tu proszę okazuje się, że polski rynek reklamy budowlanej jest tak płytki, że trzeba nieść kaganek oświaty seksualnej na budowy.
  13. ma izolować poddasze czy siebie przed pracą?
  14. Proponuję rosłego bruneta izolującego poddasze, koniecznie produktami firmy Durex
  15. KROYENA - gratuluje pomysłu. Ciekawe tylko czy redakcja Muratora zastanowi sie następnym razem nad tym co reklamuje ? Lubię zawiesic oko na tym czy owym, ale ta reklama lekko mnie zniesmaczyła.
  16. No właśnie ten elektryk coś w sobie ma, bo mnie też ruszyło
  17. Cholera, ten elktryk pod prądem podziałał na moją wyobraźnię iście elektryzująco! Kroyena -gratuluję wyboru tematu do ankiety,dawno się tak nie ubawiłam.
  18. Stringi muszą być koniecznie z widocznym logo Muratora, spod spodni (krótkich spodenek ...) tego jasnowłosego hydraulika czy tam dekarza ...
  19. Nie no M@riusz, trafiłeś w moje preferencje. Ja chce właścicelkę dziewczęcego tyłeczeka (toż to rarytas) w biodróweczkach ale tak sciagnietych zeby było widac duuuzo stringów i moze ukladać co chce - nawet kostke brukową.
  20. M@riusz, a nie dziwi cię, że niby agnisia nie patrzyła, a tyle szczegółów dojrzała. Pewnie tak patrzyła, o tak: . Mówię wam chłopy: Rowek jest rowek! Yey!
  21. Nieeeeeeeee nooooooooo nie przy jedzeniu nooo
  22. Drigie Panie ponieważ przewija się wątek depilacji, może dacie szanse Chipowi, to nie frytka (Fretka? chłolera jak to szło? ) jeno skrót od takowych natartych oliwką mięśniolotów. PS. Niby lubią opalonych bez włosów, a zero głosów. Pewnie przez tą czapeczkę z napisem "MURATOR" zamiast liścia klonu. Liść był przyłozony, czapezcka może być zawieszona. PS do SS. Zawsze można zagłosować na inne i opisać preferencje.
  23. Mariusz, ja widzialam pana, ok 50 lat, waga bardzo ciezka, spodnie za duze, bez majtek (albo mu w faldach sie schowaly), ukladal kostke brukowa bylo dokladnie widac przedzialek plus wzory dywanowe czyli owlosienie od tamtej pory mam dystans do kostki
  24. a teraz Carlsberg ma takie ładne z przedziałkami
  25. Żadna z tych opcji. Ja bym chchiał foto pani układającej kostkę brukową w stringach. Koniecznie
  26. A co jestes hydraulikiem, ze się tak cieszysz?
  27.  

• Dodaj nową pozycję...