Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Słuchajcie...jako, że 16go były 3 osoby, a już są 2, to chyba nie jest to najlepszy termin. Podejmijcie decyzję co z pozostałymi dwoma terminami. (tymi, gdzie chętne są dwie osoby). Ja, ponieważ nie będę mógł wtedy być, nie czuję się władny decydować...wiem jedno...niestety liczne to spotkanie nie będzie. Pozdrawiam T.
-
No. a mnie wypadło nijak. W piątek, 15 mam brata z Gdyni, więc myślałam, że 16 to dobry termin. Niestety, na tę sobotę sąsiad organizuje "sąsiedzkiego" grila. Będą wszyscy okoliczni mieszkańcy zza siatki. Jest to pierwszy taki zjazd-grill, więc będzie okazja do lepszego poznania i ewentualnego wypicia 'brudzia". Niestety, nie mogę zrezygnować, bo jestem pierwszy raz zaproszona, jako ostatnio budująca. Potem mam urlop. z którym nie wiem jeszcze co zrobię. Trudno, jeśli spotkanie będzie beze mnie, to zyczę "burzy mózgów", a może odłożycie na później??
-
spotkanie forumowe trzeba traktowac jako sprawe swieta trzeba znalesc czas, szkoda marudzic.. ja mam male dziecko, budowe , prace, prace magisterska odlozona do pisania, szukam wiecznie materialów do wykonczen i pilnuje ekipy. znajde czas ustalcie konkretnie date, jezeli nic nie wypadnie nagle, przybede