Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. hmmm, wydawało mi się, że kamizelke ma mieć tylko wychodzący z auta na drodze. Na parkingu możesz wysiąść bez, ale posiadać takową masz obowiązek
  3. Jeżdzę, nigdy nikt nie wymagał odemnie takich bzdur. Nie zauważyłem też, aby "jełuropoejczycy" w takich opuszczali pojazdy Inną sprawą jest to, że warto mieć takie kamizelki - chocby po to aby je ubrać na czas drobnych napraw przy aucie - wymiana koła czy żarówki.
  4. Martwy przepis. Równie dobrze można karać ludzi opuszczających autobusy komunikacji miejskiej, oni też opuszczają pojazd poruszający się po drodze.
  5. Te błyskotliwy . Tylko nie zapomnij się ubrać i całej kompaniji w te gustowne kubraczki, bo inaczej będziesz musiałw drodze tylną kanapę łamać, żeby wyleźć. A jak już założysz i wyleziesz to tirusiowi powyzej 32 ton (lista! lista!) tylko łatwiej będzie trafić.
  6. To dla Twojego bezpieczeństwa. Gdy sie zgubisz w lesie łatwiej bedzie Cię odnaleźć. arecki
  7. Pytanko. Jak daleko trzeba iść w las żeby spokojnie zrobić siusiu w oczojebnej kamizelce? Geneza pytania. Przewalenie przez producentów oczojebnych kamizelek przepisu o poruszaniu się w takowych przez pojazdoprzemieszczajacych się po polskich drogach po opuszczeniu pojazdu. Geneza przewalenia. Rozbuhana produkcja wspomnianych wyżej kamizelek i nasycenie rynku mundurowego. Jednem słowem chciejstwo. Tylko dlaczego za czyjeś chciejstwo mam płacić marszobiegiem w las?
  8.  

• Dodaj nową pozycję...