Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Radzę parterowy , bieganie po schodach jest okropne. Koleżanka ma piękny dom ale narzeka właśnie na schody, mówi, że domownicy wciąż biegają w górę i na dół- bo ktoś zostawił komórkę na dole a gazetę na górze itp. ze względu na działkę musiała wybrać jednak taki projekt My budujemy parterówkę typu bungalow z wejściem na nieużytkowy strych chowanymi w stropie schodami. Jeśli wielkość działki pozwala, buduj parterowy.Polecam świetny nowy projekt z Domusa pt.Solaris, my budujemy Plejadę http://www.domus.wroc.pl/plejada.html .
  3. Zdania są podzielone. Każde rozwiązanie ma inne plusy i ine minusy, ale decyzja nalezy do Ciebie. Dom parterowy to więcej powierzchni do ogrzania, ale z użytkowym poddaszem ogrzewasz cały. Ja zdecydowałam się , że będę budowała dom z użytkowym poddaszem. Pozdrawiam i życzę powodzenia w podjęciu decyzji, która Cię zadowoli
  4. Witam wszystkich budowniczych. Chcę zbudować dom ale nie wiem jaki Parterowy z użytkowym poddaszem czy też bez poddasza. Interesują mnie opinie jak jest później z eksploatacją i kosztami związanymi z utrzymaniem domu. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Matys
  5.  

• Dodaj nową pozycję...