Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. jane to zbitek pierwszych liter nazwiska i imienia
  3. Chyba łatwo się domyśleć dlaczego Pietka - ponieważ jestem ze wschodnich rubieży i taką miałem ksywę w liceum. Na forum miałem śmieszną sytuację bo któryś z forumowiczów wziął mnie za kobitkę - pękałem ze śmiechu. Ale wyprowadziłem go z błędu podpisując się imieniem w następnym poście
  4. bardzo ciekawy wątek, może ktoś jeszcz wyjaśni pochodzenie swojego pseudonimu u mnie prosta sprawa Rytunia to zdrobnienie od mojego imienia Ryta
  5. A propos Wojtyszki, moj maz tez na mnie mowi Glus lub Glisander, tak mu wyszlo z polaczenia glisanda i fikandra. A moj nick sie wzial od rimskiego - korsakowa, wymyslil to moj kolega. Na razie niewiele sie udzielam bo zamierzam kupic dom w stanie otwartym zadaszonym i jak przebrne przez papierologie mam zamiar bardziej sie aktywizowac
  6. Moja ksywka jest od nazwiska a nie od czynności (z nikim się nie ścigam)
  7. swoją drogą mam kolege który ma ksywę milimetr ,a ma 2,04m wzrostu...
  8. jest jezyk na swiecie w ktorym brzmi moje imie tak...
  9. no pewnie ,że nie biorę-przeciez małe jest piękne...he he
  10. U mnie też nie trudno zgadnąć, a 13-ka bo urodziłem sie trzynastego
  11. Moja ksywka przylgnęła do mnie w szkole średniej. Kumple obcieli ostatnia literę nazwiska i wyszło jak u słynnego Shona Kemp'a ... tylko,że ja nie cierpię koszykowki.
  12. Jak byłem mały to byłem bardzo chudy i mówili na mnie susek. Na studiach zmieniło sie w "susu" . No i chudy juz też nie jestem
  13. Na mnie "aha"mowili juz od podstawowki.To chyba od mojego imienia Joanna. 26 to moj wiek
  14. Góreczka... bo mieszkam w górach i domek też buduję na górce.
  15. Zawsze jak tworzyłem nowe zbiory to nadawałem im nazwę pp pierwsza litera mojego imienia. Wszyscy wiedzieli, że jak było pp to ja w tym palce maczałem. Kiedyś chciałem się gdzieś zarejestrować i automat nie przyjął pp. To dodałem moje inicjały i wyszło ppp.j. Przyjęło i tak już zostało. Wszędzie staram się to używać by się nie myliło.
  16. A moja zona ma Glusia od Glusia filmowca . A ja jak dlugo ogladam projekty w internecie (jestesmy z zona na etapie wybory projektu) to rano wygladam jak zoombie!
  17. A moja zona ma Glusia od Glusia filmowca . A ja jak dlugo ogladam projekty w internecie (jestesmy z zona na etapie wybory projektu) to rano wygladam jak zoombie!
  18.  

• Dodaj nową pozycję...