Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Ostatnia chwila aby umówić się na 24 jak nie to musimy rozpisać II TURĘ Z TERMINAMI (proponuje) koniec sierpnia początek września,może wtedy przejdą pozytywnie lustrację
  3. Słuchajcie...jako, że 16go były 3 osoby, a już są 2, to chyba nie jest to najlepszy termin. Podejmijcie decyzję co z pozostałymi dwoma terminami. (tymi, gdzie chętne są dwie osoby). Ja, ponieważ nie będę mógł wtedy być, nie czuję się władny decydować...wiem jedno...niestety liczne to spotkanie nie będzie. Pozdrawiam T.
  4. Cokolwiek postanowicie jestem desperacko nastawiona aby dotrzeć
  5. No. a mnie wypadło nijak. W piątek, 15 mam brata z Gdyni, więc myślałam, że 16 to dobry termin. Niestety, na tę sobotę sąsiad organizuje "sąsiedzkiego" grila. Będą wszyscy okoliczni mieszkańcy zza siatki. Jest to pierwszy taki zjazd-grill, więc będzie okazja do lepszego poznania i ewentualnego wypicia 'brudzia". Niestety, nie mogę zrezygnować, bo jestem pierwszy raz zaproszona, jako ostatnio budująca. Potem mam urlop. z którym nie wiem jeszcze co zrobię. Trudno, jeśli spotkanie będzie beze mnie, to zyczę "burzy mózgów", a może odłożycie na później??
  6. Ja właśnie się owiedziałem, że sobota 16 to dla mnie jedyny termin. Póżniej jadę na Mazury. Pomóżcie mi podjąć decyzję co i jak, żebym nie był posądzony o stronniczść. T
  7. spotkanie forumowe trzeba traktowac jako sprawe swieta trzeba znalesc czas, szkoda marudzic.. ja mam male dziecko, budowe , prace, prace magisterska odlozona do pisania, szukam wiecznie materialów do wykonczen i pilnuje ekipy. znajde czas ustalcie konkretnie date, jezeli nic nie wypadnie nagle, przybede
  8. Honorato...tylko jakie wnioski, jak 3 daty mają po trzech chętnych Szczerze mówiąc (za Halamą)...ja wiedziałem, że tak będzie No chyba, że spotkamy się w podgrupach Pozdrawiam T.
  9. Tak naprawde pasuje mi najbardziej 14.07. ale ze go nie ma w ankiecie wiec ostatecznie 15.07., ten i niesttey zaden inny. Tommcco powoli wyciagaj wnioski, podejmij na ich podstawie decyzje co co do wyboru dnia i miejsca spotkania, mzoe jakis ogrodek?
  10. A ja proponuje 15 lipca. Jest to mój ostatni dzień przed urlopem w pracy a później planujemy wyjazd choć jeszcze nie wiem dokąd.
  11. Zaznaczyłam 24.07, ale do innego terminu też postaram się dostosować. Pozdrawiam
  12. 24 lipca bo wcześniej WAKACJE fachowcy wyleją stropy i mamy kilka dni przerwy ale za to możemy WYJECHAĆ
  13. to jak, kiedy ostatecznie?? i raczej w Łodzi oczywiscie
  14. Ale to miejsce zaproponowane, bardzo mi pasuje... Jak najszybciej, bo do galerii pojade, sa obnizki:D
  15. Spotkania Grupy Łódzkiej odbywają się w jednym z pubów na ulicy Piotrkowskiej. Ostatnio często był to pub Rolling Stone. Przykro mi, ale trudno, żeby wszyscy jechali do Ciebie... Pozdrawiam T
  16. ooo fajnie, a gdzie to będzie?? Moze byc u mnie, bo mam duzo wolnej przestrzeni, sama łaka:)
  17. damiangajda Jeśli tylko dasz radę przyjechać, to zapraszamy.
  18. Ja tez bym chcial:(( Tylko wy pewnie nie chcecie, bo nas nie znacie, Ok nie obrazimy sie
  19. chyba uda mi sie dostosowac nigdzie nhie jade jestem na budowie
  20. My wracamy z urlopiku 22 i proponujemy spotkanko na 24.07 pozdrawiamy AAj2004
  21. Ja zagłosowałem na 16go. Inna daty też raczej wchodzą w grę T.
  22. Tym razem w piątek nie mogę. Absolutnie. Za to sobota albo niedziela - PROSZĘ BARDZO. Chodzi o termin 16 lub 17 lipca. Potem mam .... urlop i mnie nie ma 2 tygodnie.
  23.  

• Dodaj nową pozycję...