Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Chyba łatwo się domyśleć dlaczego Pietka - ponieważ jestem ze wschodnich rubieży i taką miałem ksywę w liceum. Na forum miałem śmieszną sytuację bo któryś z forumowiczów wziął mnie za kobitkę - pękałem ze śmiechu. Ale wyprowadziłem go z błędu podpisując się imieniem w następnym poście
  3. bardzo ciekawy wątek, może ktoś jeszcz wyjaśni pochodzenie swojego pseudonimu u mnie prosta sprawa Rytunia to zdrobnienie od mojego imienia Ryta
  4. A propos Wojtyszki, moj maz tez na mnie mowi Glus lub Glisander, tak mu wyszlo z polaczenia glisanda i fikandra. A moj nick sie wzial od rimskiego - korsakowa, wymyslil to moj kolega. Na razie niewiele sie udzielam bo zamierzam kupic dom w stanie otwartym zadaszonym i jak przebrne przez papierologie mam zamiar bardziej sie aktywizowac
  5. Moja ksywka jest od nazwiska a nie od czynności (z nikim się nie ścigam)
  6. swoją drogą mam kolege który ma ksywę milimetr ,a ma 2,04m wzrostu...
  7. Moja ksywka przylgnęła do mnie w szkole średniej. Kumple obcieli ostatnia literę nazwiska i wyszło jak u słynnego Shona Kemp'a ... tylko,że ja nie cierpię koszykowki.
  8. Jak byłem mały to byłem bardzo chudy i mówili na mnie susek. Na studiach zmieniło sie w "susu" . No i chudy juz też nie jestem
  9. Na mnie "aha"mowili juz od podstawowki.To chyba od mojego imienia Joanna. 26 to moj wiek
  10. Zawsze jak tworzyłem nowe zbiory to nadawałem im nazwę pp pierwsza litera mojego imienia. Wszyscy wiedzieli, że jak było pp to ja w tym palce maczałem. Kiedyś chciałem się gdzieś zarejestrować i automat nie przyjął pp. To dodałem moje inicjały i wyszło ppp.j. Przyjęło i tak już zostało. Wszędzie staram się to używać by się nie myliło.
  11. A moja zona ma Glusia od Glusia filmowca . A ja jak dlugo ogladam projekty w internecie (jestesmy z zona na etapie wybory projektu) to rano wygladam jak zoombie!
  12. A moja zona ma Glusia od Glusia filmowca . A ja jak dlugo ogladam projekty w internecie (jestesmy z zona na etapie wybory projektu) to rano wygladam jak zoombie!
  13.  

• Dodaj nową pozycję...