Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Podpisuję się obiema łapkami. Tym bardziej że w stopce redakcyjnej kobiety są w druzgocącej przewadze
-
Minął tydzień i proszę. Okazuje się, że aż taki staruch to ja nie jestem. Proszę było w Sondażach, a jest w Kubie. Znaczy się trendy jestem czy co? , że clubingową ankietę postawiłem.
-
wlasnie przed chwila mialam okazje obejrzec przedzialki karlsberga gdyby faceci mieli takie przedzialki to pewnie wciaz lubilabym kostke brukowa
-
no przeciez napisalam, ze patrzylam, nawet sie dokladnie przyjrzalam, zeby wiedziec oczywiscie o czym mowic no ale facet mial nie tylko przedzialek pionowy ale i poprzeczne no musze przyznac, ze w czasie sztormu mozna by popatrzec co ta szkocka spodniczka wyprawia na dachu
-
ja z racji pci, nie bede sie wypowiadał na temat elektryka, ale mnie sie podobajo, te młode budownicze od Carlsberga
-
ja się nie mogłam zdecydować.... ten naelektryzowany elektryk..... hmmm wydepilowany Chip gdyby był jeszcze naoliwiony ale u mnie to trochę wiało dzisiaj to się zdecydowałam na dekarza w kilcie oczywiście tradycjonalistę... ........fajne to budowanie
-
hmm...zaglosowalam na elektryka
-
zdecydowanie wolę elektryka
-
Lawy, rozumiem, ze ta Szatyna dobrze, zeby była jeszcze taka zwianna i wygimanastykowana jak twój chomiczek
-
szatyna i Lotos....brzmi nieźle....
-
markus, jak napisałem w sąsiednim dziale uwielbiam sytuację, gdy ktoś sam się prosi. Biedny SS się naklikał o poważnym branżowym czasopiśmie. A tu proszę okazuje się, że polski rynek reklamy budowlanej jest tak płytki, że trzeba nieść kaganek oświaty seksualnej na budowy.
-
ma izolować poddasze czy siebie przed pracą?
-
Proponuję rosłego bruneta izolującego poddasze, koniecznie produktami firmy Durex
-
KROYENA - gratuluje pomysłu. Ciekawe tylko czy redakcja Muratora zastanowi sie następnym razem nad tym co reklamuje ? Lubię zawiesic oko na tym czy owym, ale ta reklama lekko mnie zniesmaczyła.
-
No właśnie ten elektryk coś w sobie ma, bo mnie też ruszyło
-
Cholera, ten elktryk pod prądem podziałał na moją wyobraźnię iście elektryzująco! Kroyena -gratuluję wyboru tematu do ankiety,dawno się tak nie ubawiłam.
-
Stringi muszą być koniecznie z widocznym logo Muratora, spod spodni (krótkich spodenek ...) tego jasnowłosego hydraulika czy tam dekarza ...
-
Nie no M@riusz, trafiłeś w moje preferencje. Ja chce właścicelkę dziewczęcego tyłeczeka (toż to rarytas) w biodróweczkach ale tak sciagnietych zeby było widac duuuzo stringów i moze ukladać co chce - nawet kostke brukową.
-
M@riusz, a nie dziwi cię, że niby agnisia nie patrzyła, a tyle szczegółów dojrzała. Pewnie tak patrzyła, o tak: . Mówię wam chłopy: Rowek jest rowek! Yey!
-
Nieeeeeeeee nooooooooo nie przy jedzeniu nooo
-
Drigie Panie ponieważ przewija się wątek depilacji, może dacie szanse Chipowi, to nie frytka (Fretka? chłolera jak to szło? ) jeno skrót od takowych natartych oliwką mięśniolotów. PS. Niby lubią opalonych bez włosów, a zero głosów. Pewnie przez tą czapeczkę z napisem "MURATOR" zamiast liścia klonu. Liść był przyłozony, czapezcka może być zawieszona. PS do SS. Zawsze można zagłosować na inne i opisać preferencje.
-
Mariusz, ja widzialam pana, ok 50 lat, waga bardzo ciezka, spodnie za duze, bez majtek (albo mu w faldach sie schowaly), ukladal kostke brukowa bylo dokladnie widac przedzialek plus wzory dywanowe czyli owlosienie od tamtej pory mam dystans do kostki
-
a teraz Carlsberg ma takie ładne z przedziałkami
-
Żadna z tych opcji. Ja bym chchiał foto pani układającej kostkę brukową w stringach. Koniecznie
-
A co jestes hydraulikiem, ze się tak cieszysz?