Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
I dlatego nie mamy telewizji
-
No to podobnie jak ja mam gdy moja małżonka ogląda "M jak Miłość".
-
Nikt nie zaczepia. Robi mu tosty, zanosi piwko, siada z daleka (mam zakaz komentowania meczy i czasem lecą różne przedmioty po haśle oooooooooo, teraz walnie), bierze sobie piwko tyż i ogląda.
-
Bo on nie gra wcale na przedpolu. Musi miec dobrą obronę. A spróbuj walnąć piłke na jego lewą. Zobaczysz, czy łapnie. W karnych miał szczęście. Rzucił się tam, gdzie trzeba. Ale! intuicja to podstawa Ergo: brawo Dudek!!!
-
Bo obrona zawiodla, wiec nie mial szans...
-
Mecz w tv to świętość.! Ale niestety moja zona nie podziela tego pogladu...
-
Kto zaczepia faceta oglądającego ważny mecz w telewizji??
-
projekt trzeba wybierac uwaznie i starannie. wybor projektu jest bardzo wazny facet przed telewizorem pewnie kontenplowal
-
mecz o którym piszecie doprowadził mnie do szewskiej pasji - mieliśmy ostatecznie zdecydować się na wybór projektu, ale niestety facet przed telewizorem był do niczegol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ale najpierw 3 bramy wpóścil!!!!
-
idkam pomylil tylko dzialy. i nic poza tym mialo byc tu: http://murator.com.pl/forum/viewforum.php?f=59 i nie zadawajcie wiecej tych pytan moderator jak sie pojawi - proszony jest o przesuniecie tego watku
-
Jestem fanem piłki i zgadzam się, że gra Dudka była super, tylko ... CZEMU TEN WĄTEK JEST W "WYMIANA DOŚWIADCZEŃ" !!! Tu chyba miały być wymieniane doświadczenia budowlane!!
-
no po tym jak na leonie psy wieszali za posta o akcyzie za auto kazdy chetnie podpisal sie pod postem ktory znowu nei ma nic wspolnego z wymiana doswiadczen budowlanych..... a ja na przyklad to na mecze nie patrze mdli mne iod ogladania sportu w TV no moze poza silaczami i sportami walki a co tez dorzuce cegielke na budowe wiezy babel
-
ale żeście doświadczenia wymienili
-
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2005240492,00.html
-
Duuuudek siedział na dachu, i spoglądał przez lupę, księżyc mu się odwrócił i pokazał mu ... Duuuudek siedział na dachu, .... ....
-
wspanialy mecz! wrecz 'amazing' dudek rulezzzz i liverpool tez piekne miasto
-
Jurek's the best .
-
no znalazłem wreszcie z czystym sumieniem sobie mozna flaszke otworzyć
-
dobry jest selim znalazłeś się