Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. pattaya

Dudek !!!

I dlatego nie mamy telewizji
  3. Redwald

Dudek !!!

No to podobnie jak ja mam gdy moja małżonka ogląda "M jak Miłość".
  4. Anika

Dudek !!!

Nikt nie zaczepia. Robi mu tosty, zanosi piwko, siada z daleka (mam zakaz komentowania meczy i czasem lecą różne przedmioty po haśle oooooooooo, teraz walnie), bierze sobie piwko tyż i ogląda.
  5. Anika

Dudek !!!

Bo on nie gra wcale na przedpolu. Musi miec dobrą obronę. A spróbuj walnąć piłke na jego lewą. Zobaczysz, czy łapnie. W karnych miał szczęście. Rzucił się tam, gdzie trzeba. Ale! intuicja to podstawa Ergo: brawo Dudek!!!
  6. JoShi

Dudek !!!

Bo obrona zawiodla, wiec nie mial szans...
  7. kze

Dudek !!!

Mecz w tv to świętość.! Ale niestety moja zona nie podziela tego pogladu...
  8. Redwald

Dudek !!!

Kto zaczepia faceta oglądającego ważny mecz w telewizji??
  9. Scarab

Dudek !!!

projekt trzeba wybierac uwaznie i starannie. wybor projektu jest bardzo wazny facet przed telewizorem pewnie kontenplowal
  10. Rytunia

Dudek !!!

mecz o którym piszecie doprowadził mnie do szewskiej pasji - mieliśmy ostatecznie zdecydować się na wybór projektu, ale niestety facet przed telewizorem był do niczegol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. Mario B

Dudek !!!

Ale najpierw 3 bramy wpóścil!!!!
  12. Scarab

Dudek !!!

idkam pomylil tylko dzialy. i nic poza tym mialo byc tu: http://murator.com.pl/forum/viewforum.php?f=59 i nie zadawajcie wiecej tych pytan moderator jak sie pojawi - proszony jest o przesuniecie tego watku
  13. kze

Dudek !!!

Jestem fanem piłki i zgadzam się, że gra Dudka była super, tylko ... CZEMU TEN WĄTEK JEST W "WYMIANA DOŚWIADCZEŃ" !!! Tu chyba miały być wymieniane doświadczenia budowlane!!
  14. no po tym jak na leonie psy wieszali za posta o akcyzie za auto kazdy chetnie podpisal sie pod postem ktory znowu nei ma nic wspolnego z wymiana doswiadczen budowlanych..... a ja na przyklad to na mecze nie patrze mdli mne iod ogladania sportu w TV no moze poza silaczami i sportami walki a co tez dorzuce cegielke na budowe wiezy babel
  15. Majka

Dudek !!!

ale żeście doświadczenia wymienili
  16. myrmota

Dudek !!!

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2005240492,00.html
  17. pattaya

Dudek !!!

Duuuudek siedział na dachu, i spoglądał przez lupę, księżyc mu się odwrócił i pokazał mu ... Duuuudek siedział na dachu, .... ....
  18. Scarab

Dudek !!!

wspanialy mecz! wrecz 'amazing' dudek rulezzzz i liverpool tez piekne miasto
  19. Redwald

Dudek !!!

Jurek's the best .
  20. no znalazłem wreszcie z czystym sumieniem sobie mozna flaszke otworzyć
  21. dobry jest selim znalazłeś się
  22.  

• Dodaj nową pozycję...