Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. hmmm, wydawało mi się, że kamizelke ma mieć tylko wychodzący z auta na drodze. Na parkingu możesz wysiąść bez, ale posiadać takową masz obowiązek
  3. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=57354343
  4. Jeżdzę, nigdy nikt nie wymagał odemnie takich bzdur. Nie zauważyłem też, aby "jełuropoejczycy" w takich opuszczali pojazdy Inną sprawą jest to, że warto mieć takie kamizelki - chocby po to aby je ubrać na czas drobnych napraw przy aucie - wymiana koła czy żarówki.
  5. bez tego do UE nie wyjedziesz
  6. Martwy przepis. Równie dobrze można karać ludzi opuszczających autobusy komunikacji miejskiej, oni też opuszczają pojazd poruszający się po drodze.
  7. Te błyskotliwy . Tylko nie zapomnij się ubrać i całej kompaniji w te gustowne kubraczki, bo inaczej będziesz musiałw drodze tylną kanapę łamać, żeby wyleźć. A jak już założysz i wyleziesz to tirusiowi powyzej 32 ton (lista! lista!) tylko łatwiej będzie trafić.
  8. To dla Twojego bezpieczeństwa. Gdy sie zgubisz w lesie łatwiej bedzie Cię odnaleźć. arecki
  9. Pytanko. Jak daleko trzeba iść w las żeby spokojnie zrobić siusiu w oczojebnej kamizelce? Geneza pytania. Przewalenie przez producentów oczojebnych kamizelek przepisu o poruszaniu się w takowych przez pojazdoprzemieszczajacych się po polskich drogach po opuszczeniu pojazdu. Geneza przewalenia. Rozbuhana produkcja wspomnianych wyżej kamizelek i nasycenie rynku mundurowego. Jednem słowem chciejstwo. Tylko dlaczego za czyjeś chciejstwo mam płacić marszobiegiem w las?
  10.  

• Dodaj nową pozycję...